предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 939
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Евита,  newsm78 доклкото зная хистероскопия се прави при проблем вътре в матката - полипи, ранички, удебеления. На мен ми маханаха полип. При проблем на яйчници и маточни тръби се прави лапароскопия.  Каквото и да ти се наложи да преживееш стикам палци и смело напред важна е крайната цел!!!!
И аз така съм чувала  , но една мацка по - нагоре беше писала , че ще и правят хистеро за премахване и на тръба, та затова попитах !А и честно казано не веднъж съм чела , че правят нещо по тръбите , но не съм наясно хич!
Здравейте! Искам да попитам колко време след оперативна хистероскопия може да се започне инвитро процедура? (става дума за махане на полип и евентуално едната тръба)

# 91
  • Пловдив
Момичета, след няколко дни ми е хистероскопията,ако сте я правили в Щерев кажете как минава процедурата че малко ме е страх..

# 92
  • София
Записвам се и аз да следя темата  Rolling Eyes
Армира и аз ще правя хистеро в Щерев, но след няколко месеца  Rolling Eyes

# 93
  • Пловдив
Имам въпрос към момичета които са пили очистително преди хистерото дали се пие цялото шише или някаква част от него?На опаковката пише цялото,но на мен нещо ми се вижда много  newsm78

# 94
Изпива се цялата бутилка към 14 ч. следобяд. До 17 ч може да се яде / ако греша някой да ме поправи/ и след 17 ч.  се пият много течности - до 22 ч вечерта. След това вече нищо.

# 95
  • София
Изпива се цялата бутилка към 14 ч. следобяд. До 17 ч може да се яде / ако греша някой да ме поправи/ и след 17 ч.  се пият много течности - до 22 ч вечерта. След това вече нищо.
Като изключим яденето и при мен беше така. Ама то след тая противна течност дори не ми се мислеше за храна  Sick
Течностите са много важни обаче.

# 96
Здравейте, момичета
На мен акушерката ми каза, че и половината от шишенцето ще ми е достатъчна и аз изпих само половината - беше повече от достатъчно  Laughing
Пий много вода, особено ако си с ниско кръвно
Успех

# 97
  • Пловдив
Като изключим яденето и при мен беше така. Ама то след тая противна течност дори не ми се мислеше за храна  Sick
Течностите са много важни обаче.
Момичета,благодаря ви за бързите отговори!  bouquet

# 98
  • Пловдив
Здравейте, момичета
На мен акушерката ми каза, че и половината от шишенцето ще ми е достатъчна и аз изпих само половината - беше повече от достатъчно  Laughing
Пий много вода, особено ако си с ниско кръвно
Успех
С ниско кръвно съм,да.Ще пробвам за цялото,но ще видим до къде ще го докарам newsm78

# 99
Искам да попитам задължително ли е приема на очистително преди хистеро,защото на мен ми предстои,но никой не ми е казал,че трябва да пия.И ако може да споделите името на очистителното.

# 100
И моята дата наближава! ooooh! Но това с очистителното за Щерев ли става въпрос или за др клиника  newsm78
Предполагам ,че като наближи доки ще ми обясни всичко ,но ми се ще да съм подготвена.
Ако някой е минал вече процедурата нека да разкаже как минава всичко  Hug

# 101
  • София
Мария, моята оперативна хистероскопия беше преди 1 седмица и не съм приемала никакво очистително, единственото условие беше да съм гладна и жадна.
Аз бях в клиника Малинов, упойката беше пълна. Имах кървене само 1 ден, после 2 дни зацапване и леки болки като при цикъл няколко дни след това.
Много леко понесох упойката и дори се прибрах вечерта, когато ме изписаха сама с колата.
Вече мога да кажа, че това е наистина една изключително лека процедура.
Молито, всичко ще мине много бързо и лесно, и после ще се чудиш чак защо толкова нерви и притеснение си хвърлила...  Heart Eyes
Успех на всички момичета, на които предстои!   Hug

# 102
  • Пловдив
Хистерото ми е другата седмица в Щерев,доки ме викна в клиниката за консултация с кардиолог и анестезиолог.Преди да си тръгна ми дадоха рецепта за очистително което да пия на обяд 1 ден преди операцията и един лексотан за вечерта.Казаха гладна и жадна да отида.С мен имаше още една жена и на нея и дадоха същото.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 13:14 от armira

# 103
Благодаря ви момичета.Явно всяка клиника си има своя практика,защото и аз съм в Малинов и единственото нещо което ми казаха,е да съм гладна и жадна,и сутринта ореди хистерото да пусна нужните кръвни изследвания.Никой не е споменавал за очистителни,а като прочетох тук ,си помислих че аз нещо не съм разбрала.За това реших да ви попитам.Благодаря за бързите отговори.

# 104
  • Пловдив
Момичета мина и моята хистероскопия.Доктор Андреева каза че всяко е ок,но ще изчакам прегледа след МЦ за да се потвърди.Очарована съм и съм благодарна от докторката и персонала в клиниката.Анестезиоложката ми пускаше шегички дори.Сестрите и санитарките са много грижовни и търпеливи.На всички който им предстои подобна манипулация в Щерев искам да кажа избора им е правилен и са точното място.

Общи условия

Активация на акаунт