Интервално хранене

• 47 620
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Диди,моите звезди пък за петък не ми вещаят нищо хубаво,ама пък ще се радвам безкрайно на твоите вещаещи звезди LaughingХа дано ти мръдне кантара,че да мирясаш вече Whistling

# 496
О,не ме познаваш , няма да мирясам , ами още повече ще се засиля. Луд умора няма.

# 497
Въпреки че се въртях повече от час около котлона и фурната, сега съм мнооого доволна  Laughing Хапнах чудно, а сега "десертирам" с натурален шоколад... Мдаа, хубаво било да си на режим  Grinning

# 498
И аз имах ядове до преди малко с едно пътуване,което е много важно за мен...леле,как се ядосах...ама май се наредиха нещата,абе докат не тръгна...Така,че другата седмица може би няма да пиша в темата момичета,да не помислите,че съм увяхнала...Обещавам най-тържествено,Рицарска клетва давам,че ще си пазя режима ! Е,все пак ще съм на път 4 дни,но ще се старая много ! При първа вазможност ще пиша..ама това е за другата седмица,сега съм тук...Пазя си режима,килото отгоре си седи,ни напред,ни назад...ама чакам тия дни цикълчо...изобщо не му се тръшкам..знам 100% ,че е вода,а и друг път вдигам много повече от кило ...
на девойките,които още се пренастройват,им предлагам да си пишат менютата и тук,ще ги обсъдим...не се тревожете,още малко остава и почвате да сваляте....гаранция..не сменяйте режима,защото все пак до сега сте чакали  тук...на нов режим,ново пренастройване и ще загубите още десетина дни в чакане,а до тогава вече ще имате минусчета тук...сетих се за един съвет,не пийте много вода вечер..особенно след 22,00..някъде го бях чела...на някои хора това им се отразява на кантара сутрин...Опитайте се  само докато ви тръгнат нещата,последното ви ядене да са протеини,да не ядете въглехидрати преди лягане...ей такива малки хитринки,то като тръгне веднъж е голям кеф...дайте си само още малко време,сигурна съм ,че скоро ще подскачате  ,че намалението е започнало.... Hug  Никкаво отчаяние  хей!!!  Браво   Весии, 1,800 за седмица е повече от прекрасен резултат!!!

# 499
Момичета, страхотни сте! Hug  bouquet
Така бързо пишете,че скоро няма да мога да пиша на всяка поотделно Crazy Crazy Crazy...

Видях някъде, че ме давате за пример в свалянето...ама не е съвсем така, просто не се меря, щото имам едно вариращо кило, а и аз съм човек и не обичам да се разочаровам. За сметка на това, виждам по дрехите как падат сантиметри, а това ми е най-важното засега! Peace
Тържествено ви обещавам, че ще се постарая на 24-ти да се измеря със сантиметър на повече от три места както досега (корем, ханш и бедро-горе), ще посетя и кантара и ще имам база за сравнение. bowuu
Диди, не разбирам защо си причиняваш такъв стрес с тези очаквания newsm78, но щом ти е такъв характера, може би точно това ти трябва. Каквото и да правиш, от сърце ти желая успех - дано се зарадваш на кантара си скоро! Peace И един въпрос...дано не ме сметнеш прекалено нетактична, ама ми е много интересно - зодия Овен ли си? или Лъв newsm78...
Миши и аз гледам Хаус Crazy... А кой ти каза, че не ти вещаят звездите нищо хубаво в петък?! Заради МЦ ли...ами нали ще има и следващ петък Peace Hug....
vesyy , БРАВОООООО smile3501 smile3501 smile3501, ти си от интервалките, които свалят по учебник! Супер! Много ти се радвам на резултата! Peace Hug
Пинки, не се ядосвай, мило spoko. Каквото трябва да стане, ще стане Peace...по-добре си гледай кефа и кажи какво яде днес Laughing. И браво, че си си купила нещо вчера...аз още не съм заслужила, ама догодина ще имам цял нов гардероб Crazy....ей го къде е следващото лято Joy.
Момичета, простете ми, че звуча малко разсеяно, ама тези дни ме се заформи лудница тук. Пълно е с приятели, които не се познават помежду си, а са на почивка...и скучаят, понеже всеки ден вали и не става да се лежи на плажа по цял ден...и съответно, с кой, с кой - с нас Crazy Crazy...Надула ми се е главата и не ми остава време за почти нищо Tired ! Баси ooooh!! Ама поне се оплаках някому. Hug
А как обичам есентааааа Rolling Eyes

