Звездни компромати-66

• 52 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • In The Middle Of Nowhere
Татяна толкова голямо дете ли има  Shocked не очаквах. Даже май не знаех, че има изобщо дете. На снимката без фотошоп никак не ми изглежда зле, но на тази със рокличката с паетките е покъртителна. Новата/за мен/ по-къса подстрижка обаче е добре.

# 526
В интерес на истината Татяна има хубаво тяло и без фотошоп. Нищо, че на снимките с дънките не изглежда така. Вероятно е или от тях...или и аз не знам, но винаги е била с хубаво , телце, слабичка и т.н..

# 527
Да и аз съм останала с впечатление,когато съм я засичала по клипове,че е с хубаво слабо телце,но на тия снимки с дънките ме изуми и все пак е играл фотошоп и по клиповете и по снимките професионалните,то при всички яко шари тази програмка.
Иначе за детето(11год.) и аз се учудих,тя май е мой набор,но ако го е родила на 18 защо да няма:)

# 528
Да и аз съм останала с впечатление,когато съм я засичала по клипове,че е с хубаво слабо телце,но на тия снимки с дънките ме изуми и все пак е играл фотошоп и по клиповете и по снимките професионалните,то при всички яко шари тази програмка.
Иначе за детето(11год.) и аз се учудих,тя май е мой набор,но ако го е родила на 18 защо да нямаSimple Smile

Имам едни дънки, жалко че не са тука, да се снимам с едни други и с тях - колко килограми отгоре ще качат, съвсем сериозно, а не са ми широки  Peace

# 529
Ауу,вижте кой намерих http://www.facebook.com/barabalex  Crazy  Flutter

# 530
дам мила съфорума, търся още снимки  Thinking

# 531
# 532
# 533
 Embarassed Извинявам се  Embarassed  33uu

# 534

Е, глупости, как ще се извиняваш. Hug
Просто отбелязах. Между другото едната й гърда ми изглежда много странно.  Crazy

# 535
Абе,момичета,коя е тази Цветелина Янева?Не съм и чувала никоя песен,не че следя чалгата,ама все пак.. Blush

# 536
  • Пловдив
Поредната "звездна фотосесия" на Николета http://www.facebook.com/photo.php?pid=255500&id=100000596431110 И къде ги публикуват тези ...  newsm78

# 537

Е, глупости, как ще се извиняваш. Hug
Просто отбелязах. Между другото едната й гърда ми изглежда много странно.  Crazy

Силиконът е дал фира  Joy

# 538
Гледах, гледах снимката на Татяна с дънките - е, какво толкова? Има ханш? Вижда се, че е много слаба и стегната, просто в тази поза се виждат естествените форми на женското тяло. Понякога много ме учудват коментари тука. И аз на 13 години си намирах такива недостатъци, после забелязах, че това са харесваните у жените форми. Не се ли гледате в огледалото бе хора, нямате ли ханшове, коремите ви на плочки ли са  Thinking

# 539

Общи условия

Активация на акаунт