Отговори
# 75
  • София
Ще ги видите, Одри, просто няма да са изтипосани тук... Wink

# 76
Още едно за+дете Grinning

ПП Данич, и днес е празник...Дамян, Дамяна, Дамянка имат имен ден(Св. безсребърници Козма и Дамян, ден на билкаря и на народния лечител).Много билки и много народни илачи ни трябват май за да си овладеем нервите  след  психически изтощителната седмокласна кампания..Дано тя днес успешно приключи с прием на желаното място за всички дечица във форума!!!

Joy  Joy  Joy Значи трябва да търся не личен лекар, а билкар или народен лечител. Само не знам дали дават имунизационни бележки

newsm62

# 77
  • София
Я-яя, колко народ е накацал тук - в таз късна доба! Май не ни се разделя, нали?

Благодаря ви мамчета за хубавата среща! Изключително ми бе приятно да си поговорим, макар не и лично с всяка от вас. Надявам се да има продължение. love001 Two Hearts newsm51

За 3-ти и аз "за" + госпожица.

Имам 2 снимки на най-купонджийките, останали след 22,00 ч. (или май беше по-късно), но първо трябва да видя как да ги кача някъде. Останалите - от Lady B.

# 78
  • София
И на мен ми бе изключително приятно да видя лицата на всички ви, които познавам от тук  Hug
Вярно е, че не се набъбрихме. Надявам се да организираме нещо подобно пак.

Еееей, borisemi, ама КАК така не успях да те видя, точно теб!!! Ще се изям от яд  #Cussing out

Наш'та леля, врът към теб!  Crossing Arms Видя ли, хората си срещнаха съучениците, а ние с теб - не!

# 79
Здравейте, Мами. Аз съм едно кандидат-гимназистче. Не съм чела цялата тема, нито пък предните теми.
Желая да вляза във 9 ФЕГ, но не съм много сигурна, че балът ще ми стигне. :/
Предполагате ли с колко ще падне балът? ;/

# 80
  • София
Ако имаш заявление за второ класиране ще разбереш съвсем скоро - потрай само няколко часа. По-добре се наспи едно хубаво и не му мисли, ще стане работата! Успех!

# 81
  • София
Виж предната тема, на последните 1-2 стр. има предположения с колко ще падне балът.

# 82
  • София
Ох, да не забравя да пожелая:

ГОЛЯМ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЧАКАТ РЕЗУЛТАТИТЕ УТРЕ!  

Не бройте балове, не пресмятайте статистики, само стискайте силно палци! И ние сме с вас!  Peace

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 02:14 от Sandalka

# 83
Благодаря Ви!
Стискам палци на всички, чакащи второ класиране!)))

# 84
Уф, хороскопът на Алена хич не е с мен. Дано да греши, дано да греши... Praynig
Успех на всички!

# 85
  • София
Sandalka,  не ме видя май, защото бях втора смяна - след 2100 ч. Не се коси - ще се радвам да се видим   в събота. bouquet  bouquet

(Ш-ш-шт, май пак оспамихме форума - тихо Тати да не дойде... стъпвайте на пръсти)

# 86
  • София
teen 16, щом толкова малко не ти достига - вероятно ще успееш. Пожелавам ти го от сърце щом толкова ти се иска да учиш биология (де и мойта щерка да беше така целенасочена...). Успех - утре да черпиш! newsm10

Sandalka, откъде извади това ГМО?! hahaha На голям късмет ще е,  да знаеш!

# 87
0.7, пък не знам колко е малко. Зависи.
Много ще се радвам, ако утре всички имаме поводи за черпене.
А сега наистина трябва да се отправям към леглото. Mr. Green Лека нощ!

# 88
  • София
borisemi, обиждате ме...
Редактирах малко грозноватичката, но натурална детелинка  Crossing Arms ГМО-то винаги изглежда лъскаво...
Нека тази 21-листна детелинка да донесе желания успех утре на всички форумски майки!
Тя е специално култивирана в Япония от един японски градинар и в момента държи рекорда в книгата на Гинес за най-многолистна детелинка  Peace

На съботната среща няма да присъствам най-вече поради липса на тийн, който да доведа - моите ги изпратих днес на мюрето.
А пък и без тях няма как да дойда, защото вече съм ангажирала съботата, за съжаление...

Хайде, мами, след Щастливите Видовден и Еньовден,
Щастлив ви утре Джулайден!  Peace

# 89
  • София
Бих искала и аз да се запиша за срещата, но с въпросче. Моят тийн, както казва Сандалка също не е тук, но има шанс и да се върне. Всичко зависи от утрешните резултати. Ако ли пък не, за следващата среща евентуално. Laughing
Хайде и от мен лека нощ и успешен 1-ви юли newsm10. Дано да завърши така newsm44

Общи условия

Активация на акаунт