Лека нощ, сладурки! Hug  bouquet

# 500
Ели,май при рицарките го коментирах...Щом с 2 сладоледа на ден + всичко останало ,което си ям,свалям по 200 грама на ден,дали ако изям 4 сладоледа на ден ,ще свалям по  400 грама на ден ?   newsm62
 И сега се пробвам...за днес 3 сладоледа,месо около 150-170 гр,,кашкавал..около 200 грама..  3,сл, сметана,  сега ми мирише на китайско,което щерката яде на 1 ръка разстояние,може да клъвна и аз..чака ме и рибката,ама за по-късен час..+ салатата...пред цикъл съм и мноого ми се яде,даже и мен като Асето нещо ме ковна главата,ама може и да е от бъркотията около мен,сега ще си полегна малко...Яденето ми е много безразборно и изобщо не трябва да е такова,искам да е подредено...салатка,протеинчета,мазнинки и евентуално въленчета накрая ако съм много гладна,ама едва ли ще съм...ама на,виж ме как ям ?- това преди да ти дойде цикъла,изпадаме в някаква  странна лудост по отношение на храната ..е,не всички де...но не се тревожа,знам,че скоро ще премине и пак ще почвам да си свалям като пич...Хайде да ида да полегна,аз не съм  за пример сега,така,че хич не ми гледайте хапването...Може ли някой да дойде и да изяде всички сладоледи около мен,че ....иначе аз трябва да ги изям.... Laughing

# 501
  • Universe
Днес съм стриктно интервално-зонална /по този повод направих нова тема за Зоната, което ми отне доста време и дано да прибавя някой минус в килцата, понеже си беше чист фитнес пред РС hahaha/

Pinkito, а аз съм фен на Frozen Yogurt

_Ели_ , и аз обичам есента, въпреки че винаги с удоволствие прекарвам 1 лятна морска почивка Hug

bgnikdi, повярвай на звездите А на мен ми говорят  една песен на Н.Йорданов Peace
"Аз съм стар. Странно стар… Но със чар… Superstar!.. пред финала.
Аз съм стар като нова любов… И съм стар като стара раздяла."

Лека нощ и добро утро на всички - свалящи, задържащи и качващи Hug

# 502
Някой да има ГОЛЯМА  лепенка за уста?   леле,докато ми дойде смотаният период ,може и темата да погълна...така ми се отвори апетита цикличен...но аз държа фронта доколкото мога,и само сладко ми се яде,винаги е така...знам,че всичко е в главата,ама...то една глава за всичко стига ли?  Явно не стига и ще трябва да си ордирам още 2 !!!   Ама да не си помислите,че искам да приличам на триглав змей? нееееееееее,не бееее,заради уститееееее...ще си имам 3 усти !!!!     newsm62    И  ще си имам 3 пъти по 5 часа за 24 часово денонощиеееееееееееееееее......Ах,че съм умница...отивам да видя къде се продават в нета,мога да намеря и някъде на  sell....ili   "Buy one,get one free......"     Joy

# 503
Добро утро на всички !
Давам подробно менюто си от вчерашния прозорец: начало 17.00 с порция домашна баница , голямо парче варено-пушено свинско месо, голям домат, няколко лъж. кис. мляко. За десерт - ябълка, шоколад. По-късно по време на Хаус - 1 бира с 1 парче баница и мъничко готвено пиле с ориз (за да го опитам все пак го сготвих малко преди това   Simple Smile). За десерт - пъпеш. Приключих точно в 22.00. вместих се в прозореца , но храната която поех изобщо не е диетична май.
И да споделя - глава не ме боли още от вчера и кръвното май е добре. Явно организма е реагирал на новостите с болка и разни други, сигнализирайки ми че нещо не е както обикновенно. Ама аз не се предавам - ще трябва да се пренастрои системата на новия режим.

