Звездни компромати-66

• 52 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Мария не си е правила операция на лицето, просто е свалила килограми. Да, преди не е била дебела, но не беше и слаба. Имаше доста коремче, крачета. А сега е супер слабичка. Има поне 10кг разлика, а за малко тяло като нейното, това е много.
Преди изобщо не я харесвам как изглежда. Може да ми се смеете, но сега я предпочитам в пъти как изглежда, дори устните й не ми пречат. Преди направо ми е отвратителна. И евала, че сега изглежда по този начин. Митко добре й повлия. Laughing

Азис е на снимката, между другото.

Интервю с Камелия с пижамата си ли е излезнала? newsm78

# 646
Представи вместо представяния, Запаметяващи се тоалети...въобще Laughing
За облеклото няма да коментирам.

# 647
Мария на първите кадри си е още момиченце, пухкаво, нормално е сега да са и по-изострени чертите, при мен се получи същото, като прибавиш и свалените килата Peace

# 648
  • Балчик
Май , че е пижама , но тя нали беше водеща на тв предаване , днес сутринта случайно попаднах на него , но го водеше Камелия Воче. Защо не води вече  видната ни мома ?

# 649
Камелия води предаване от 16:30  Peace по тв7..А сутринта в 10:00 мисля че,има предаване 'Седмо авеню'' с воддещи Камелия Воче и Мон дьо   Peace

# 650
  • Балчик
Камелия води предаване от 16:30  Peace по тв7..А сутринта в 10:00 мисля че,има предаване 'Седмо авеню'' с воддещи Камелия Воче и Мон дьо   Peace

ooooh!ооооооо моя грешка , но студиото така ми заприлича на това на фолкдивачката ни , може би един единствен път попаднах на него и затова не съм го запомнила

# 651
Май , че е пижама , но тя нали беше водеща на тв предаване , днес сутринта случайно попаднах на него , но го водеше Камелия Воче. Защо не води вече  видната ни мома ?
Това не е пижама.

# 652
Много ясно, че не е. Просто на това прилича, затова така сме го написали.

# 653
... Има поне 10кг разлика, а за малко тяло като нейното, това е много ...

Като бременна качи 13 кг., но лицето й не стана предишното, затова нещо хич не ми се връзва  Simple Smile

# 654
... Има поне 10кг разлика, а за малко тяло като нейното, това е много ...

Като бременна качи 13 кг., но лицето й не стана предишното, затова нещо хич не ми се връзва  Simple Smile

13кг като се качват от бременност все ми се струва, че не е като при напълняване и отслабване с диети и спорт, и се качват предимно на друго място.
Лицето й за всеки случай си стана по-пълничко от това, което е сега:  в 8-ми месец,малко преди да роди, виж й лицето, че и пуши  Mr. Green

# 655
Пижама или не, безумно е. Есента я видях с подобна цикламена пижама, кафяво велурено манто дълго до коляното с косми и дупки, червена лачена чантичка и жълта плетена шапка. Колкото и да съм привърженик на ексцентризма, това си беше чист кич. За Камелия де.

# 656
...
Лицето й за всеки случай си стана по-пълничко от това, което е сега:   ...

Именно - нормално е, и на лице качи, и на гуша. Но не и на бузи. За мен е пипана 100%  Peace

# 657
...
Лицето й за всеки случай си стана по-пълничко от това, което е сега:   ...

Именно - нормално е, и на лице качи, и на гуша. Но не и на бузи. За мен е пипана 100%  Peace

Изобщо не е нормално, пълно й е доста.
Освен това, пак питам, като качиш 13 кг при бременност ги качаваш на същите места, на които би качила ако ги качиш без бременност, така ли?
Защото все си мисля, че поне половината от тия 13, са й в корема. Wink

# 658
Нормално за бременна имам предвид.
Различните жени качват различно, при нея се вижда, че е качила доста на лице, така че трябваше да има поне бегъл спомен от предишното Simple Smile

# 659
  • България-Швейцария
По пътя на логиката - защо й е да се пипа, като с възрастта лицето става по-изпито.
После ще трябва пък филъри да слага Wink

Общи условия

Активация на акаунт