Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 608
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Лелееееее докато сме спели, Димяни............
телефонът й е изключен, значи не е фалшива тревога, момичета  Cry Скайпа й е включен, но не отговаря. Изпратих й SMS, сега ще чакаме новини и дано бебките да са добре  Praynig  Praynig  Praynig
Пфффф, тази новина ме разби рано сутрин... исках да ви разкажа за вчерашните ми похождения по магазините за количка, но не ми се говори....... Добре че влезе в 7-ми месец....
Господ да е с тях  Praynig  Praynig  Praynig

Pozitive, честит рожден ден миличка! Да сте здрави ти и детенце, а и всички в къщи. Другото се купува и с пари   bouquet

# 616
И аз не мога да кажа колко пъти го чувствам, но като цяло много, много слабо. И на мен докторката ми каза да не се притеснявам, но аз не мога. Мисля да ходя на запис на тонове, понеже до сега не съм правила.

# 617
Позитив, честит рожден ден, бъди щастлива, здрава, обичана мама и жена!  Hug  bouquet

PetyaP, аз усещам по няколко пъти на ден бебчето, но ми направи впечатление, че когато ходя на ехограф да ни прегледат, аз не усещам нищо, но лекарите казват, че то мърда. Явно не всички движения ние ги усещаме.

# 618
  • София
Бебз, не вдигай Дани мила, знам че е нъничък, но тежи! Пазете се, момичета!
Люлинки, днес в Слънчице ще има лекция в 13 ч. Аз ще съм там. Коя от вас ще дойде? Ще ми е много приятно да се видим.
В Baby Mall-а има лекции всяка сряда от 11 ч. със записване.

# 619
[PetyaP, аз усещам по няколко пъти на ден бебчето, но ми направи впечатление, че когато ходя на ехограф да ни прегледат, аз не усещам нищо, но лекарите казват, че то мърда. Явно не всички движения ние ги усещаме.

Облаче, знам че е така, но аз все пак го сравнявам с предходната бременност и съм силно притесненена. Или е още малко, или си е мързеливо, но дано да не е нещо лошо  Praynig Неглежирането на подобно нещо може да се окаже доста опасно.  Извенете ме за паниката.

# 620
Мирче,аз се опитах да се запиша за Слънчице,но ми казаха,че нямало места от миналата седмица Sad И отпаднах.Иначе в Бейби Мола съм се записала за другата сряда,че вчера нямаше как.

Ако някой иска да се запише може и он-лайн : http://www.ma-mabg.com/mama_babymall.php

И аз пращах рано сутринта смс-че,но още не ми е дало отчет,че е пристигнало.Дано всичко е наред. Praynig Дано мама Ади има някаква информация и ни информира по-късно.

# 621
Стискам палци на Димяни, дано всичко е наред.  Praynig Praynig

Позитив, честит рожден ден! Много усмивки днес!   bouquet

# 622
Бобче- благодарим , че ни информира,ако някой научи нещо ще сме благодарни да ни държи в течение на нещата.Милата Димяни .........Hug
ПОЗИТИВ-честит празник, жива и здрава да си , мн щастлива , обичана и усмихната Simple Smile
ВЕСИ-БАРАБЕСИ-дано всичко да е ОК миличка, днес нали си по-добре,ако нямаш възмоьност да отидеш при доки, поне звънни да попиташ Hug
DIdudonska-какво е това неделно училище, аз пак нещо не съм разбрала, на 18.07-къде?,за сега и мен ме пишете
За ритниците на бебенце-моето е мн активно, не мога да е опла4а  и така не ме кара да се притеснявам,само като съм имала повечко работа през деня,явно се люлее и унася  , но вечер католегна по гръб и се започва.
Излязоха ми резултатите от микробиологията и както си и мислях -всичко е ОК.

# 623
  • Варна,морето,сините вълни...
Оххх,милата Димяни!!! Стискаме й палци, вярвам че всичко се оправи!!!  Praynig  Praynig  Praynig Реално погледнато никоя от нас не е застрахована от подобно нещо,затова е важно да се подкрепяме и да й вдъхнем кураж!!!
Позитив, Честит*Рожден*Ден!!! Нека твоите желания,са мои пожелания!  nbirthday    party023
Веси, бравос за чудесните новини от прегледа. Много кофти с това,което ти се е случило снощи.Дано бързо да ти отмине  Hug

# 624
 Praynig Praynig Praynig Димяни,дано всичко да е нормално Praynig Praynig Praynig.Стискам палци всичко с теб и бебки да е ок.Много гушки

# 625
Само каква новина Sad

Димяни  Praynig мисля за вас,дано всичко е нааред  Praynig

Позитив Ч.Р.Д!Желая ти много здраве,късмет и успехи!  bouquet

Бебз аз вдигам малката,носим се ппонякога насам натам,но просто няма начин  ooooh! Всеки ми се чуди,гледа ме,но това е пположението.Най ме дразнят жалните погледи,като търча след нея  Close ...оглеждат ме,одумват ме,абе "идилия".Но хич и не ми пука..

П.С.Бебз измъкна се от среша,нищо не ми писа  Whistling Mr. Green

# 626
Оххх и ние много се притесняваме за Димяни, стискаме силно палци всичко да е наред с нея и бебките. Разчитаме да ни информирате ,ако научите нещо, а аз ( или някоя друга мама) ще пиша,ако разберем ние нещо  newsm47 newsm17 newsm17 .

Да пожелая и аз много здраве ,щастие  и любов на рожденничката  - Позитив , и едно мноого леко раждане и едно  прекрасно бебче   bouquet  bouquet

А на мамимте ,които не си усещат "много бебчетата" - изчакайте още малко да пораснат - тогава какво чудо настава  hahaha , чак се чудя брейк ли играе вътре, на бънджи ли скача? Просто помните последния месец от вашата предишна бременност и сега се притеснявате  Hug  bouquet .

лек ден ви желая и ще ви шпионирам  Wink

# 627
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Pozitive, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МИГОВЕ!

Момичета, направо се сразих, като прочетох за Димяни  #Crazy Искрено се надявам нещата да се развият благополучно и за трите!  Peace
Исках да попитам мамите присъствали на лекциите в ЦУМ за отзиви...и евентуално колко по-рано е добре да се запишеш? Видях, че този месец темите са итересни и смятам да се включа  Flutter
PetyaP, нашият палавник също е на периоди...не се тревожи излишно...и ние като B_dbk сме в ремонт и докато тичам нагоре-надолу си кротува....явно е съпричастен... hahaha иначе в моментите, когато си почивам....става о леле... Crazy

На всички пожелавам повече позитивно мислене и усмивки!  Hug

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 10:00 от MISHANA13

# 628
Pozitive честит рожден ден мила  smile3525бъди много у смихната, обичана и щастлива жена Simple Smile

По моя случай, днес в 11,00 ще сляза до града от работа и отивам на пулмолог за консултация. Дано всичко е наред  Praynig

Димяни, всички сме с теб мила, всичко ще е наред  Hug

# 629
  • София
Честит рожден ден, Позитив, само хубави неща да те чакат занапред   bouquet

За Димяни стискам здраво палци, но да ви кажа имам едно абсолютно сигурно вътрешно усещане, че всичко ще е наред с мъниците - медицината вече е напреднала и за 7-месечни 900-грамови бебчета се грижат успешно. Сигурна съм, че ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт