Отговори
# 90
Добро утро!
От сърце жалая успех на всички днес Heart Eyes

изпийте си кафето на фона това , за не сме сладкарница "Пчела"

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 06:16 от Аз съм ваш'та леля

# 91
добро утро!

да се вмъкна за да се похваля - щерката е приета на второ класиране в ТУЕС  newsm44
и днес ме чака обиколка на софия - да изтегля документите от училището, в което я записах, да я запиша в новото, да взема отпускно от старото училище...

ноооо.... исках да споделя с вас, всички които чакате второ класиране - вярвайте, че децата ще влязат, където им е по сърце  newsm51

# 92
А къде видя резултати от второ класиране? На сайта ли?
Ако е там , нас пак ни няма Cry

# 93
Аз съм ваш'та леля , Спокойно, това не са ли още от първо класиране. Не се шашкай  Heart Eyes
Рано е още, хората не са започнали работния си ден  Hug
Надвечер може би ще пуснат второто. Peace
Стискам палци и УСПЕХ !!!
Вярвам, че ще и ти и осталите ще имате повод да почерпите  Heart Eyes

Ох, ако имаше полети през половин час като едно време до София за 20лв и аз щях да кацна на пицарията  Mr. Green
Но сега ще чакам снимки и нещо като Наречен  Mr. Green

# 94
  • София
Добро утро, чаках кафенце, ама няма Mr. Green
Pile76 страхотна първа новина за деня, дано да е на късмет за всички, които чакат днес второто класиране Hug
Браво и на хората в ТУЕС, които са поработили извънработно, за да не внасят излишни притеснения цял ден Peace
Срещата беше наистина страхотна Heart Eyes

# 95
Много е рано за резултати. newsm78
Pile76,ЧЕстито ! Party
Иска ми се да ви почерпя ,че синчето става днес на цели 7г ,но незнам какво е позволено,затова пийте по едно от мен за негово здраве. Hug

# 96
Аз съм ваш'та леля, ТУЕС е с отделно класиране - затова резултати за второ класиране има още от снощи...

# 97
 smile3525Добро утро и от мен!!! на всички, които очакват 2ро класиране пожелавам успех newsm10!!! сигурна съм,че желанията ви ще се сбъднат и довечера ще празнувате !!! newsm44

# 98
 fingerscrossed fingerscrossedна всичи. И ние чакаме.

# 99
  • София
Добро утро! Някой да знае Джулайден кога се очаква при нас?

Не питам майките по морето - те са щастливки и посрещнаха слънцето на брега
(Ками*, бяхте ли на концерта с Кен Хенсли и Сънрайз в Бургас?).

Мен ме интересува към колко часа се очаква РИО да ни ПУСНЕ оня Джулайден, дето го чакаме с нетърпение...

wait wait wait

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 16:09 от Sash

# 100
личната ни лекарка почина преди няколко години. не ни се наложи да ходим до централата на Здравната каса. Само отидох до новоизбраното ДжП. Обясних й случая. Подадох  формуляр за избор на нов личен лекар. Тя каза, че сама ще го придвижи и нямах повече проблеми.

Срещата беше страхотна. Беше ми приятно да видя пишещи тук на живо. Hug
И естествено, предстои нова среща с децата. На 3-ти юли в 13 ч при фонтаните в Южния парк(входа от "Витоша"). Почваме ли да се броим? колко са за и колко деца?

Стискам палци за утре! Успешно класиране!
Данич, нашата замина за чужбина.
Нямаше нужда да ходим до касата
Просто отиди до вашата поликл и почукай на вратата на лекаря, които най-много ти харесва. Обясняваш ситуацията и той ако има капацитет ви записва.
Ние със съпруга ми се записахме при лекарката на детенце и готово, нямаше никакви формалности

Нашата не е починала. По телефона е обяснила, че вече няма договор с НЗОК. А сега къде да търся нов личен лекар?

За срещата - за + дете

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 08:36 от rumilota

# 101
Sash,някой каза към 20 часа на сайта им.Дано съм разбрала правилно. Peace

# 102
А за срещата... беше страхотно!!! Много приятно и разпускащо.
А за срещата на 03.07. от 13.00 + +младежа!
и стискам палци на всички, които чакат второто класиране!!
  food010  food010  food010  food010 а това е тайничко кафенце.... newsm47

# 103
Добро утро! Срещата беше супер! Радвам се, че се запознах с вас и че срещнах хора, които не бях виждала отдавна! Успех на всички деца на 2ро класиране!

# 104
Добро утро на всички, празнували и срещали се снощи и на всички, които като мен не успяха да дойдат по някакви причини!
Добре сте се забавлявали, браво! Много ми се искаше да дойда, но... все още не ми е съвсем добре. А вчера пък положението беше съвсем критично.
Мисля, че голямото напрежение и голямото чакане, нерви и какво ли не, си дадоха отражение и макар и вече да се успокоих, се сринах пост фактум.
Стискам много силно палци на всички, които чакат второ класиране!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт