Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 607
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Наде -  Hug Значи аз няма да й звъня, че ще станеме много..Оставям нещата на теб   bouquet

Позитив - Честит Рожден Ден, миличка! Много здраве, любов, спокойствие, усмивки и едни сладък, пухкав и кротък бебок! newsm30

Praynig  Praynig  Praynig за Тонии!!!!

# 631
Здравейте, момичета!
Силно се моля Praynig за Димяни и бебките!!! Дано всичко да е ок Praynig Praynig Praynig

Pozitive, честит празник! Много щастие, късмет и любов! И едно прекрасно пухкаво бебче накрая!

Момичета, браво за хубавите новини от прегледите! Продължавайте все така Hug

Арим, аз ще съм на лекцията в Слънчице и утре в ЦУМ.

Аз усещам бебчо на периоди-онзи ден от 5.30 сутринта като започна, цял ден почти не се спря! А вчера за целия ден ме подритна само 2 пъти. Но мисля, че не трябва да се притесняваме. Нормално е, надявам се.

Чакаме новини за Димяни!
Praynig

# 632
  • София
Мирче,аз се опитах да се запиша за Слънчице,но ми казаха,че нямало места от миналата седмица Sad И отпаднах.Иначе в Бейби Мола съм се записала за другата сряда,че вчера нямаше как.
Ако някой иска да се запише може и он-лайн : http://www.ma-mabg.com/mama_babymall.php
И аз пращах рано сутринта смс-че,но още не ми е дало отчет,че е пристигнало.Дано всичко е наред. Praynig Дано мама Ади има някаква информация и ни информира по-късно.

Наде, в Слънчице е тясно и имат малко места. За Baby Mall-а ме е яд че пропуснах вчера, защото пак тръгвам на работа и няма да мога вече.
Само се ослушвам да ми свирне телефона, ама Тони не си включва своя, още не е видяла SMS-ите и позвъняванията  Sad
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

Hailie, и аз утре в ЦУМ Simple Smile Днес че се видим в Слънчице и ще се разберен за утре  Hug

# 633
Стискам палци и се моля за Димяни и бебките, вярвам че всичко ще е наред Praynig Praynig Praynig

Pozitive Честит Рожеден Ден! Пожелавам ти да си жива и здрава, много щастлива. лека бременност и раждане и едно прекрасно бебче!   bouquet

Поздравления за всички за прекрасните новини от прегледите! Party
А относно ритничетата, моят мишок е на моменти, някои дни направо не спира, направо се чудя какво толкова прави там вътре, а пък в други дни доста ме плаши със спокойствието си и вероятно спинкането. Все пак никой човек не е еднакво активен всеки ден.

# 634
  • У дома
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания.

При нас времето е доста хладно и всеки момент ще завали. Нашия тати не е спирал да кара от вчера сутринта, за да могат да наваксат с жътвата, че го дават бая дъждове да паднат. Снощи сто пъти се будих от притеснение дали всичко е наред. Дано накрая си струва безсънието и нервите и не го изкофтят с паричките.

За капак нямаме вода от сутринта и съм с вързани с ръце, нищо не мога да правя и на разходка не смея да излезем. И съм в много скапано настроение, като кисела краставица.

Няма още новинки за Димяни, дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

Понеже съм отворила и темичката на Августинки, ето малко инфо от Ади:

Телефонът на Димяни е изключен Снощи когато си писахме последно,каза,че батерията й е паднала,днес вероятно има визитаций и купища изследвания.При първи новини,ще ви уведомя,вие само стискайте палци.Ще се преборят,нали са дами,само Господ да им дава сили да минат през всичко това
При последното мерене снощи ,видеозонът показа,че са по 950 гр Дано да е вярна грешката +/- 200 гр,в техният случай с положителен знак,макар,че по-важното е да са с развити системи и органи.