# 504
Добро утро , къде ви намерих такива забавни и сладки? Всяка свободна минута искам да споделям с вас , вечер щом се прибера и сядам на компа и докато си легна  все влизам да хвърля по едно око  ,коя на къде е . Сутрин  пък излизам от нас по-рано от обикновено и пак бързам да отворя  да  прочета , дали от предишната вечер не съм изпуснала някоя думичка?
Лени , още снощи видях новата ти темичка и направо останах като гръмната от положения труд. Това е къртовска  работа , евала ти , да знаеш , благодарение на положения труд  ще помогнеш на много момичета да открия своя режим на хранене. Въпреки , че съм запозната с темата за зоната, снощи с интерес прочетох написаното от теб. Много благородно от твоя страна да синтезираш най-важното , да го офирмиш и нагледно   и да го предложиш в прекрасно оформен вид -БРАВО ! smile3501 smile3501 За усилията, отделеното време  и ентусиазма , които си вложила ! Снощи и аз вечерях  шопска салатка ,съобразена със зоната , а преди ляга не кисело млекце  + съответното кол-во фъстъчки - пак по зоната. Тия дни ще  изкарам така .
Pinki, ми ти си хапваш като малка халичка ? Явно имаш добро изгаряне,какво друго да е ? Пу, да не ти е уроки , само така . Аз през зимата си похапвам така - по -ячко и резултата на пролет естествено е плачевен . За това сега се мъча и ядосвам.  smile3538 Всички сме различно устроени .

# 505
veti_d , уха ,обожавам банички  всякакви - домашни , купени , точени , с готови кори , без значение какви. От всичко любимо баничките ми са най-най любима храна, изобщо те са моята страст. Пък ако са и мазнички - нямам думи. В моя град най-хубави банички правят в Санито ,просто невероятни. Обещавам си , че като закотвя на 60 кг. ще си позволя едначка-двечки.Ти сега си хапвай и заради мен ,да не забравиш.

# 506
Набързо ... Привет, интервалки и фастички  Hug 

Аз още 100-200 гр метнах нейде - днес съм без тях. Доволна съм, минах под 55 Simple Smile И гледам, че и сантиметърчо
е благосклонен. Още нямам закръглени по 1 см, но се движат работите във вярната посока.
Менюто снощи: домати със зехтин, огромна порция пъжен дроб, чаша розе, масло с орехи и две линийки (нап-
речни) шоколад черен. Последното го ядох, щото ми се видя малко изяденото  Joy  Това напълно сериозно.

Излитам, че имам работа, но после непременно ще си "поговорим".

# 507
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ви ден красавици
Не съм се отказала , нещо обаче търсих себе си  Tired Намерих се благодарение на позитивните постове на Лени в тази , в " другата " тема и Зоната . Лени , страхотна тема си направила  Peace
Момичета , много сте позитивни и ми влияете чудесно .
Ели , това с приятели , дето не се познават и търсят кой да ги забавлява го знам от опит  Confused
Дими ли щеше да е в Каварна ? И ние сме там утре вече с мотора естествено  Laughing Тъкмо ще е прозорецът ми за бира  Mr. Green
Браво на смяляващите се . Ние с Диди ще чакаме " звездите ми го говорят"  Mr. Green
Асе , гордост наша  Peace
Вчера и днес съм на чай от джоджен .
Прохладен ден   bouquet

.П Ако може Мими да каже как минаха 36те часа

# 508
bgnikdi , хапвам аз направо нямам спиране. Аз обичам всякакви тестени неща - банички , кексове , сладкиши . Ох размечтах се... Незнам изобщо ще стигна ли до резултати , но поне сега докато съм в началото ям без притеснения. След три седмици ще му мисля за резултата.
И аз да си призная и да благодаря на авторката и всички пишещи , че ако я нямаше темата трудно щях да удържам да не хапна нищо до 17.00.

# 509
  • Испания и Стара Загора
Здравейте момичета,
аз днес нямам минус,даже се чудя как така няма плюс след вчерашното угояване. BlushНо не може всеки ден с минус.Аз не бързам да сваля кг,защото после лесно ще ги качаа.Но поне в началото съм сигурна,че свалянето ще е по-бързо,тъй като имам много за сваляне и никога не съм била толкова много кг.А и промяната в начина на хранене е от огромно значение.Единствено хормоналните лекарсва ,които пия може да забавят процеса на отслабване,но това ще е временно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт