Звездни компромати-66

• 52 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Хубава е Еделвайс, да Simple Smile
А Кателина участваше в Плеймейт конкурса миналата година, доста я коментирахме тук:)

Ако Judge Dredd се окаже някой от двамата съфорумци аз ще си направя ритуално сепуко в центъра на Свищов. За чий им е да пускат тези снимки тук?

# 601
# 602
  • Бургас
Коя е тази бързоговорящата Галя,която досажда преди да започне мач с някаква игра? newsm78
Физиономията съм я виждала, гласа е незабравим, но от кое предаване, не мога да се сетя, тормозя се с тази глупост от началото на Световното. Rolling Eyes

# 603
Бон-бон момиче е. От малка водеше рубрика в "Здравей"

# 604
  • Бургас
Благодаря, знаех си, че няма да сгреша да попитам тук.  bouquet

# 605
Като малка беше в разни предавания, аз поне я помня от тогава. Но изобщо не се сещам по Бон-бон ли беше, по други ли....

Златка награждава поредна мис
Адреналинката Яна
Галена Димова с дъщеричката си
Патрик на Венета голям сладур

# 606
  • в ябълковата градина
Тони Сопрано беше приятен съфорумец. Барабалекс също.
А детето на Венета Райкова е все едно малък Тишо.
Kate Winslet
http://www.celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/f … wood-052810-2.jpg

# 607
snc4/hs142.snc4/36483_412170635842_292404975842_5112979_195660_n.jpg]Галена Димова с дъщеричката си[/url]
[
Тази Галена до кога ще се прави в главата като разплетена дамаджана ,какви са тези ретро прически

# 608
Емилия има някакъв нов клип, в който забелязах че зъбките и са станали още по-зле......

# 609
Галя беше в Здравей (ако си го спомняте, водеше детските новни).

# 610
Коя е тази бързоговорящата Галя,която досажда преди да започне мач с някаква игра? newsm78
Физиономията съм я виждала, гласа е незабравим, но от кое предаване, не мога да се сетя, тормозя се с тази глупост от началото на Световното. Rolling Eyes

как изглежда? нещо не се сещам точно коя бонбонка е..

# 611

как изглежда? нещо не се сещам точно коя бонбонка е..
Единствената снимка,която намерих
http://ims.bg/res/images/design/tv_banknoti.jpg

# 612
  • In The Middle Of Nowhere
Хм за тази ли става въпрос, не очаквах. Аз я знам от "Банкноти по ноти", но скоро не съм го засичала това предаване  newsm78 Спомням си, че беше много готина мацка, доста бързоговоряща и мн съобразителна.

# 613
# 614
  • София

Галя водеше някаква игра по Планета от 18,00-19,00 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт