Отговори
# 645
  • София
Как да не става, Данич...Става и още как. Peace :Момичето е било прието на първо класиране именно в НПМГ по второ желание.Балът му е 35,107, докато максималният е бил 35,143..Не се е  записало просто, но мястото му се е е пазело.При положение, че не се е  преместило на първо желание в НЕГ при второто класиране, очевидно е, че точният глагол е именно остава си..Друг е вече въпросът, доколко тази теория е факт, тъй като предполага прием на второ класиране на деца в паралелката единствено от интервала от 35,107 нагоре..Прекалено високи балове за да бъдат минимални..

# 646
ПЪРВА ВЕЩИЦЕ - извинявай, но във форума има и ЯКА ВЕЩИЦА /cool witch / Embarassed Embarassed

не съм се обидила , само се уплаших че трябва да обяснявам нещо свързано с числа различно от пари

# 647
Е, аз се поуспокоих. Щом има някакво обяснение за НПМГ.
Просто ми се иска в тая страна да не са много нечестните, дори и да има повечко недоглеждащи.

До ви докладвам вече за срещата в парка? Няма да има снимки.
Мноооого смешна гледка.
Едно разбутано заведение. Местене на маси насам натам. Добре, че там нямаше администратор.
Една голяма маса с майки, които се опитват да се надприказват.
Една голяма маса с тийнове, които мълчат. Не обелват думичка.
Е, след време попреслушаха протмоненцата на мама и отидоха да се поразходят.

Cool, ама за да му се пази мястото, то трябва да е класирано там. Т.е. неговия висок бал трябваше да се отрази още в статистиката за първо класиране.

Белмекенска, ако си права, трябваше във всички /или в повечето/ паралелки балът на второ да е по-висок от този на първо. Колко още деца чакаха второ и не се помръднаха. Техните балове са взети предвид в статистиката за първо. Ох, май започвам да се повтарям и не мога да го обясня добре.

# 648
  • София
Защо на второ класиране се взима предвид балът на въпросното дете за най-нисък?

# 649
Данич ,как да се отрази балът му на първо класиране,като той е по-нисък от максималния?

# 650
Защо на второ класиране се взима предвид балът на въпросното дете за най-нисък?

Вероятно за някаква си тяхна статистика. Наистина е чудно защо по гнездата са разлепили едни списъци, а в сайта са пльоснали друг файл, който трябва да се разгадава с каква цел е правен. Списъците от гнездата са достатъчно ясни.

# 651
  • София

Cool, ама за да му се пази мястото, то трябва да е класирано там. Т.е. неговия висок бал трябваше да се отрази още в статистиката за първо класиране.
Ми той е отразен този висок бал в първото класиране, мила Heart Eyes HugСтатистиката посочва max 35,143.Предполагаемата девойка е с по-нисък бал от максималния, пък било то и с малко.Затова не може да бъде видян като стойност, отразена в статистиката. PeaceТам стоят най-високият и най-ниският, междинните ги няма.

# 652
Sash ,защото второ класиране са го разглеждали ,като самостоятелно  и явно не е имало дете с по-нисък бал,класирано след  това класиране.

# 653
  • София
Аз питах и преди, кому са нужни тези данни, дето отразяват само това класиране, а не двете заедно?

Вижте, аз предлагам да излъчим с една петиция  kessy и mimiska, които да им оправят бакиите, явно те разбират повече от тези работи, пък хонорара, дето РИО го е отпуснало с или без конкурс на компютърните специалисти да се даде на тях двете. После те ще почерпят форума в Mr.Pizza. Съгласни ли сте?

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 18:15 от Sash

# 654
Май само аз вече не го разбирам този вариант.
Искате да кажете, че:
- на първо класиране в паралелката са класирали да кажем 30 деца с бал от 27.87 до 35.14;
- нашето детенце е с 35,107, т.е. единици са децата с по-голям бал от неговия. Повечето са с по-нисък бал.
- на второ класиране не участва нито едно от тези деца с по-нисък бал, или тези които участват ги приемат на на по-предни желания.
И затова нашето детенце формира най-ниския бал за второ класиране в паралелката.
Теоретично е възможно, но на практика - не вярвам.

# 655

- на второ класиране не участва нито едно от тези деца с по-нисък бал, или тези които участват ги приемат на на по-предни желания.
И затова нашето детенце формира най-ниския бал за второ класиране в паралелката.
Теоретично е възможно, но на практика - не вярвам.

В червеното изречение се объркваш - детето участва във второ класиране, балът му не стига, за да влезе в Немската и компютърът го класира по второто му желание, тоест отново го класира на мястото, на което е било и при първото класиране. Няма никакво значение дали са участвали или не други кандидати в надпреварата. Нали при второ класиране мястото от първото не може да се загуби.

Вижте, аз предлагам да излъчим с една петиция  kessy и mimiska, които да им оправят бакиите, явно те разбират повече от тези работи, пък хонорара, дето РИО го е отпуснало с или без конкурс на компютърните специалисти да се даде на тях двете. После те ще почерпят форума в Mr.Pizza. Съгласни ли сте?

newsm10

# 656
Именно.
Ако поне още едно дете, прието на първо класиране в тази паралелка и с бал по-нисък от това на нашето, е участвало на второ класиране и не се е преместило нагоре, в статистиката за второ класиране трябваше да стои този по-нисък бал.

Ох, чак си се ядосвам, че не мога да го обясня. Вашият вариант е възможен само ако всички деца в тази паралелка са се изпозаписали след първо класиране и едва ли не само нашето дете е участвало на второ.

И май вече се изморих от това мислене.  newsm78 smile3515

# 657
Вашият вариант е възможен само ако всички деца в тази паралелка са се изпозаписали след първо класиране и едва ли не само нашето дете е участвало на второ.

Абсолютно е възможно да е точно така - синът ми е в тази паралелка. Отидохме да го запишем още първия ден, но по обед. Наредихме се на опашката в 12 без 10. Оказа се, че вече са се записали 14 ученици в паралелката. Той беше 15-то дете. Повече от половината клас се беше записал до обед!

# 658
Zari65, и бала на щерката е висок и е записана още миналата седмица, но винаги съм вярвала, че хората трябва да си помагат- кой с каквото може.
Доста от активните майки във форума също са си записали децата вече, но не бива "проблема за удавянето да е проблем на удавника само".
Още чета страниците назад, наваксвам както се казва, но това което видях в това изказване ме кара да вярвам, че има надежда за тази държава, ако все повече хора започнат да мислят като тези майки от форума, които вярвам, че възпитават и децата си така, а те от своя страна също ще възпитават своите деца така,... то това е правилната посока.
   bouquet
А пък аз търся грешките само в мен и сина ми, май никой не ни е виновен за по-ниския бал  и високите очаквания. Търсих, търсих другаде вината, но не я намирам newsm78
А от това не ми става по-леко Sad
Дано да сте изкарали хубаво в парка, дали ще има снимки?

И ние търсим грешката първо в нас.
Това че някой ни е подвел не ни оневинява, напротив става ми още по- тъжно, че не събрах пълна информация, че не съобразих нещата и най-много , че не догледах и оставих нещата в ръцете на друг, който въобще не заинтересован. и
Но тази служителка все пак трябваше да ни обърне внимание, а не да си прасне код по нейно желание.. Според мен тя също не знаеше че въпреки че паралеките са три с един и същи първи език,със съшия втори език, но с различни трети  профилиращи хпедмети., което вече ги прави различни. Тя само каза е те и триге паралелки са с един и същи език значи са еднакви
Ние нямаме опит.Нямахме никаква информация Всичко събирахме сами.икой не ни и помогна и инструктира.

# 659
  • София
А защо да не е възможен на практика този теоретичен вариант? Няма нищо странно, освен това, че на второ класиране трябваше да изнесат като минимален бала, който наистина е минимален за тази паралелка, т.е. стария минимален бал

Общи условия

Активация на акаунт