Отговори
# 105
fingerscrossed fingerscrossedна всичи. И ние чакаме.

ние също, дано накрая всички сме удовлетворени, от това дълго чакане  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover, за всички нас!

# 106
Да, срещата беше много приятна... Simple Smile Седмокласният форум, а и бг мама като цяло си е истинска сила.  

Приятен ден на всички и късмет на очакващите второ класиране!

# 107
Здравейте, скъпи майки,
Още съм под впечатленията на нашата прекрасна среща. Беше ми изключително приятно да се запозная с всички вас. Онези, които не успяха да дойдат, наистина има за какво да съжаляват.
Сега за проблема:Опитвам се и не мога да кача снимките. Снощи седях до 2 часа без никакъм резултат. Влизам в това: http://sedmoklasnici.snimka.bg/ и после наникъде.
Много моля от присъстващите в момента, ако има някоя майка, която е наясно с качването на снимки в снимка.бг, да ми пише на лични с обяснения като за абсолютно несведущ. Между другото през нощта писах и на Олреди, но явно вече беше напуснала, за да се отдаде на заслужена почивка.

# 108
и аз де се запиша  Laughing
Успех на всички чакащи второ класиране

# 109
 добро да е 1 юлското утро мами
 fingerscrossed fingerscrossedна всичи. И ние сме от чакащите.

# 110
За  добро настроение и релакс Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=JLZMMk8KZSU&feature=related

# 111
Добро утро и от мен! Браво на софиянки - радвам се, че сте се запознали и забавлявали заедно, момичета! Чакаме снимки!  Hug

Тони, да ти е живо и здраво момченцето! Само успехи да има и много късмет!  Hug   bouquet

Момичета, имате ли идея дали резултатите от второ класиране ще излязат на сайта на РИО или на сайта на МОН. Не знам къде да проверявам...

# 112
Момичета, имате ли идея дали резултатите от второ класиране ще излязат на сайта на РИО или на сайта на МОН. Не знам къде да проверявам...

Аз проверявам и РИО и в самите Гимназии за които чакаме  Peace

# 113
по-скоро на сайта на РИО-то ,но и от сайта на МОН обикновено има препратка ,а и забравих да кажа,че Софийската групичка е внушителна ,ако решим да протестираме за нещо ,може и да ни чуят -та ние сме колкото за  учредяване на политическа партия !

# 114
  • София
Резултатите от ТУЕС излязоха снощи и детето е прието!

# 115
  • Пловдив
добро да е 1 юлското утро мами
 fingerscrossed fingerscrossedна всичи. И ние сме от чакащите.

Добро ще е  Peace
И скоро да завалят честитки Hug

Вени* честито!

# 116
mama69

готови сме да прокараме образователна реформа Simple Smile
 Сегашният министър Сергей Игнатов е завършил 35-то, организираме си родителско настоятелство и смело при big boss  Laughing

# 117
  • София
Лотус, писах ти на лични. Peace

# 118
Мами, за класирането - 20 часа е за разлепване на списъците. Може би пак след 5 ще чакаме в Интернет.
Аз досега успех съм имала на страницата на МОМН, а не на РИО.

Румилота, а ти какво си искала да ми кажеш с този цитат? Нещо вече трудно вдявам.
Ооох, вденах.

# 119
Привет, групата!
Сядам да попрочета и после с малкия на разходка.
Страхотни сте всички!  Hug Heart Eyes

Аз ще дебна МОМН

Общи условия

Активация на акаунт