Интервално хранене

• 47 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Още един Рак в отбора  Mr. Green

Аз не съм ного на "ти" с Ори, обаче ми се струва, че предпоръчва повече зеленчуци, отколкото плодове (и за през деня, и вечер започването със салата). За готвените и суровите - зависи от зеленчуците, примерно броколи, карфиол и т.н. било по-добре само готвени... Уф, само по бегли спомени карам, та по-добре да спра...

Да се върна обаче на темата за водата - установих последните дни, че пия значително по-малко. Но! да напомня, че преди стигах до 3-4 литра само докато съм на работа плюс умерено количество течности вечер... В последните дни се усещам, че два литра за работния ден са ми напълно достатъчни... Т.е. явно със спирането на всички кроасани, шоколади, ядки и т.н. през деня, вече не ми трябват толкова много течности... И честно да си кажа, чувствам се малко по-добре от туй... и значително по-малко подута.

solima, успех с 36-те часа! Аз пък си признавам, че не съм чак такъв екстремист и не бих издържала май  Grinning

# 541
мамамиши, ще ти кажа нещо на ушенце, амати  пази тайната- одеве в 17,20 ч. се претеглих скришом.Познай  -минус 800гр. , ама ти си трай,ще бия барабана в събота сутринта.

# 542
  • Universe
Аз съм рибка, ама златна - от тези дето изпълняват желания Heart Eyes  Пробвайте тук

Иначе отворих със зеленчуци на скара, кис. мляко с копър и чесън и сирене /рецептата е тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512467.msg15810154#msg15810154 /

Нямам проблеми с екстремизма, обаче трябва да съм силно мотивирана - например - среща на випуска; морска почивка с приятели, или чиста-проба македонски инат "Кой, аз ли не мога Rage" /н`Ъл съм си маке hahaha/

smile3525 bgnikdi, чуххххххххххххххххххххх  smile3501   /то Пловдив ич не е голям hahaha/

# 543
мамамиши, ще ти кажа нещо на ушенце, амати  пази тайната- одеве в 17,20 ч. се претеглих скришом.Познай  -минус 800гр. , ама ти си трай,ще бия барабана в събота сутринта.
УРААААААА newsm44.Браво Диди,хорааааа ДИДИ Е -0.800.Извинявай,не мога да пазя тайни Laughing

# 544
Джинджи , ти бая водичка си поемала , това го препоръчват. Аз винаги съм била скарана с водата ,имало е дни в които са била на по 1 чаша , като разбира се не е било нарочно , ами просто не съм изпитвала необходимост от нея. Много вредно за бъбреците, ама ....Едва  сега започнах да пия вода  , за да залъжа глада , когато се появява  през деня . Стигнах до 1,5 л. на ден ,колегите с които  съм в една стая чак не вярват на очите си.  Нищо , че ти си я намалила, просто от толкова имаш нужда .

# 545
Айде банда,заемайте позиции,че Хаус пристига.Сипвайте бири и вина,пък аз отивам да въртя педалите Laughing

# 546
  • Universe
Асса, сега прочетох, че си била 90 кг  #Crazy
За колко време стигна до 55кг newsm78, поздравления, за което newsm51

Ели пак има гости  fingerscrossed Напомня ми за тоталитарните панаири в Пловдив и преселението на всичките ми близки по това време у нас, разбира се, или за нашествието от македонци, когато живеех в Благоевград ooooh! Клетвате беше:"Да ти дойдат македонци на гости Crazy"
Ели, ако си в Созопол, поздрави моята морска любов  Heart Eyes

# 547
Разконспирирана съм , ама като не мога да си трая ? Струва ми се , че тая вечер бая сгафих с  една пушена рибка, която си добавих към зелевата салата. Тя се оказа толкова солена , че чак салатата горчеше. Сега изгарям от жажда , гушнала съм си една бутилка вода и често-често я надигам. Дано утре да не се пуля нещастно  пред кантара заради тая сол и вода.И най ме е яд , защото  почти мразя да ям риба , ама ми я натресе моя любим съпруг  и аз как да му откажа.
Лени, опитвала ли си зеленчуците  на плоча, дето ги предлагат в Сани?!  Разкош ! Миналата година се зарибих до там , че си купих оребрен тефлонов тиган , за да си ги приготвям у дома .
Лени ,на мен златната рибка ми обеща да ми изпълни най-важното от трите желания. Дай боже!

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 21:29 от bgnikdi

# 548
  • Universe

Лени, опитвала ли си зеленчуците  на плоча, дето ги предлагат в Сани?!  Разкош ! Миналата година се зарибих до там , че си купих оребрен тефлонов тиган , за да си ги приготвям у дома .
Лени ,на мен златната рибка ми обеща да ми изпълни най-важното от трите желания. Дай боже!

Не съм ги опитвала, като човек от рест. бранш, не си позволявам да купувам готова храна  hahaha

А моето желание, което ще се изпълни, беше "Да отслабна" newsm81   341uu Ами защо не сложих във въпроса и някакъв срок Mr. Green

# 549
 ooooh!....и гости, и тока спра, и после ми се прецака дисплея на лаптопа, та досега се мъчих да го оправя...криво-ляво успях Tired.
Ха, добър вечер  bouquet
Да драсна два реда по време на рекламите на Хаус Wink Laughing...

Лени, в Несебър съм, мила, но ако прескоча до Созопол наесен, ще предам поздравите ти Wink.
solima , добре си дошла!   bouquet Видях, че си писала за 2х36, но сщо така си писала, че няма да те има няколко дни. Като се върнеш с радост ще отговоря на всичките ти въпроси! Peace
Диди Shocked...ами тихичко да кажа - БРАВООООООО...ама тихичко де Wink Laughing Peace Hug.
Миши, ти през цялото време на Хаус ли караш колелото?! Crazy

За зодиите...ще си призная честно, че попитах, защото Диди ми се видя доста амбициозна, пък имам такива впечатления за Овни и Лъвове Embarassed...това само показва, колко не съм наясно със зодиите ooooh!. Ама пък аз съм Скорпион и може би затова съм толкова любопитна Blush.
Освен това, съвсем искрено вярвам, че режима работи, когато го оставим да работи, без да се притесняваме и напрягаме Peace. Но пък - всеки знае себе си най-добре - важното е да сме доволни от това, което правим.

Лека вечер, момичета...уморена съм, честно казано Tired Hug...до утре.  bouquet

# 550
Лени , калпазанке , видях снимката на зеленчуците в другата темичка.Същите като в Санито , дето ти споменах. Ква е тая работа , ако са твое производство направо падам . Ти да не се занимаваш професионално с готвене / ако въпроса не е много директен / ? Дано да си  ме разбрла  правилно .

# 551
Тъй вярно Ели,през цялото време,добре че дават по една серия Mr. GreenОтчита ми 350-400ккал за това време,на тая машина може ли да й се вярва newsm78.Както и да е,важното е,че се чувствам удовлетворена че правя нещо за себе си.Странното е,че нямам мускулна треска,първия ден като въртях 1 час си мислех че няма да се надигна сутринта,да не съм родена спортистка,пък аз да не знам Laughing.С тези зеленчуци по разни плочи и тигани започнахте да ме изкушавате,ще ги пробвам,макар че готвенето не ми е от силните страни Rolling Eyes

# 552
  • Universe
Ти да не се занимаваш професионално с готвене / ако въпроса не е много директен / ?

Не, била съм управител на доста известни заведения в Пв и много обичам да готвя Laughing / и да ям, де Wink/ Кулинарията ми е хоби, още като прочета рецептата "усещам" вкуса й.  Хубавото е, че поне не посягам към чашката Wine Glass

Тук съм снимала някои мои неща - http://lennypld.snimka.bg/cooking/moite-kulinarni-opiti.134020.14912172

Опити за карвинг - http://lennypld.snimka.bg/experiment/karving.136910.2969953

Ели, Wink

mamamishi,  Hug за велото Пробвай зеленчуците, толкова са лесни   chef

# 553
Лелееее,какви кулинарни шедьоври.... Hug   Евала,мъж ти си е седнал на...голям късметлия,моят не го сполетя това щастие... Joy
Отварям днес малко по рано...със сладолед....е,не ви изненадах,знам...свърших си работата,пот се ля от мене яко,толкова топло беше....сега съм си в нас,на климатиче и отивам да си полегна с кеф...Нямам идея какво ще меля по натам в прозореца...ааа...рибката беее....готова ми е,само една салата ще накълцам,с много зехтин..а захтин как обичам.....мммм.....мога да карам на зехтин и 2 филий хляб за топене ...ама  няма да ям хляб,само си говоря глупости...Ах,бързо да тичам да проверя рибката да не е отплувала нанякъде..ама едва ли...сега ще я прибера на едно топличко място.... Joy

# 554
Малеееее Лени,страхотни неща,браво на теб.Възхищавам се на жени,които умеят да готвят.Аз каквото да подхвана,все не става Tired.Направо съм кулинарен инвалид.Е,основните неща ги готвя,научих се то няма как,ама общо взето съм скарана с манджите.Мъжа ти наистина е голям късметлия.Моя като ми предложи да се вземем,първите ми думи бяха,че не мога да готвя,да бяга докато е време Laughing

Общи условия

Активация на акаунт