# 635
Още снощи прочетох за Димяни и останах  #Crazy, макар, че се случват тези неща, а и с близнаци си е по-рисковано.  Tired Искрено се надявам да са се стабилизирали нещата и вярвам, че всичко ще е наред, имайки предвид, че е в 7-ми месец.  Praynig Praynig Praynig

Тук е кофти времето, още като се събудих валеше силно и сега си продължава пак така. Доста е хладно, а колкото ми е малък изборът в момента на обувки и дрехи за студено време... ooooh! Много ми е заспало, едва се събудих и сега дремя на работа, но времето е такова.  Outta Joint
Голям глад ме гони от вчера насам, какво стана изведнъж не знам. Хапвам нещо и няма засищане, но гледам да не обръщам внимание, че ще стане страшно иначе. Залъгвам се с вода до колкото може ама май и тя ме обелва.  Confused

Pozitive Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве на теб и семейството ти и едно прекрасно бебче на финала!!!   Party Time

# 636
Добро утро момичета. Напоследък не се включвам много,но нямах време. Сега прочетох, какво се е случило с Димяни и стискам палци всичко да е наред с нея и бебоците.
PetyaP относно ритниците и при мен при първата бременност малкия лудуваше много, и сега мъника ми се вижда много кротък,но лекарката ми каза,че може да го усещам слабо понеже плацентата била по предната стена. Но си мърда всеки ден и то в определени часове и вече ми е ясно горе-долу какъв режим ще имаме.

# 637
Позитив, честит рожден ден! Много щастие и радост и здраво бебче на финала!    bouquet

Стискам палци на Димяни, дано всичко е наред.  fingerscrossed

Барабеси, стискаме палци и за теб. fingerscrossed

Благодаря на включилите се за кръвната картина. Ще видим и док какво ще каже утре!

# 638
  • гр. София

Pozitive - Ч.Р.Д. - много късмет и само хубави неща да ти се случват!!! newsm51 nbirthday
  Димяни,бебки -  Hug Praynig

# 639
EХ, един ден не съм влизала в темата, а то ето какво се случило. Милата Димяни! Момичета, тя ще се оправи, бебките също! Все пак тя е в 7-ми месец, макар и в началото. Бебките гаранция имат поне по 900 гр.-1 кг. и в кувиоз при постоянна температура ще оцелеят живи и здрави. Сигурна съм. И стискам палци!!! С две ръце.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 640
Здравейте, на съм влизала от вчера....и направо ....ми се сви всичко като прочетох за Димяни...
Тони, миличка, дано,дано,дано всичко бъде наред с тричките ви Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig!!! Ще бъде наред, трябва!!! ПРЕГРЪЩАМЕ ТЕ СИЛНО И СМЕ С ТЕБ ....ТИ СИ СИЛНО МОМИЧЕ, А МАЛКИТЕ КУКЛИ ТРЯБВА ДА СА КАТО МАМА...!!!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 641
  • София
не пише, не се обажда...
Ще чакаме с надежда, че бебките й са достатъчно порастнали и всичко ще е наред  Praynig

# 642
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Много силно стискам палци на Димяни и бебките! Искрено се надявам да са достатъчно големички, да успеят да им сложат всичко необходимо и накрая всичко да приключи благополучно и за трите!  Praynig Praynig Praynig
Чакаме добри новини и се молим за малките сладурки!  Hug

Позитив, честит рожден ден, много здраве, щастие, любов и едно сладко бебенце на финала!  Hug

# 643
Здравейте мами..Влизам да прочета за Димяни..Аз имах ужасна вечер и съм заспала чак на сутринта - такива болки в главата направо ........Мама Смехорана мерси , аз плодове и зеленчуци ям почти само и явно за това се е получило така,много много месо не ям и лятото особено,изобщо не ме привлича,но сега ще се наложи явно.Позитив честит рожден ден! Желая много любов, щастливо бебче на есен и щастие!  bouquet Бебз какво смяташ да учиш? И записа ли се? Хубав ден мами , аз ще се опитам да се поосаферя и да излезна да се поразходя Hug МНого се моля за Димяни и бебките и ако има новини пишете Praynig Praynig Praynig

# 644
  • София
Тони си включи телефона, но не смея да й звънна, ще чакам.

Общи условия

Активация на акаунт