Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 593
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Reni - мерси, миличка, че ни копира съобщението  Hug Продължавам силно се моля за тричките  Praynig Praynig Praynig
Orchids Flower - стискам палци да се размине с камъка   Hug

В МД наистина е най-доброто отделение по неонатология. Дано Дяволов още е в София и да се е отзовал  Praynig

Vessi - доки, който те следи най-добре ще прецени дали е подходящо или не. След като на опаковката пише "с особено внимание", може би не е толкова опасно за бебките.

# 661
  • Варна
 Praynig Сигурна съм, че всичко ще е наред! Поне са на възможно най-доброто място. Остава и Бог да е с нея!
Веси консултирай се с втори лекар да си по спокойна, но принципно в листовките винаги така се застраховат.
Позитив да си жива и здрава   bouquet
Момичета да пускам ли анкета за заглавие за новата тема или ще измислим нещо за Тони? Ако някои има идеи да пише.

# 662
Всичко ще е наред, момичета! Лекарите си знаят работата! Милата сигурно е много притеснена и разстроена! Нека не я притесняваме. Тя при първа възможност ще ни информира, сигурна съм.

# 663
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лайди, аз съм за, да измислим нещо за Димяни!

Ето предложения от мен, като нека всеки се чувства свободен да ги редактира, а и да предлага нови!  Hug

Стискаме палци за първите ни октомврийски бебчета, на Димяни малките късметчета!

Октомври още е далече, но късметчета  две си имаме вече!

Молим се за Димяни и двете и сладки мадами!

# 664
Не съм аз предлагам да е това последното,защото се молим и без това бебетата да се задържат максимално много още,а не да се раждат по-бързо и да ги пишем пред вятъра не ми звучи удачно. newsm78 Praynig

# 665
Аз съм за  ОКТОМВРИЙКИ: "Молим се за Димяни и двете и сладки мадами!" newsm78
Вярвам ,че в МД са най-добрите и ще овладеят нещата! Praynig

# 666
Здравейте!!!

mama-Smehorana,мислех да пиша и при вас,но видях,че Бобченка ме е изправарила и реших,че тя ще ви прехвърля информацията.Не ме натоварвате,в никакъв случай.

Както вече сте прочели,положението не ерозово,но все пак Господ е с тях Praynig
Чухме се преди час,каза,че е на системи и инжекций,водите изтичат постепенно и на етапи.Бебките са по 950 гр,надявам се грешката във видеозоните при тях да е с положителен знак и да добавят още грамчета след раждането.Тони е разстроена,разбираемо,все пак има и друго детенце,за което се притеснява Tired
Лекарите ще изчакат максимално,докато пристъпят до секцио,но каза,че най-вероятно ще е утре сутринта.Тоновете на бебките са добре,изследванията на Димяни също,не знаят защо са изтекли водите.
Помоли да не я притесняваме по телефона,защото лекарите се карат,понеже тя е в Предродилна.Ако има нещо,ще ми прати смс,аз ще предам на вас.

Ами това е.Остава да стискаме палци и да се молим за тях Praynig Praynig Praynig

# 667
 ***Ади***   Hug

А имаш ли идея кой лекар я следи?

# 668
Не,нямаше кога да я питам.По- принцип я следеше Дяволов,дано се е ангажирал и сега Praynig

# 669
Дано наистина е той  Praynig
Когато пак се чуете - кажи й, че сме с нея и малките красавици   bouquet Hug

# 670
Влизам да видя има ли нещо ново за Тони
Ади, благодарим,че ни държиш в течение Hug и продължаваме да се молим да устискат до утре и всичко да мине максимално добре Praynig
Милата Тони дано събере всички сили в себе си ... и бебките да издържат поне до утре и да се появят на бял свят поне по килограм, а там в МД си знаят работата и ще ги стабилизират , сигурна съм  Praynig Praynig Praynig

# 671
Казах й,че всички сме с нея и се молим Praynig
Само,ще помоля някоя от вас да ми изпрати телефон,защото ми предстои раждане и не знам кога ще тръгне,та ако е скоро да има чрез кой да прехвърляме информацията.Едва ли ще имам компютър в болницата.

# 672
Здравейте!
Pozitive,много здраве, любов и семейно щастие!  bouquet
Хора,не съм чела от вчера сутринта и сега направо Shocked
Димяни,миличка дано всичко се нареди по най -добрия начин Praynig Praynig Praynig
Веси,попитай и друг лекар,за да си спокойна и уверена в действията си.
Orchids Flower,не те ли посъветваха как да го задържиш пустия му камък newsm78
Цунки от мен!

# 673
Новините са добри поне според мен  Praynig

Въпросче към мамите от София,кои ще раждат без екип?

# 674
Аз ще съм без екип.

Общи условия

Активация на акаунт