Звездни компромати-66

• 53 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Не е звезден компромат, но е интересна история за смелоста на една майка.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1292367/Worlds … number-three.html

# 483
  • UK
По Дискавъри Травъл енд Ливинг има риалити за подобно семейство, само че и двамата родители са малки хора и имат четири деца, три от които са с нормален ръст. Little People, Big World се казва.

# 484
  • Варна
Не е звезден компромат, но е интересна история за смелоста на една майка.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1292367/Worlds … number-three.html
Ммм.... с особено мнение съм по казуса.

# 485
Трудно ми е да ги асимилирам като двойка, но явно са щастливи.

# 486
  • София
Нека са щастливи  Peace Голямото детенце изглежда добре, ама защо са родили още дечица с увреждания. Еми не мога да го разбера това  Crossing Arms

# 487
  • UK
Те не са знаели, че ще са с увреждания. На онова семейство от предаването по Дискавъри, двете им големи момчета са близнаци - единия е с нормален ръст, а другия е като тях, другите им две деца са с нормален ръст. Хем и двамата са малки хора.

# 488
Най-важното е че се обичат и са щастливи.Децата ми изглеждат нормално за възрастта си.Само бебето ли не е добре или?Не можах да прочета статията  Embarassed

# 489
  • UK
И средното дете не ми изглежда с нормален ръст. Само голямото. Ето ги тези от Дискавъри

Голямото момче и това вляво от родителите са близнаци. Момичето е след това, малкото момче е последно.

# 490
  • София
Абе как да не са знаели! И голямото момиче и бебето са с нейната болест, с чупливи кости, които не растат. Бебето е било много зле болно. Каката е детето, което бащата е гушнал И майката казва в интервюто - мисля, че ще си родим и още деца Rolling Eyes Няма смисъл да коментираме, не е по темата, но е ужасно Confused

# 491
  • In The Middle Of Nowhere
Тези на снимката ми изглеждат по-нормални от онези в статията ..

# 492
  • UK
Шанса е 50/50, момчето не е болно, явно. Може да са се надявали да са здрави и останалите.

# 493
Два пъти раждала, и два пъти повече фотошоп. Laughing

Фотошопа го ползват и за тези с идеалните фигури, все пак никой не е напълно съвършен.

# 494
Нека са щастливи, но и аз имам особенно мнение по въпроса, което ще задържа за себе си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт