Отговори
# 120
Добро утро и от мен. Може вече да сте видели това: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-07-01&article=330711
Дано е от полза за чакащите второ класиране и УСПЕХ!!!

# 121
Добро утро и от мен. Може вече да сте видели това: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-07-01&article=330711
Дано е от полза за чакащите второ класиране и УСПЕХ!!!

Благодаря, Липиум. Не го бях видяла.
Според мене материалът е пълен с глупости, противоречия и нагласени в полза на системата изводи.
Вече дори не мога да ги чета. Както казват мои приятели от Бургас: "Ама, вече много ме драаааазнят"

# 122
  • Варна / UK
Успех на децата днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ще надникна следобед да ви поздравя Laughing и да видя снимков материал  Party

# 123
Към колко часа,ще излезнат резултатите в сайта на МОМН?   bouquet

# 124
Здравейте, мами.
Връщам се от срещата. Абдикирах първа, защото имах да свърша и още нещо. Другите сигурно още говорят.

Но там се чувствах прекрасно. Всъщност сега си казах, че на живо сте още по-готини, отколкото предполагах само докато четях тук. Благодаря ви.

Lyusi, Джиджи биджи, Already и всички останали, беше ми страшно приятно да поговорим.

А сега може ли да помоля за помощ. Когато се върнах, ме сюрпризираха, че вече нямаме лична лекарка. Неясно по каква причина. Дори не са ни уведомили. И сега не знам откъде ще взимам имунизационни бележки. Как да сменя личния лекар бързо при тази ситуация, и бихте ли препоръчали някого. Ако въпросът ми не е за тази тема, кажете къде да чета. Благодаря ви.

Данич, дъщеря ми си взе медицинския картон от старото училище и в него са отбелязани всички имунизации /нали всяка година носим здравно-профилактична карта, в която са отбелязани - явно от там ги нанасят, а и самите здравно-профилактични карти са вътре в картона/. По въпроса за смяна на личния лекар мисля, че процедурата е да подадеш заявление за смяна при стария личен лекар. Доколкото си спомням сроковете бяха сега - като че ли до края на юни, но не съм сигурна. Ще проверя и ще ти кажа.

# 125
  • гр. София
Беше ми много приятно да се запозная с всички мами от седмокласната тема на снощната среща!  bouquet

Стискам палци на тези,които очакват с  голямо нетърпение второ класиране. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 126
Олреди, тук ли си? Качих снимките в заключен албум - бяха 46, качиха се 42, но и това е успех. Малко се разбъркаха, но аз ги понаредих малко, за да бъдат в хронологичен ред. Всяка отдолу има дата и час. Искам да уточня с тебе паролата! Ще ти пиша на лични!

# 127
ЧАКАМ СНИМКИТЕ Simple Smile

# 128
  • София
Честит Джулая!
Успех на всички чакащи резултати днес! Hug Praynig

Вени и Пиле76, моля ви да напишете от кои у-ща се отписвате. Така предварително ще се знае в кои у-ща има останали свободни места.

Страхотни снимки!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 11:03 от zuri

# 129
  • София
Качих снимките в заключен албум

Снимките са  newsm74 !!!  Благодаря!   bouquet

Сега ще чакаме и от Лейди  photo  Hug

# 130
Как мога да разгледам снимките от вчера?

# 131
Защо в този сайт http://195.34.104.130/7klas/ все още има каренце за І класиране?
Кога,ще се появи каренце за  ІІ  класиране?
 newsm78 #Crazy

# 132
Олреди, тук ли си? Качих снимките в заключен албум - бяха 46, качиха се 42, но и това е успех. Малко се разбъркаха, но аз ги понаредих малко, за да бъдат в хронологичен ред. Всяка отдолу има дата и час. Искам да уточня с тебе паролата! Ще ти пиша на лични!
Дами, ще ми каже ли някой къде да видя снимките и каква е паролата. Нова съм и още трудно се оправям Embarassed Embarassed

# 133
то ,че съм нефотогенична е ясно ,но все с бирата в ръка съм ,като няй-голяма пияница!! А иначе снимките са си супер ,много точно отразяват настроението

# 134
Може ли и ние да ги видим тези снимки?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт