Интервално хранене

• 47 683
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Първо, eldi, добре дошла Simple Smile

Второ, Диди, ми що ядеш малко, а? Е как няма да те мъчи глад? То и свалянето ще се стопира.
Пиша си менюто основно, за да се видят с колко и какво ядене резултатите. Не става с глад тая
работа ... а с умно ядене. В този смисъл - сникерса - в края на вечерята, а преди това нещо по-
така ... пържолка, яйца ... нещо, което да е "истинска" храна.  Hug Всъщност това ли мислиш
да ти е цялото ядене за прозореца? Сникерс и два блока протеини? Много е малко, ако е това.
По-добре - първо салата за поне 1 Б, после протеини (3-4 блока), после сникерса. Ок, видях, че
си редактирала  Hug  Поне няма да е само това

Понеже и мен не питат - и аз водолей  Hug

Преди малко се сетих, че в снощното меню съм изпуснала динята  Mr. Green

# 526
о, няма да остана само със   сникерса . Той ще е  да ми набави достатъчно  енергия и калории , без да заема много място в стомаха.Естествено с добавка на 2 блока белтъчини. А основното хранене  -  4 блока  ще е салата + протеини и мазнинки / обикновено маслинки /.Явно не съм написала ясно мисълта си , ама то хем работя, хем едното око тука .....

# 527
Добро утре..Днес ми е последният работен ден на тази ми работа...така ми се спи и никъде не ми се ходи,ама няма как ,трябва да ходя...и ще има много работа на всичкото отгоре..От сега ми се иска да си полегна пак обратно в леглото..килата са същите,нищо ново около мен,освен,че от меркита очевидно съм махнала,огледалото вече показва по нормално тяло и не така на гънки, и козуначета...определено съм много доволна...да не говорим,че хапвам прекалено добре...дори си мисля,че ще трябва да намаля малко храната...хайде тръгвам,дано да се разсъня по пътя....

# 528
Пинки, добро ти утро  Hug  С нетърпение все очаквам твоите включвания. Браво, браво ,... като те четох за
менютата напоследък, направо мен ме хваща страх, а съм държалива  Thinking  Обаче нямаш покачване, кое-
то е супеееер (знам, знам, че имаш, заради ПМС, ама не е голямо чак толкова).

Диди, разбрах вече ... Ама я глей с какви менюта Пинки задържа ... Не бой се от ядене, важното е да се свикне.  Hug

# 529
Чакам с нетърпение и аз да се включа  в голямото,  яко хапване , когато  дойде момента да задържам  килограмите. Тази мисъл   ме  подържа  в добро настроение  .   Ще се спукам да хапвам мазни банички , обожавам ги . За такава храна си мечтаяТопли и мазни банички /бюречета  .

# 530
  • София
Здравейте, мили позитивни и зареждащи момичета! Добре заварили!
От вчера ви чета с такова огромно удоволствие, че хем исках да ви прочета, за да науча колкото може повече, хем ни исках да свършва Simple Smile

Записвам се с голямо ЦОП във вашата темичка и се надявам - не, всъщност знам, че ме чакат много положителни емоции и стопени сантиметри с вас Hug

Избирам този режим защото:
- не обичам да закусвам и винаги съм чувствала,че непосредствено след ставане оргЪнизЪма не ми се е събудил и хич, ама хич не му е до храна Sick
- за храна се сещам обикновено към 15,00 - 16,00 - колко му е да почакам до 19,00 Wink
- преди време бях сред активно пишещите в първата тема за режима на д-р Ори. Тогава свалих доста на см. и бях много доволна.
- фен съм на плодуването - правя го два пъти в годината за по 15-тина дни
- харесва ми, че НАЙ-НАКРАЯ с отварянето на прозореца (този израз ми е любим вече!) мога спокойно да отворя хладилника и да ям каквото ми се яде, а не "каквото трябва"
- с този режим няма "аз днес да се натъпча с любимите ми неща за последно, защото имам да свалям едни 5-10-15 и т.н. кила и за следващите 20-30-40 и т.н дни ще съм само на 2 солети и 4 моркова на ден Crazy"

От това, което изчетох, а и от опита ми с д-р Ори, знам, че този тип режими действат сравнително бавно и затова искам да стратирам с 2х36.
В тази връзка имам следните въпроси към милата ни домакиня: (Ели, знам, че се повтарям, но не не мога да не ти кажа - БЛАГОДАРЯ!!  bouquet )
- в рамките на седмицата как ги разпределяше тези две 36-часови гладувания?
- правилно ли съм разбрала, че може да пия айран?

Предварително благодаря!

# 531
  • Universe
welcome solima ,   202uu - съгласна съм с всяка дума от него  Peace Е, почти Wink, защото не можах за разбера защо трябва да чакаш до 19 часа newsm78 - яж в 17, или 18  Hug

Аз днес се оттадох на готвене - пържих - патладжани, тиквички и чушки, направих доматена салца и таратор, но все оше се чудя с какво да отворя/затворя прозореца.

Джинджи, Hug и, според мен, като мине адаптационният период, в който се тъпчем, водени от идеята, че режимът действа hahaha, все пак трябва да приложим и някои по-умни постановки за храненето, независимо от кой вид са Wink

Щото на веднъж повече от 4 блока няма как да побера в нежното си свито  стомахче.  . Пък 4 блока са малко. Може да включа филиика  "Бонус " -за въглехидрати ,вместо огромно кол-во салата ,това  също е вариант за  увеличаване на  блоковете ,без да се подувам и разширявам .

bgnikdi, 4 блока са добре за едно хранене, а до затварянето има още 5 часа, така че можеш да включиш още павета Laughing И аз добавям хляб и плодове в Зоната, иначе ще се пръсна от салата. Давам ти идея за нещо френско - вино със сирене и ядки - знаеш ли колко блока можеш да стъкмищ Hug  И, друго, за сега ям от всички продукти, не само от зелените и това ми действа много благоприятно на психиката /на килограмите,със сигурност, все още не съм направила рекапитулация - но не чак голкова бързо, колкото ми се иска Heart Eyes/

Хайде, интервалки, приятна и вкусна вечер

# 532
  • София
Лени - благодаря за топлия прием! Това за часовете - напълно си права, че може и по-рано - просто 19,00 ми се набило в главата като начало.
(с извинение за "извън темата" - Лени, аз съм от "само-четящите, но черпещи идеи с пълни шепи" на темата за подсъзнанието - използвам случая да ти кажа - там съм научила страшно много от теб и ти се възхищавам от сърце Hug)

# 533
Пак благодарности на Лени !
Тю, да му се незнае. Как не се сетих за виното с ядките и сиренцето.  Обичам сиренце , а пък без червено винце не мога , дори и през лятото, че ми е много ниско кръвното. Да си жива и здрава за идеята , пък на мене къде ми е бил акъла. Сигурно в пустата работа. Между другото  идеята за Сникерса пак от теб я откраднах , ама от другата темичка, нали се сещаш ?

# 534
Ще се включа  отново  в 19,00 часа . Вие пишете и споделяйте менютата си , не бъдете егоисти.И аз ще споделя моето.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 19:27 от bgnikdi

# 535
Мисля, че ми светна защо Ори препоръчва да се започва със салата, че даже май и го споменава някъде.
Твърди се тук и там, че зеленчуците и плодовете имали ензими или предизвиквали секретирането на храносмилателни
ензими, та подпомагали си нашето храносмилане. Ори казва, че плодове и зеленчуци на ден не бива да са по-малко
от половин кило. Не знам защо, но му имам доверие на човека Simple Smile
Ако някой има инфо по въпроса с ензимите или срещне нещо такова при Ори - нека пише. Или пък има време да се
порови.
Щото пък и за тях няма едно мнение. Някои казват, че имало такава чудесия ензимова само в суровите плодове и зе-
ленчуци, а други - обратното, че били само в готвеното. Аз съм по-склонна да вярвам на първото Simple Smile.

Солима, привет. Ако си екстремистка (като мен) ... тамън се задава тридневката за детокса. Може да пробваш. Не че
го препоръчвам (аз самата трудничко го изкарах), но пък може да даде летящ старт. След него - продължаващ с нас,
като първите дни внимаваш много с менюто (захранване един вид). Аз съм след детокс в интервалното.

# 536
  • София
Привет Асса - като се замисля - екстремистка съм, че и отгоре  Mr. Green
От снощи 24.00 до утре на обяд правя 36 часа, а от неделя на обяд ще се пробвам със сладващите 36 часа.

Някои друг освен Ели пробвал ли е 2х36? Ако - да, моля за малко повече инфо за постигнатите резултати - колко и за колко време? И дали правилно съм разбрала за айрана по време на 2х36 (честно казано - без него незнам дали ще мога да издържа Tired )

# 537
solima, като чета на Ели първия пост - точно това пише: течности (фрешове, айрян). Аз по толкова не съм
правила (2х36), но покрай Зоната в комби с луната (леле, какво може да накъдри човек, като рече да се
залови със сваляне) - съм изкарвала на айрян по един ден. Като се замисля, май съм го докарвала почти до
36 часа, защото и на следващата заран съм изкарвала на айрян. И ... резултатът бе много добър. В смисъл,
че се чувствах добре, нямаше глад (но пък според Зоналните препоръки - айрянът не бива да се пести, за
да не спадне ккал прием за деня). При това аз го правих с много пълномаслено кисело мляко и пак до кило
си отиваше. Можеш да пробваш, да ...

# 538
  • София
Асса - благодаря! От тази вечер до понеделник сутринта ще съм далеч от компютър  Laughing Но щом се върна - ще докладвам надлежно.

# 539
Диди,ще ме умориш с твойте банички hahaha,мазни.Отворих с пъпеш,изневерих на динята,ама пъпеш без вкус Sick,уж български пишеше че е,обаче наистина ви казвам нито сладък...нищо.Току що вечерях яйца с чушки и извара.Това ще е май,не ми се яде нещо.Уж щях да я карам по Ори,ама не ми се получава нещо,та за сега без него.Това за плодовете и зеленчуците е интересно,само дето аз карам на по 1кг. плодове дневно,зеленчуци по-малко.Солима,да кажеш как си след 36 часовото.Лени,за по-умните постановки за храненето съм твърдо за,аз вече понеже се пиша адаптирала се,ама още нищо,лутане насам-натам,дано задържам.Утре ще стане ясно на контролата.За Асса се сетих,че е Водолей Laughing,другите да не се ослушват,а да си кажат зодиите,важно ми е NaughtyДиди,съкровище,майка ми е Рак,опасна жена е Laughing,като си науми нещо,няма мърдане.Сега вече съм убедена,че ще успееш,а аз ще ти се радвам много Peace

Общи условия

Активация на акаунт