Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 68

• 34 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ама къде избягхте Crossing ArmsНяма никой.
Днес попаднах на реклама на сериал "Цената на живота".
В него участво "любимата" ни Джавидан

# 106
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Бре,Ийит много интервюта дава  Mr. Green
Най - накрая се осъзна! Mr. Green

# 107
Благодаря за епизодчето..
Ейшан и Али ме разчувстваха. Побиха ме тръпки от нещата, които казаха  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 108
Едни и същи неща върти и увърта.Защо изобщо дава интервюта като нищо ново не казва.За личния си живот не може да говори.За предстоящите епизоди пак не може да говори.Само гоблени са му в главата Crazy

# 109
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър вечер дами! Hug Hug Hug
Туку що изгледах 30 епизод. Ейййййййййййй...много рев , много нещо... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45. Много добра серия. Всички бяха на ниво, даже Ейшан успя да ме разчувтва. За момент ми стана кофти за нея. Али ми е фаворит. Божееееееее...колко е добър...немам думи...аз да плачем на филм без да е финал... ooooh!
Сега да споделя за Дженго...с риск да ме анатемосате и да хвърляте камъни по мене...ще кажа, че останах с впечетлението, че той грам неможе сам да се оправи. Подкрепям гласа зад кадър по отношение на Дженго. Много смотан в този епизод.
Абе да обобщя...страшна игра на каста като цяло.
ЕВАЛА!!! smile3501 smile3501 smile3501

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА КОИТО РАБОТЯТ ПО ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ФИЛМ И ГО ПРАВЯТ ДОСТОЯНИЕ ЗА ВСИЧКИ НАС... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 110
Едни и същи неща върти и увърта.Защо изобщо дава интервюта като нищо ново не казва.За личния си живот не може да говори.За предстоящите епизоди пак не може да говори.Само гоблени са му в главата Crazy
Аз пък си помислих,че най-накрая е решил да се поразкрие, поне малко...
Ще му взимат интервюта докато се изредят всички медии,втори път никой няма да му вземе интервю. Mr. Green

# 111
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро момичета! Hug Hug Hug Hug

# 112
Добро утро! Hug Hug Hug

# 113
добър ден  Hug kaffeetrmker_2

много благодаря за превода, момичета     Heart Eyes Hug lovekiss Flowers Bouquet

любимият ми тандем  Grinning Heart Eyes

хубав ден  sun

# 114
Здравейте!   bouquet  Hug  Hug
За Ейшан нещо не можа да ми стане жал тя се опита като преди обаче Crossing Arms
Продължавам да се питам след като първия път направи всичко заради Бахар(уж) втория път защо?  Thinking

# 115
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Влизам на бързо да ви съобщя,че съм вече официално 3-ти курс
Shocked  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Толкова не съм се радвала на 3-ка  Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
Еееееее,Пламкаааа честито!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Само така...само така!

# 117
Момичета,знаете за любовта ми към Фатих Акин  Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пускам ви линкове за два негови мнооогооо хубави филма(с БГ субс)

През Юли / Im Juli. (2000)

Solino (2002)

Приятно гледане!  Hug Hug Hug Hug Hug

от сигурен източник знам,че довечера пак ще ви събирам на площада Laughing Laughing Laughing(надявам се най-късно в 20.00 часа) Peace

# 118

Пламииииииииииии, евалаааааааааааааа!!! Честитооооооооооооооо!!!!!

# 119
Лакун, много е актуално едното заглавие, нищо , че единицата в годината е заменена с 0    Hug Hug Hug

Това е за сигурния източник   

Общи условия

Активация на акаунт