Интервално хранене

• 47 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Бяхме започнали с дъщеря ми в началото на пролетта да тичаме на една площадка до нас  , в едно училище .Правихме по 15 обиколки тичане  + 10  обиколки бързо ходене. Площадката хич не е малка ,да ти кажа. Ама сега детенце е у майка за цялата ваканция  и аз не ходя сама. Нищо не може да ме накара да тичам без компания , скучно ми е , дори ми е малко неудобно от минувачите. Що се отнася до фитнес , аеробика , и тем подобни искрено се възхищавам на хората , които ги практикуват. Те просто не са за мен , за съжаление.  Не се гордея с това, което написах , но пък си е самата истина .

# 481
Това тичането и аз съм го мислила,ама при мен няма как да стане.За сега ще съм на този вариант,заела съм се да докажа на ЛМ,че велото няма да ми служи за закачалка Laughing
Този петък ще ми станат 3 седмици на режима,периодът на адаптация е към края си.През деня не изпитвам никакъв глад,ама грам,даже днес шефа ни черпи на работа,дори не ме изкуши видът на тортата и бонбоните...абе знаех си аз че се разболявам LaughingЯвно наистина организма привиква към някакъв ритъм,сега важното е да балансирам нещата,какво и колко,та да поддържам кг.Е,още 2кг надолу ще е идеално,ама да не сме максималисти все пак LaughingРазмишлявам си тука,като не ми се работи...

# 482
На мен днес ми е осмия ден,демек се адаптирам още. Дано по-бързичко да го направя ,че нямам търпение да мина към същинската част - топенето на мазнинки. Ако трябва да съм честна ,ядосвам се на себе си , по-точно на моята нетърпеливост. Това ми е лоша черта -искам всичко сега, веднага,на момента.Така и не се научих през годините  да проявявам търпеливост. Та имах в предвид , че ме е яд на мене си ,защото какъв ми е зора да отслабна бързо и скоростнон?!  Знам ,че изглеждам добре,признавам си , но желанието да изглеждам още по-добре и то  веднага,/обясних по-горе/ просто не ми дава мира. Ходя като нервачка , разбираш ли
, че не ме свърта на едно място. Будя се дори през последните нощи и все търся отговор на въпроса къде греша , та не свалих поне 300 гр. ,да речем. ?! Пак си изпуснах  нервичките , кво сте ми виновни , че ви натоварвам  с моите глупости.  ЕТО ЗА ТОВА ТАЗИ СУТРИН САМО СИ ВИ ПРОЧЕТОХ , БЕЗ ДА  СЕ ВКЛЮЧВАМ . Спирам да се оплаквам , с вас съм и ми е адски приятно .

# 483
Замислям се за фитнес,аеробика,такива работи,но приятелките ми не практикуват такива занимания и трябва сама да ходя...
И аз ходя сама  без компания. Важното е един път да тръгнеш. Е ако знаеш понякога какво ли не си измислям само и само да се оправдая пред себе си , че не съм отишла . Веднъж обаче свикнеш ли, после ти липсва. Най добре е да намериш място близо до дома ти. При мен поне е от голямо значение това и ако не беше близо изобщо нямаше да ходя , и щях да се оправдавам с това че е далече .
А вело и аз имам вкъщи , но не го карам. Доскучава ми на 2 -та минута. Затова и ходя на аеробика, а не играя вкъщи. Там всички играят и щеш нещеш и ти трябва да играеш.

# 484
  • Universe
Будя се дори през последните нощи и все търся отговор на въпроса къде греша , та не свалих поне 300 гр. ,да речем. ?!

Ако използвам познанията си от другата тема  Wink - мисълта е енергия и каквото мислим това привличаме  Hug Постоянно се тюхкаш "Защо не свалям ooooh!" и привличаш още от същото. Просто намали важността Разбира се, не ти налагам различните си схващания - просто споделям  Heart Eyes

Иначе аз бях дезертирала тия дни от интервалите /отдавах се на дневно ядене = плюскане  чат-пат Embarassed/, обаче не съм качила  от сваленото  smile3534 Явно добре съм се адаптирала, което си е голяяяяяяяяяяям стимул Peace

На Диди да кажа също, че навсякъде в диетичните книги съветват да си водим дневник - не толкова да следиш какво ядеш, а ако имаш подуване, плато и.т.н. - да направиш бърза равносметка от какво се получава, така че успех  smile3523 Мен ме мързи да водя  Confused

На всички много  txtloves txtloves txtloves

П.П. Ако "видите" нещо интересно в книгите, да споделите, ей hug

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 01:34 от lenny_pld

# 485
Ох че бързо напредва темата, не остава ред да ви изчета. Само 7 ден ми е и има още да се адаптирам, но ми се струва, че Ели е права - имам предвид за тези дето искаме по-бързо да дойде свалянето - да се свали с нещо по-драстично, а после да поддържаме тук. Смятам да го направя, но след Каварна. Ще продължа с режима, но вечер ще карам само на салата или само плод, или само месо, нещо такова. Просто драстично ще огранича хапването. Но през деня по-добре да поддържам режима, че тъкмо му свикнах. Как мислите?

# 486
О,Лени ,нямаше те няколко дни . Ми аз нали оня ден споделих , че си направих тетрадка-дневник  и пиша ли , пиша всеки ден с пълни подробности , водена от идеята това да ми помогне да се ориентирам  в нещата  и да опозная как реагира тялото ми. Не ме мързи , даже съм много навита за сега , това е първото  нещо ,което правя всяка сутрин  /от три дена съм го въвела, де /, дори преди сутрешното си кафе , което ми е жизненонеобходимо сутрин .

# 487
  • Бургас
Здравейте момичета  Grinning 
Направих седмица на режима, 1.800 кг. надолу. Вече посвикнах на водичка и чай до към 16ч. Тогава отварям с каквото има в хладилника, нещо малко и след това си вечерям (19 -19.30ч). Спортувам всеки ден у дома. И наистина се привиква към спорта  Peace, след тренировка се чувствам супер, лека и с прибрано коремче.
Честито на смалилите се  Hug
Весело изкарване на почиващите  Party
Последните дни ми е нещо смотано и отвеяно, май ме хвана СМС (след менструален синдром) Mr. Green  прочетох ви но изключих кой какво точно.
Успешен ден!

# 488
Ели наистина е права за това,че който бърза и иска да види резултати,трябва да се ориентира към някакъв бързосвалящ режим.За съчетаване с интервалното имам някакви резерви,лично мнение.Всеки може да пробва кое и как му действа.Аз извадих късмет,че Ели ми се появи като по поръчка и оттърване от мен няма вече,то е ясно.
Диди,разбирам те перфектно,аз преди около 2 месеца бях в твоето положение,че и по-зле.Не исках да се поглеждам в огледало.Ако наистина не ти се чака,пробвай нещо бързосвалящо за старт на 5кг. да кажем.Но моето лично мнение е да не го правиш,а да изчакаш режима да се задейства,което ще е скоро мисля и ще си сваляш на воля като Ели,Пинкито,Асса...само аз качих май  Laughing
Браво,ето поредният свалящ,идеално за една седмица smile3501

# 489
То и аз заради това не искам да се отказвам от режимчето , че тъкмо свикнах да карам без храна  19 часа   и после пак да  почвам отначало. Не, че  ми беше трудно  , но ако  ако върна крачка назад  и временно се върна към зоната / докато сваля тъй жадуваните  5 кг ./ , то това ще означава за мен изгубена битка . Реших да се преборя със собствената си нетърпеливост , ако успея дя го постигна , това ще означава голяма победа над тази моя слабост. Човек трябва да се усъвършенства и променя към по-добро докато е жив /стига да успее да осъзнае  какви му са кусурите /. Върху това разсъждавам  от известно време. Дали ме разбрахте ?! Май е неясно .

# 490
  • на майната си
Да ви се оплача, заминаването ми се разсъхна и цял ден се чудя как да го съобщя на детенце  Cry, милата толкова се надяваше. Трябва да измисля някаква интересна програма. Добрата новина е, че ще видя разликата с МЦ-то.
По-нагоре бях писала, за тези които не виждат спад, аз бях така и в началото се ограничих с изключително лека храна - крем-супа от зеленчуци + домати и нещата се случиха, иначе поне 2 месеца яко ограничаване и кантара се върти около едни и същи мерки - та може да пробвате и такъв вариант.

# 491
Ей, момичета , след няколко дена като почна да отчитам минусите , няма да се отървете от мен. Сега го карам скромно откъм  коментари , ама ще видите колко разговорлива ще стана .  Днес ще отворя с кисело млекце , че отдавна не съм хапвала , пък много си го обичкам.
Кво се смаренгяса тая връзка или компа, нещо  запецна , не ще да ми публикува мъдрите слова ?!

# 492
  • Бургас
Аз отворих вече с парче пил. филе  Simple Smile
Диди и аз съм любител на млякото, но онзи ден като отворих с една "Роса" корема ми стана твърд като камък, подут  ooooh! ММ го взел че било на промоция. От много от млеката се подувам като балон, кой знае какво им слагат.
Дневник на вталяването имах преди време, стимулиращо ми беше. Сега го погледнах, миналата година по това време съм била с кило отгоре. Началото му е от 01. 2009, сега съм с 15 кг по лека. Свалям, почивам, свалям, качвам малко и така на етапи.
parsy трудно се казва на детенце за провалени планове  Hug

# 493
Парси кофти за детето,моя все ме изнудва да му обещавам разни неща и после става страшно,ако нещо се обърка.Ама какво да правя,като е на мама глезльото Laughing.Диди,за нетърпението те разбирам идеално,не е кой знае какъв кусур това,и си е съвсем нормално и в реда на нещата да искаш резултати,това е основната идея,заради която всички сме се събрали тука.Хубавото е,че покрай основното,споделяме,обсъждаме,разсъждаваме,съветваме,смеем се или просто си бърборкаме,което поне на мен доста ми помага.
Отворих с диня,току що вечерях салата и спагети с много лютив сос,много обичам.Преядох май,ама съм в МЦ и ще си ям каквото и колкото си искам пък Crossing ArmsГлавата спря да ме боли,което е супер.Чакам срещата с Хаус,на която се предвижда голямо потене Laughing

# 494
Щях да ям млекце , ама не бях толкоз гладна, че да не успея да си приготвя хапването. Познайте какво беще то : шопка салатка , съобразена със зоната - 4 блока ! Ха така, сега да видим кво ще стане. Звездите ми говорят на ушенце, че в петък сутрин ще бъда приятно изненадана от кантарчето   и ако това се случи ,  още преди 8 часа  добрата новина ще стане ваше достояние. Ще се почерпим  по този повод .

Общи условия

Активация на акаунт