Интервално хранене

• 47 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да помня толкоз ... все ще пропусна нещо.
Та, докато помня - весси, щом ти се надува корема от КМ (киселото мляко) възможно е да имаш непоносимост към
млечните и нищо не можеш да направиш във връзка с това. Единственото е да ги намалиш или направо да ги от-
кажеш.

мамамиши, не си съвсем права, че само ти качи в началото на режима. И аз, и Пинки качихме, но после започна да
спада теглото. По-скоро си мисля, че покачването в началото, особено ако преди това е имало някаква друга дие-
та е почти неизбежно. И да, търпение му е майката. Не става за ден, за два ...

За комби на интервалното с някакъв друг режим ... От всичко що прочетох и премислих, види ми се, че са малко ви-
довете режими, които подлежат на комбиниране. Единият кандидат е вм нвх. При него май най-става да се комби-
нира, защото все пак осигурява надеждно наличието на необходимите ккал, като при това и добре се получава
научаването на тялото да гори мазнини. Зоната не става много-много, заради това, че тя предполага доста голе-
ми количества храна (ако се движиш по списъка с "добрите" храни), но все пак не е невъзможно. Друго ... вариан-
тът с 90-дневната ... прекалено ограничаващо ми се види - в тия 5 часа докато втъкнеш онова, дето ти се пада за
деня ... може и да не съм права, но плодовият ден ми е най-смутителен Simple Smile . За другите режими нямам наблюдения
и мнение. В крайна сметка по този идеята е да се съчетават по два, само ако много ти се иска  Joy

И в духа на горното - ако ви се яде това или онова - яжте. Банички включително. При мен, аз да си кажа, ако има
баница и ми се яде - ям и свалям. Да не говорим, че преди всяко парче баница ми правеше по едно кило най-мал-
ко на другия ден. Сега не е така, далеч не е така. Не се ограничавайте, за да нямате кофти послания към тялото.
Освобождаването от диетите в мислите е ключът към бараката  Mr. Green  Единствено бих посъветвала - въглехи-
дратите накрая, след хубава доза протеини, салата и нещо мазно.

Роси, хубаво е да се намериш  Hug 

Лени, и от мен поздравления за Зоналната тема  Hug

# 511
Записвам се при вас от днес! Последния месец качих 3кг ( пия хапчета и апетита ми е... Embarassed Embarassed Embarassed). На работата цял ден успявам да изкарам с една кофичка кисело мляко разредена с 1л вода (кажете позволено ли е това). Д-ра каза, че трябва 3м да пия въпросните хапчета и не ми се мисли какво ще стане!!! Вечерите разделно ли трябва да се яде? Благодаря предварително за отговорите!!!  bouquet

# 512
Здравей Краси , добре дошла ,
аз съм от скоро интервалка , но разбрах , че през 19-те часа , в които не се храниш може да пиеш само вода и неподсладени чай и кафе. А в останалите 5 часа , в които се храниш - нямаш ограничения в кол-вото и вида на храната. Някои момичета се хранят в прозореца  по начин, съобразен с други режимчета , т.е съчетават 2 в 1 , но на въпроса ти за ограниченията  на храната отговора е , че няма. Поне така аз разбрах нещата . Ти прочети темичката от началото и ще си изясниш доста неща. Аз например   снощи   хапнах  зонално  в прозореца , но това е временно , по мое усмотрение. Повечето се хранят  " свободно" , и правят много добре ,защото това не ги натоварва психически / според мен /, пък и храната им е доста по-разнообразна . Дано не съм объркала нещата с моето мнение. Ти прочети непременно темичката и успех.

# 513
Краси , добре дощла и от мен! Аз съм на този режим от 4 дни. В прозореца за хранене ям всичко което ми се иска, даже и преяждам , но това е позволено в началото на режима. Може постепенно да изместващ часа на отваряне на прозореца , като накрая достигаш 17.00 . По принцип това е и идеята на 3-те седмици свикване в началото. И аз те съветвам ако не си прочела темата да я прочетеш. Виж и линка със сайта откъдето можеш да свалиш книгата на американеца (на английски е) .

# 514
Здравейте, мили ми интервалки Hug

krasi , не мога да преценя доколко е подходящ този режим за теб, щом пиеш хапчета Thinking. Ако трябва да приемаш лекарствата след храна, няма как да стане, защото основното тук е, че не се приемат калории (нито от храна, нито от напитки) в продължение на 19 часа всеки ден. Айряна също не е сред позволените неща по принцип. Ако имаш време, върни се назад в темата да прочетеш какво сме коментирали. Фаст-5 е по-скоро дневен режим, отколкото режим за намаляване на теглото и ако хапчетата, които взимаш са разпределени за целия ден, нашия режим няма да ти е много подходящ май. newsm78 Иначе в 5-часовия прозорец за хранене, не е задължително да се яде разделно, но е възможно, ако човек е свикнал да се храни така.
Успех ти желая, каквото и да решиш! Peace
Ассе, много си права за съчетаването - и аз мисля, че освен любимото ВМНВХ, само разделното може да се прилага (те и без друго са си близки Wink). Не съм сигурна обаче, дали има смисъл въобще newsm78. Поздравления за намалението!  bouquet Ти си нашата гордост! smile3501
Нали ме знаете мен с моя най-голям страх - ЙО-ЙОто ooooh!...предпочитам нищо да не сваля, отколкото да сваля и да имам йо-йо ooooh!. Та в тая връзка се чудя - добре, ще се подхване "режимно" хранене в прозореца, ще се свали, а после????? Цял живот ли ще се храни човек режимно в прозореца?! Аз поне няма да мога, отсега съм наясно. Naughty
Мога и искам да се храня все по Фаст-5, ама с ВСИЧКО, което обичам!
Диди, днес звучиш по-добре, което много ме радва! Peace Да не те обидих с въпросите коя зодия си Rolling Eyes...не съм искала да те засегна, извинявай.  bouquet
раче, заминавате за Каварна, нали?!  superuu Детокс ще правиш ли при това положение? newsm78...или нов вид детокс - с бира Crazy, що пък не...И се радвам, че си се намерила!  bouquet И аз имам такива моменти...
А за познатите и морето ooooh!...днес поне е слънчево и ето - те са по плажовете, аз блажено на климатик в къщи с вас Crazy Hug.
Лени, страхотна си!!!  bouquet  bouquet  bouquet Отивам веднага да видя Зоналната тема! Аз също харесвам Зоната като режим, имах и книгата навремето (първата излязла на нашия пазар), но е сложно за мен, предвид ритъма на домакинството ми.
Анитке, точно така...може да е по-бавно, ама да е славно, в смисъл - сваленото да си остане свалено! Peace

Момичета, много ме трогвате всеки път, когато чета, че сте доволни от режима  Hug...чак неудобно ми става от толкова благодарности Blush Crazy...БЛАГОДАРЯ ви аз на вас, че повярвахте във Фаст-5!  bouquet

# 515
Аз се намъквам само за малко тук, за да ви кажа, че ми е едно такова леко днес, стъпвам два пръста над земята (пу! да не са ми уроки)... Почвам да усещам някакъв прилив на енергия последните дни, огледалото ме обича  Heart Eyes и въобще май приключвам с адаптацията...

Hug за всички!

# 516
Ели, да си поговорим за съмненията, а? Щото и аз доста си мислих ... то, може да рече човек, че не е много
коректно от моя страна, щото свалям ... но все пак си мисля - нищо не ти пречи да пробваш. Аз в общи ли-
нии, макар да планувах да вкарам вм нвх, засега не виждам особен смисъл да го правя. Сегашните темпове
ме устройват изцяло (то не е една беля - усети ли се МЛМ, че бързо свалям, ще си имаме дебати по въпроса,
а това най-много искам да избегна Simple Smile, щото все си мисли да не си навредя нещо, много ми се радваше даже
кога бях и 90 кила, че и отгоре, и не мисли, че изобщо имам нужда да свалям.) Сигурна съм, че ако менюто
е добро (откъм хубава храна, с избягване максимално на junk-ове разни, за което ние полагаме значителни
усилия), има от всичко - режимът ще работи и без допълнителното му комбиниране.

Джинджи, аз тоя "преход" го усетих, ама не знаех как да го обясня. Много е супер, нали? И усещането, ама
направо физически усещаш, че с всеки миг е все по-добре някак. И мазнинките нейде чезнат, и енергията
е на макс, и няма неразположение някакво ... иде ти да полетиш, ама без ред бул Simple Smile

# 517
Ели , ми аз пропуснах да ти пиша , че съм раче - осмокраче. Ама пак съм си много упорита и инатава. Днес наистина съм  в по-добро настроение от вчера , ма то много бързо ми се променя ,благодаря за вниманието  .  Няма за какво да се обидя , дори напротив , радвам се , че си общуваме . Утре ще съм още по-добре от днес , усещам го  и ако е така ще ви се похваля.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 11:31 от bgnikdi

# 518
Включвам се отново да споделя нещо прочетено в книгата. Става въпрос за спорта: Автора пише че за добри резултати и запазване на мускулната маса ще е добре да се въведе и спорт, но ! тези които не са спортували и водят заседнал начин на живот е по-добре само с нещо леко да се занимават - разходки или леки упражнения. в последствие да ги увеличат Не е нужно  да стресираме организма с нещо с което не е свикнал.

# 519
Асса, точно за същото говоря  Grinning Пораснали са ми крила направо и усещам някакъв вътрешен заряд, независимо от ежедневните ядове и нерви... Чудно е!

Иначе за яденето, по спомени от книжката - в началото е нормално да искаме да хапваме всякакви боклуци, като компенсация за предишни ограничения и гладуването през деня. Философията на режима е, обаче, че с времето започваш повече да "слушаш" тялото си, което пък логично иска "добри" храни... Тоест влизаш в хармония със себе си и се доверяваш на инстинктите си за това какво ти е необходимо. Доколко е така това - не знам. При мен май има нещо такова, но може би си е индивидуално. Пък и самият факт, че никой не ти забранява да ядеш чипсове, шоколади и там каквото, е успокоителен, и рано или късно ще спреш да чувстваш желанието да се натъпчеш с тях като за последно. Дълго стана май, извинете  Rolling Eyes

За спортуването е така, да. Ако не си спортувал, не е необходимо да започнеш веднага и да натовариш допълнително организма си, който и без това свиква още с режима. Ако имаш желание е чудесно - започни полека с разходки, упражнения или там каквото... С времето може пък и да се усили това желание, което си е чудесно  Peace

# 520
Добър ви ден,много пишете бе хора,не мога да ви смогна LaughingПинки,идеята ти за главите хич не е лоша,подкрепям PeaceВеси,откакто не употребявам кисело мляко,на се подувам и съм супер,а преди все това ядях.Аз пък банички не обичам и разни тестени произведения,виж за шоколад си умирам и всичко що е с него,обаче в последно време сладкото не ме влече.Откакто главата ми прие,че може от всичко,страстта ми към сладкото се изпари,постепенно някак.Лени,ти си суууууупер,темата ти е велика,браво smile3501.Бъдещето ми е в Зоната,знам си аз,естествено интервално-зонално ще ми е бъдещето.Асса като гледам е на път съвсем да изчезне Laughing,това под 55кг. си е...да кажем от моите най-смели мечти.Тук повечето сме фенки на Хаус,понеже стана дума колко сме различни,та той ни обединява,освен режима де.Обаче докато някои сръбвате бира с баничка и розе,други изливам литри пот.Джинджи,това за хармонията със себе си е ключа за палатката,дано всички го постигнем.Диди днес е една идея по-близо мисля до това,звучиш ми позитивно и готино,само така.Аз съм Водолей,не че някой ме пита де,ама да си кажа.

# 521
Днес за първи път  за 9-те дена откак съм интервалка  усещам сериозен глад . Снощи хапнах мъничко и явно си оказва влияние. Ще си пийна една по-гореща водичка , пък да видим. Би трябвало да ми помогне. Трябва да измисля  , пък  по-калорична зонална  храна. Тия шопски са слаба работа.

# 522
Диди,ти в прозореца зонално ли ще се храниш?Пий чай някакъв,ментов става при глад.

# 523
Здравейте, момичета! Надявам се да ме приемете и мен във вашите редици.   bouquet
Ами аз от седмица се храня интервално. Засега нямам някакъв кой знае какъв резултат - само -0.400кг, но все пак трябва да изчакам периода на адаптация. Не съм писала досега, защото исках първо да прочета всичко, за да не задавам обсъждани въпроси  Embarassed

Искам да ви благодаря, момичета - първо на Ели и след това на всички вас. Благодаря ви за това, че сте толкова позитивни, гостоприемни и подробни в обясненията. Надявам се заедно да преборим килцата.

За себе си какво да кажа? Винаги съм била около 54-55кг, но на 25.12.2008 отказах цигарите. Ей така на - от раз! Вече дори не ми липсват, но... започнах постепенно да качвам килограми. Миналата година започнах да пия Линдакса, но си докарах проблеми с черния дроб (въпреки, че наистина отслабнах). Наложи се да ги спра и естесвено - върнах си всички натрупани килца. Сега започвам от 73.400 (вече 73.000  Wink). Искам постепенно отслабване и по-лесно задържане. Точно това ми хареса в този режим. Не искам да предприемам драстични мерки. Макар и бавно, знам,че ще се справя и то благодарение на всички вас  Hug

# 524
Мамамиши, само за кратко , т.е. докато стана 60 кг. Или поне ще пробвам няколко дена ,да видя дали ми е подходящо това съчетаване . Само трябва да внимавам  с калориите , че после като почна да хапвам всичко да няма пак  рев . Довечера  + основното хапване ще добавя  1  десерт Сникерс + 2 блока белтъчини за уравновесяване. Хем калорично, хем зонално.  Щото на веднъж повече от 4 блока няма как да побера в нежното си свито  стомахче.  . Пък 4 блока са малко. Може да включа филиика  "Бонус " -за въглехидрати ,вместо огромно кол-во салата ,това  също е вариант за  увеличаване на  блоковете ,без да се подувам и разширявам .

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 14:47 от bgnikdi

Общи условия

Активация на акаунт