предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 266
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • София/Стара Загора
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет.
Записана съм в списък на чакащите за хистеро в Надежда за 12-14, като обикновено до момента цикълът ми е 7 дни. Днес сутринта обаче забелязх, започва да ми спира и може би утре или днес дори, ще спре. И сега седя и си блъскам главата - да се обаждам ли, въпреки че не съм 100% сигурна, че спира, да си чакам ли да се уверя и ако сега не ми я направят другия месец колко дни цикъл ще имам? Извинявам се за объркания въпрос, но и аз съм объркана. От 6.30 ч сутрита съм будна и не спирам да го мисля (като, че ще го измисля  Mr. Green ) вече и глава почна да ме боли....ще полудея вече...а заповедта от фонда си течееее..
Приемам всякакви съвети  Hug

# 451
Обаждай се и настоявай да те записват, че и те каквито  са "лесни" с тези часове  ooooh!

За какво е хистерото  newsm78 или просто диагностично.  Според мен следващия цикъл ще си бъле Ок, поне при мен нямаше никаква променя след хистерото, а ми отстраняваха септум  Rolling Eyes

А за главата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и моята ме боли от два дена поради същата причина Close

Hug

# 452
  • София/Стара Загора
Обаждай се и настоявай да те записват, че и те каквито  са "лесни" с тези часове  ooooh!

За какво е хистерото  newsm78 или просто диагностично.  Според мен следващия цикъл ще си бъле Ок, поне при мен нямаше никаква променя след хистерото, а ми отстраняваха септум  Rolling Eyes

А за главата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и моята ме боли от два дена поради същата причина Close

Hug

Благодаря за съвета. Реших да изчакам до утре, а и като се замислих, хистерото трябва да е до 10-тия ден от началото на цикъла, така че ако ме вместят в часовете, май няма да е проблем. Оперативна ще е - съмнения за полип.

# 453
Ако в Надежда нямат часове опитайте в Токуда , струва 200лв.

# 454
На мене на 12тия ден ще ми я правят.

# 455

В Токуда 200 лева? Когато правех проучване, за моята хистероскопия, в Токуда с направление излизаше над 700 лева.

# 456

В Токуда 200 лева? Когато правех проучване, за моята хистероскопия, в Токуда с направление излизаше над 700 лева.
Вероятно са объркали информацията относно клиничната пътека, тъй като и някои операции спадат към същата пътека и цената за тях е 700 лв, но хистероскопията със сигурност е 200 лв !

# 457
   Искам да попитам в Надежда упойката при хистероскопия същата ли е като при цв.снимка?

# 458
Момичета, утре е моята и от сега много ме е хванал страх, едно ми е свито на корема... просто не знам защо така, доста се притеснявам от всичко... Tired
В 2ч. трябва да пия Xprep
А преди операцията задължителна ли е клизмата  ooooh!

# 459
  • В сърцето на любимия човек
Кукумицинке - За мен от цялата манипулация най-неприятното беше Хпрепа и поставянето на абоката, така че наистина няма за какво да се притесняваш.
Скрит текст:
Клизмата изобщо не трябва да те притеснява, не е нито болезнена нито неприятна.

# 460
И мене ме е страх от абоката, ама до него не стигнах в оплакванията #Crazy...  Rolling Eyes

А Хпрепа веднага ли почва да действа? Аз днес ще тръгна по-рано от работа с тая цел, че кой знае какво е...

# 461
  • В сърцето на любимия човек
Не - не е веднага, при мен започна да действа няколко часа след като го изпих. И аз си взех половин ден от работа  Peace
Поставянето на абоката боли малко повече от взимането на кръв  Peace След ден-два ще се смееш как си можела да си толкова притеснена  Hug

# 462
Дано всичко мине добре. Благодаря ти за подкрепата!  Hug   bouquet

# 463
  • София
Момичета, искам да попитам тези от вас, които вече са правили хистероскопия - някоя от вас получила ли е след това запис на диск (има ли такава възможност) ?

Видях, че по-напред в темата е задаван този въпрос и предварително се извинявам, че го повтарям, но там ставаше дума за клиниката на д-р Стаменов, ако не се лъжа, а аз се интересувам как е в другите - Токуда, Vта градска, Iва АГ и т.н....

# 464
Запис на диск в Токуда мисля, че не се предоставя, а относно Х-препа ми е странно защо ви го назначават при положение, че след хистероскопията се събуждате след 10 минути и такъв препарат не е необходим. Прилага се като предоперативна подготовка при по-големи интервенции.
Относно абоката: Не се страхувайте , не боли! Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт