LaRedoute.fr - 163 - Големите намаления - 01.07 - 07.07

• 86 943
  • 2 176
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Имам запитване.
Тези референтни номера, които се раздават тук, на някой хващали ли са му се? На мен нито веднъж досега.
И: този детски пуловер на сините раета с жълтата яка, който изпуснах ( #Cussing out ), появявал ли се е след изчерването му? Да знам дали да губя надежди...
Thanks

Хайде стига спамите с тези реф.номера. Явно се хващат веднъж на 1000 пъти. Ровите се в сайта,и това е. Евентуално някой линк от форума да се хване. А когато наистина пуснат нещо хубаво и на безценица-последното нещо е да пробвам реф.номера,вместо реалните наща,които се сменят и се изчерпват за минути.
И още нещо- имам 2 еднакви поръчани панталона от днес и от преди седмица- с различни реф.номера са Simple Smile

Биби,супер абсурдно е това с връщането. Даже до днешна дата не са изтекли 40 дни(от БГ поща май това беше срокът),а от Ларедут май беше 20 дни. Търси си правата и успех  Peace

да ви кажа проблема е в БГ пощюи, на мен също са ми връщали колет без даже да имам бележка че е пристигал в софия.
от пощата твърдят че са ми пращали и няма оправия. и не само от ларедутра срока е 20 дни , а от цял свят.

# 811
Тази нощ дали ще пуснат нещо? Каква е практиката, в събота и неделя подновяват ли предлагането или каквото е останало, това е до понеделник?

# 812
  • Пловдив
deizy13 , ако вече са изтеглени/което не става веднага/, ще ти ги върнат с ваучер или чек. Ако са само блокирани и се изчерпи артикул, теглят по-малка сума. Останалата, банката я разблокира след известно време.

# 813
  • Beyond the Frontiers
Хвърлила съм око на римските щори - имам спомен, че Шоколина беше поръчвала такива - с всички необходими механими ли идват? Peace

# 814
  • София
Благодаря  tatito . Peace

# 815

...това изглежда ефектно  Thinking някой има ли го да даде мнение
Аз не съм класирала за поръчка още, каквото и да харесам липсва или размер, или цвят  Tired

# 816
Ани, невероятна си! Много ти благодаря за снимката на сандалите!  bouquet
И да питам за отзиви за тези   http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-a-lacets.aspx?productid … mp;sizecode=00037 Отговарят ли си и все така грозновати ли са на живо, и мекички ли са? Търся си таподобни за дъждовно време...
 А мъжки панталони изгодни виждате ли? По- големи номера...

# 817
  • Бургас
Често поръчвам, но тъй като рядко успявам да чета в темата, най-вероятно ще ядосам редовните, но все пак да споделя. Останах приятно изненадана, че са ми фактурирали само наличните артикули, а неналичните в момента са ги извадили от поръчката и съответно от фактурата,за което Жули любезно ме е информирала с и-мейл. Да се надявам, че и ще си дръпнат от банката така намалената сума. Това значи ли, че са спрели с порочната практика да теглят първо парите и после да пращат чекове с извинението, че вече се е изчерпало или няма доставка за чужбина? Благодаря за отговорите.

# 818
Имам запитване.
Тези референтни номера, които се раздават тук, на някой хващали ли са му се? На мен нито веднъж досега.
И: този детски пуловер на сините раета с жълтата яка, който изпуснах ( #Cussing out ), появявал ли се е след изчерването му? Да знам дали да губя надежди...
Thanks

Хайде стига спамите с тези реф.номера. Явно се хващат веднъж на 1000 пъти. Ровите се в сайта,и това е. Евентуално някой линк от форума да се хване. А когато наистина пуснат нещо хубаво и на безценица-последното нещо е да пробвам реф.номера,вместо реалните наща,които се сменят и се изчерпват за минути.
И още нещо- имам 2 еднакви поръчани панталона от днес и от преди седмица- с различни реф.номера са Simple Smile

Биби,супер абсурдно е това с връщането. Даже до днешна дата не са изтекли 40 дни(от БГ поща май това беше срокът),а от Ларедут май беше 20 дни. Търси си правата и успех  Peace
Ради, много си нервна. Лично ли се засягаш?
Е как няма да пробвам референтни номера, като супер много съм си харесала нещо, което вече не го пускат в сайта(поне от два дни го няма, да не мислиш, че не следя за него), а пък аз много го желая! Ще пробвам не, ами.... На миналото намаление знаеш ли колко неща взех за смешни пари, точно с референтни, и то по нощите? Само да знам, че това с реф. номера работи, защото иначе си е егати загубата на време. А пък другите парцалки, които пускат всеки път почти едни и същи не ми грабват интереса.
Мерси за вниманието!

# 819
  • София
Често поръчвам, но тъй като рядко успявам да чета в темата, най-вероятно ще ядосам редовните, но все пак да споделя. Останах приятно изненадана, че са ми фактурирали само наличните артикули, а неналичните в момента са ги извадили от поръчката и съответно от фактурата,за което Жули любезно ме е информирала с и-мейл. Да се надявам, че и ще си дръпнат от банката така намалената сума. Това значи ли, че са спрели с порочната практика да теглят първо парите и после да пращат чекове с извинението, че вече се е изчерпало или няма доставка за чужбина? Благодаря за отговорите.
Не. Ако в момента на фактурирането е свършило нещо винаги са го вадили от сумата и теглят по-малката. Друг въпрос, че още с поръчването са блокирали цялата сума и разликата между нея и изтеглената се чака да се отблокира различно време в различните банки. Друг е въпроса какво ще пристигне и за това което не е пристигнало връщат парите с ваучер.

# 820

...това изглежда ефектно  Thinking някой има ли го да даде мнение
Аз не съм класирала за поръчка още, каквото и да харесам липсва или размер, или цвят  Tired
Белйлис, щерката го има в черно, харесва и (`одим на дискотека с него  Laughing ), отговаря си на номера, дори бих казала, че е = на горната граница, примерно 38/40 си е 40. В горната част, където е бюста има двойно парче и не прозира, в смисъл не се вижда сутиенът, а надолу е тънко като воал и прозиращо леко, но не чак грозновато...ако държиш ще ходя да ровя къде е да снимам  Peace

Саси  Hug

# 821
  • София
   А може ли реф № на чантата с колелцата, моля-я-я!   bouquet

# 822
  • София
Днес имаше налични пердетата по 1 евро. точно по реф. Nо ги открих. В сайта си стояха на друга цена.
Имаше ги за около 10 минути и след това ми ги огради с червено. Явно трябва да се действа много бързо.

Затова искам пак да помоля  Praynig Praynig ако някой има реф. No на големите торби, който са по 1 евро нека ги сподели с нас.

# 823
а кой е референтният номер на пердетата от 1е? Rolling Eyes

тази нощ дали ще има нови намалени неща и по кое време?кога сменят артикулите?

# 824
anny_ мерси, мила  Hug
не си прави труд да снимаш, щом го бива ще дебна за цвят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт