Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 68

• 34 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Алоха и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

аз маричка не играя Confusedне мога да помогна

мими,не става ясно какво искаш да правиш на първа страница newsm78
ако е само да се разпишеш въпроса ти е абсолютно излишен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а ако искаш да правиш нещо по оформлението на темата,ще се разберем допълнително    bouquet   bouquet   bouquet

# 16
  • In a strange romance
Алоха и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

аз маричка не играя Confusedне мога да помогна

мими,не става ясно какво искаш да правиш на първа страница newsm78
ако е само да се разпишеш въпроса ти е абсолютно излишен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а ако искаш да правиш нещо по оформлението на темата,ще се разберем допълнително    bouquet   bouquet   bouquet
Честно казано, мисля си че би било твърде самонадеяно от моя страна да участвам в оформлението на темата. Не че не ми било много приятно, но вие сте направили толкова страхотни неща, а и  мисля, че ти самата беше казвала, че тази тема ти е като дете, страх ме е да не окепазя нещо. Та затова, иначе ако мога с нещо да помогна с най-голямо удоволствие.  bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes

# 17
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар, ей ме на и мене цопната в новата темичка. Hug Hug Hug Hug
Сидче, много хубава темичка, сега ще си пишем на чистичко....   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 18
мими,казвай какви са ти идеите.всеки има право ,ако има желание да участва в украсата на село Hug Hug Hug Hug

зизано,къде одиш кат те нема???

# 19
мими,казвай какви са ти идеите.всеки има право ,ако има желание да участва в украсата на село Hug Hug Hug Hug

зизано,къде одиш кат те нема???
Додух...и веднага рипнах в село. Пък и като видях, че и ти си се разшетала на визитация...викам си "Бърже, да не ти пише попа отсъствие" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 20
за малко...бях извадила присъствения дневник,и тъкмо да ти цъкна червения хикс и ти се появи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 21
за малко...бях извадила присъствения дневник,и тъкмо да ти цъкна червения хикс и ти се появи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...знаех си ейййййй... newsm08 newsm08

# 22
 doh doh...Ехооо, Сладуркиии...не видите ли кво става?
Попеее...вади присъствения дневник... hahaha hahaha hahaha

# 23
  • КиТ
Малко офф-някой играе ли в County Life,да разясни правилата? Embarassed

Аз не я играя,ама имам там някви точки,че да помагам на другите като съсед Wink Peace Sunglasses Sunglasses Sunglasses и им пращам някой друг подарък,ако искаш ще ти стана съсед,ама иначе как се играе не мага да ти кажа,нещо подобно на Фармвил е (копеш,сееш,береш....) Wink Peace

Айде идвам,че Лакунка взима драконовски мерки....Зизу ще мина да проверя как е в твое село,ако е зле положението аз ще ги строя,както днес съм насъбрала,мога и да им се развикам  Mr. Green Wink

# 24
Лелееее,сега се сетих...детето я играе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!е много съм проста Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

моля всички от балкона да слязат на площадката да си поиграем Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
  • КиТ
Лелееее,сега се сетих...детето я играе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!е много съм проста Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

моля всички от балкона да слязат на площадката да си поиграем Joy Joy Joy Joy Joy

Иконката е един червен домат Peace  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy  Joy
Марица,нз имам ли те като приятел Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

На кво ще играем  Mr. Green ,повдигаш настроението душо   love001  love001  love001

# 26
По-добре недей, иначе трябва да си взема отпусното сигурно,че не се вясвам много често  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 27
Да не ми пишете неизвинено,тук съм!  Hug   Hug   Hug

Пламка,ще ти пратя на ЛС координатите във фейса.И който друг е навит,да свирка.Ферма имам,ама в тая има една крава,която само яде и нищо още не ми е ясно там. hahaha

# 28
# 29
Черпя сандвич Grinning

Общи условия

Активация на акаунт