Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 529
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Да и аз и този път така ,но къде Simple Smile  аз пакк в МД

# 676
Предния път бях в тина Киркова,но сега се колебая понеже не останах с добри впечатления. Раждах нормално с пълна упойка,колкото странно и смешно да звучи. Сега не знам чудя се още.

# 677
Момичета,извинявайте че нахлувам в темичката ви отново,но целия Септемврийски отбор се молим за Димяни и бебките и  Praynig Praynig Praynig!Дано Бог е с тях  Praynig !
Ще се радваме,ако имате новини и ни държите в течение как са те!  Heart Eyes
 Hug Hug Hug За всички!

# 678
Аз раждах в Тина Киркова първия път нормално с избор на екип. Не останах очарована. Сега се чудя дали да не родя в Майчин дом без екип. Не ми е за парите, а просто не познавам и не съм се насочила към никой.

# 679
Влизам да видя за новини за Димяни........Дано успеят да задържат бебчетата,колкото се може по-дълго Praynig Аз отивам да лягам,че хич не ми е наред днес....Хубав ден и по-късно пак ще намина за новини...

# 680
Здравейте момичета, вчера нямах възможност да вляза и вижте какво съм изпуснала ....  Praynig Praynig Praynig МОЛЯ СЕ за Димяни и бебките. Сигурна съм,че всичко ще бъде наред Praynig Praynig Praynig
Pozitive, честит рожден ден много много здраве,щастия и едно сладко здраво бебче на финала.
Аз няма с какво да се похваля. добре съм  Hug
Сега ще се опитам да наваксам с изпуснатото
От мен за сега хубав ден на всички.

# 681
Малеее като гръмната съм! Какво става с милата Димяни! Стискам палци и сега се връщам да чета. дано да има добри новини!!!!
Димяни стискай крака, мила!
  Praynig

# 682
  • София
И аз мисля, че всичко с бебките ще е наред  Praynig
Ние с Хейли бяхме на лекция, водена от акушерка от МД. Хейли зададе въпрос, свързан с Димяни и  жената каза, че раждане в 7-ми месец не е фатално (дано  Praynig ) и че медицината е доста напреднала. Само че ще постоят доста време в болницата...

Специални благодарности на Ади за инфото   bouquet   bouquet   bouquet
Ади, успешно и бързичко раждане, мила!

Веси, Орхидейке, какво го закусахте, милички? Стискам ви палчета да нямате усложнения  Praynig Дано до края всичко да е наред!

Опитвам се да измисля заглавие за “Димяни и двете сладурани“, ама....... нищо не измислих  newsm78

# 683
Здравейте отново!
Позитив , честит рожден ден мила!Желая ти много здраве, късмет, търпение и още една прекрасна рожба през октомври! nbirthday newsm59

# 684
Моето предложение за заглавие е: "ОКТОМВРИЙКИ стискаме силно палци за Димяни и нейните близнаци!"  Praynig Но и последното предложение на Не съм също ми допадна, само че както pashic е писала да включва и ОКТОМВРИЙКИ. Както решите, нещо не ме спохожда музата.  Thinking

# 685
Мама Смехорана, ще ги щракна, но съм с нож лаптоп  Flutter и мъжо му инсталира разни работки.
Ради, много се радвам за добрите новини! При този Марков ли си ходила? http://www.mc-markovs.com/ Дали ще е удобно да те помоля да ми запишеш час при него? ако да ще ти пива на ЛС.
Vessi - barabesi, тичай при лекар че не е шега това!  Hug а ти си ходила,, браво!
PetyaP, сигурно е кротушанче!  Mr. Green Аз си го усещам даже и корема ми се мърда.
Бобченка и аз да не се мина напражих сладкиша! Изумих се какжо може да се направи с майонеза  Joy
Оркид, какви да пък сега тези камъни! Дано не прави проблем докато си още бременна!

Добре че е в МД, Димяни! Имам приятелка, която роди така и бебко си го гледа сега жив и здрав! Каза само,че е имала проблем с поддърьането но кърмата, но и това е успяла. Стискам палци! Рени, Ади   мерси за информацията  Hug Тя си знае, че сме с нея!!!!

Позитив, да си жива и здрава! Хубаво и здраво бебко през октомври!  Hug

# 686
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Момичета, ето и предложенията от мен:

1. Емоция настана,... нетърпеливи октомврийки настояват за среща с мама!  Flutter
2. Две кукли октомврийски, търпение нямат света да опознаят,  и стремително решени те искат да са родени!
3. На Димяни кураж й желаем, да е силна и спокойна, за две принцеси е тя -мама достойна!  Praynig  Hug

# 687
Вече имаме доста заглавия Лейди или Олето пуснете анкета!

Ето едно:Октомврийските мадами се молят за Димяни и нейните сладурани!

# 688
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Моето предложение за заглавие е: "ОКТОМВРИЙКИ стискаме силно палци за Димяни и нейните близнаци!"  Praynig Но и последното предложение на Не съм също ми допадна, само че както pashic е писала да включва и ОКТОМВРИЙКИ. Както решите, нещо не ме спохожда музата.  Thinking

Ами да речем, според предложението на Арим и това по-горе:

Октомврийки стискаме силно палци за Димяни и двете малки сладурани!  Mr. Green

П.п. Ха, докато го напиша и те се нароили още 100 предложения - браво момичета!  Hug

# 689
Мами,поръчах си това дънки за бременни от Ларедут,мисля че е мн изгодно за тези като мен ,които цял октомври ще ни трябва панталонче!
http://www.laredoute.fr/vente-jean-de-maternite-coupe-large-deni … =2&pos=12_n_n
Има всички номера от 34 до 46. Peace

И тези блузки подходящи за кърмене Heart Eyes
 http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-pur-coton-12-colo … =6&pos=15_n_n

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 17:10 от pashic

Общи условия

Активация на акаунт