Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 606
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Мирче - дано да ти пише нещо  Praynig  Praynig  Praynig По-добре изчакай, въпреки, че всички я мислим... Сигурна съм, че ще се оправят и Тони и двете мадами  Hug  Hug  Hug

# 646
  • София
Мирче, hailie, който още ще ходи утре - пуснете 1 тел на лични в случай че някой позакъснее или не ни намира. Ако искате и аз ще ви дам, да не се притеснявате ни за пайки ни за етажи ами да звънкате Hug Аз май ще съм с лапето, детският кът отварял към 10.30-11, предният път татко така ми вика че час в 1 без 10 сме излезли че абсурд да го моля да го гледа той пак ooooh!

Позитив, честит рожден ден! Много щастлива мама и съпруга да си Hug

Кат, английска филология ми е първо желание.. Лошото е че оценката от матура (английски) се умножава по 2.5, а от изпит по 3, само че изпуснах изпитите Rolling Eyes

Чакаме само хубави новини за Димяни и бебките! Много е хубаво че могат да ги задържат, доакто подействат инжекциите! Нали акзват че раждането в 8ми месец е даже по-лошо и опасно от това в 7ми Peace

# 647
Проверявам само за новини за Димяни. Praynig

# 648
Ех, дано скоро има новини от Димяни, че ми се е свило всичко. На работа съм ама през известно време надниквам да видя за новини, дано всичко мине успешно  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:19 от B_dbk

# 649
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз влизам да проверя за новини, цяла нощ съм ги мислела  Confused

Позитив, честит празник, много здраве, усмивки и най- прекрасното бебче на финала  Hug

Веси, бягай на лекар за тези пристъпи и дано не е нещо сериозно  Hug

# 650
Pozitive  - честит рожден ден! Бъди много щастлива!
Димяни  Hug Praynig

# 651
  • София
Бобче, ако можеш питай поне в коя болница е. Дали в Св. София при Мазнейкова или в МД при Дяволов.
Засега не се обажда  Sad
Бебз, миналия петък джунглата работеше до края на лекцията  Hug Пускам ти тел. на лични. Предполагам, че с Хейли ще дойдем заедно от Люлин, не знам още.

# 652
Ами те казаха за болницата,че е МД,но може да не е задължително при Дяволов,ако е по спешност,а него го няма(нали уж бил в отпуска) Всички там си знаят работата и аз вярвам,че всичко е ок.А най-важното е ,че каквато грижа ще получат там бебетата,няма да я получат никъде другаде.Сега чакаме информация.На мен ми е неудобно да звънна Sad Иска ми се да не я притеснявам.

# 653
  • София
Мерси Наденце   bouquet
Олекна ми, че поне е при добри специалисти, най-добрите в неонатологията  Praynig

# 654
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да, в Майчин дом е, там поне са най- добрите специалисти  Peace

# 655
Здравейте!

Pozitive, много здраве и щастие на теб и семейството ти и най-страхотният подарък живо и здраво бебче  newsm51!

И аз си мисля, че всичко ще е наред с Димяни и бебките  Praynig.

Сутринта се събудих с остри болки в подребрието, почаках няколко часа ама не минават и веднага в болницата. Бебинка  Heart Eyes си расте добре, обаче ми намериха камък в жлъчката  #Crazy. Моля се да не тръгне да излиза преди да родя  Praynig.

Хубав ден на всички  Hug

# 656
Така, върнах се от преглед при пулмолог. Изписа ми Вентолин за инхалация. Каза при нужда да си впръсквам от него. Гарантира ми че не стига до бечето, а само до дробовете ми. Но на листовката като го прочетох пише с особенно внимание за бременни.....и сега съм в голяма чуденка  newsm78 пише само по лекърско предписание, да де, ама....пак ми се ще да питам аз още някой......и ще го направя. То дано не ми се ланага да го използвам де  Praynig

Още ли няма новини от Димяни....оффффф цял ден за нея и бебките мисля значи  Praynig

# 657
Цитат на: ***Ади*** в Четвъртък, 08 Юли 2010, 12:45
Здравейте пак!!!

Чух се с Димяни.На системи е,следят ги изкъсо,всички изследвания са наред,лекарите не знаят какво е предизвикало изтичането на водите.Молят се да имат достатъчно води до утре сутринта,за да успеят с инжекцийте.Каза,че отлагат максимално секциото,но няма да е за още дълго.Тоновете на бебките са добре и мърдат.Каза,че водите изтичат на етапи,но са значително намалели Tired
Много е разстроена и помоли,ако е възможно да не я притесняваме по телефона,когато има как ще ме информира,аз ще казвам на вас.Пълно е слекари и сестри,които също недоволстват,знаете как е.
Копирах от септемврийската тема.

# 658
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Рени, много мерси за информацията!   bouquet
 Силно се молим за Димяни и бебките, дано успеят да им бият всички инжекции!  Praynig Praynig Praynig

# 659
  • София
Хубаво че са под контрол..доколкото е възможно Rolling Eyes Пък и щом са 900грама..аз съм изключително оптимистично настроена и си мисля че всичко ще завърши добре! Praynig
Дано не й мрънкат много, ужасни са сестрите, все едно си нямаш никой на тоя свят да се притеснява за теб, никаква информация не дават, роднините като идват ги игнорират ooooh!

Orchidis дано се раздроби и не ти създава проблеми! Ако пък не - наистина дано изчака, чее...

Общи условия

Активация на акаунт