Интервално хранене

• 47 670
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Знаех си аз, че пропускам нещо ooooh!...- eldi, Добре дошла и успех!!!   bouquet

Лени, досега гледах снимките ти - кеф голям! Много красиви и интересни неща! smile3501 newsm51. Аз също готвя много, обожавам да готвя и го правя дори и лятото, но все още не смея да снимам и показвам Blush...
Рибката обеща друго желание да ми изпълни Laughing...явно няма да отслабна до края на годината Laughing.
Миши, браво! Шапка свалям за ентусиазма! smile3501..А за липсата на мускулна треска - какво по-хубаво от това Peace.

Е, сега вече наистина се оттеглям! Hug на всички и лека нощ!  sleepuu

# 556
Аз поспах следобеден сън..много добре ми дойде...мога и   още,ама после какво ще правя цяла нощ?   newsm78
Добре Дощли на новичките,няма да съжалявате !  Аз с нетърпение чакам някой да изпищи от задържащите,че вече е тръгнало отслабването...Ох,този цикъл ще ми идва ли ? То няма как да не дойде ,ама много ме измъчи този месец..седя си подута,с това 1 кило екстра и само чакам...и ЯМ. То не бяха сладоледи,то не беше какви ли не простотий...Сега 3 дни съм почивка и смятам да направя няколко дни с по малко калории,по подредено хранене,защото ще съм си в нас,  и ще мога да си  влеза в релси...амио то така не става ..в чакане и плюскане.. Crossing Arms

# 557
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Браво на Диди  Peace " найс , а  Mr. Green ' .

И аз в кюпа с Рачешката зодия - то иначе май не става Wink .
От утре ще изкарам 3дневен детокс ( Ели и бира дава д-р Михайлов Wink ) и после пак тук  Hug

# 558
Добро утро на всички .
Приемам поздравления , благодаря. Страховете ми от снощи не се оправдаха, слава богу. Тази сутрин кантара закова на 64 кг.  /-1кг. , да  уточня/.За два дни  ,през които се хранех зонално  в прозореца. Това няма да е все така, само докато падна  на 60 кг.  

Лени , разгледнах кулинарните ти постижения. Браво! Познах твоя "тутманик по рецептата на Sladka_hapka" - аз правя такъв  ,или може би е подобен ,но изглежда по същия начин . В къщи всички го обичаме . За първи път майка ми го направи преди много години , при изписването ми от болницата с дъщеричката ми.  От тогава го приготвяме на почти всеки празник. Разкошен е , пък не е никаква философия . Много добре изглеждат макароните на фурна. Сигурно повече от 10 години не съм правила,но твоите изглеждат адски апетитно. Всичко е за похвала, да знаеш.Не знаех , че на вълшебството с плодовете му казват КАРВИНГ. Само съм виждала по снимки и съм се възхищавала на  това изкуство . То си е изкуство .

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 08:33 от bgnikdi

# 559
Добро утро и от мен. Правя втори опит да ви поздравя - преди час и половина писах,  писах и накрая ми се бъгна и компютъра и нета #Cussing out
сега наново:
Диди, приеми поздравления и от мен!
Лени , разгледах снимките - разкошни. Прииска ми се да пробвам да направя някои неща и сигурно ще го направя. Само трябва да намеря време. Ще започна от тутманика, че най си падаме вкъщи по месени неща. Манджи направо забравих да готвя - никой не ги яде.
Мамамиши , браво и на теб, аз не бих издържала и 15 мин на велото. Да те питам на каква степен /скорост го караш?
А и да си кажа зодията - Везна.

# 560
Честит ви петък, интервалки и фастички  smile3558

Така, така, така ... Лени, поредна порция овации по повод твоите кулинарни постижения  newsm20  
На мен много ми се отдава готвенето, но нямам никакво време, затова ... ще чакам по-добри времена.

Диди, ехаа, честито ти намаление. Сериозно е, да ... Дано все така добре да върви. Имаш основания
да вярваш, че ще така - след малко ще пиша при мен какво се случва  Hug

Ели, и това ще мине. Ще си починеш, скоро и лятото е преполовило. Леко кофти действа прогнозата
за времето - щяло пак да вали, но и това ще мине ... За съжаление утре е 24, а мен няма да ме има из-
вестно време (не знам колко, но вероятно 3 седмици), та няма да мога да споделя новината от твое-
то измерване. Стискам палци да е силно мотивиращо.  Hug

Менюто ми снощи. Изгледах Хаус (накъде без него)  Mr. Green  Иначе за яденето: голяма доматена са-
лата, мнооооого пържен свински дроб, масло, баница с мед, чаша розе, кашкавал (ще да е бил 100 гр).
И ... заранта, ако щете - вярвайте ... общо за двата дена (вчера и днес) - -400гр. Днес съм 54.6.  bowuu
Е те така ставало ... Утре обаче ме очаква сериозно излизане от прозорци и менюта. Просто такъв
ще е денят. Неделята не я знам, но сигурно няма да е баш без никакви извън-фастеници ... Както и да
е, даже и да е така, после ще си вляза в норма  Hug Забравих, забравих - ханшът си отиде на целта -
90 см. Бедрото обаче има още да сваля - около 1 см. Коремът ли? Виждат се мускулите на корема  Laughing
той си е 64, но като го пипам - няма накъде да се свива повече, отдолу са мускули, а мазното, с което
е покрит вече е изтъняло достатъчно, не знам дали ще продължи да изтънява още. Ами тъй ...

мамамиши, как ми разбра зодията? Кое ме издаде толкова много, а?

# 561
Благодаря, момичета за топлия прием   bouquet

Диди, браво, мила! Все така! (Между другото съм ти адашка  Mr. Green )

Лени, събра ми погледа! Страхотни неща! Браво!  Hug

Да споделя и аз снощното меню - ами отворих прозореца с малко диня... много обичам  Embarassed За вечеря хапнах салатка от домати със зехтин и сиренце, една наденичка и няколко парченца пържени картофки. А забравих - пийнах и 2 чашки от винцето на тати..  Embarassed с малко пастърмичка. Ами това е. Днес се чувствам малко подута - може би е от жегата или от 3те чаши вода, които съм изпила досега, но се чувствам страхотно! Не ми е гладно, а имам енергия да обиколя света  Joy

Мише, браво за колелото. Аз имам кростренажор, но ми е адски изморителен и си стои като закачалка  Embarassed Хич не съм по спорта. Много се чудех дали да не го продам и да си взема колело  newsm78 Май доста ми тежат килцата и затова не ми се получава. Качвам се и на 5тата минута имам нужда от кислороден апарат, че не ми достига въздух и от макара да си навия езика, че да не го настъпя... Трагедия!!!

Ели, трогната съм, че се върна специално, за да ме поздравиш! Наистина си много мила!  Hug Благодаря ти!

Май дълго стана.... Само последно да добавя, че съм водолей  Laughing

# 562
Виждам невероятни неща - момичета  с манекенски мерки . Ассе , ми ти си готова за модния подиум. ?! Значи си с много добра  физика.   Остава да споделиш гръдната си обиколка , очаквам да е 90 и да се получи 90/60/90. Завиждам ти благородно. Физиката е дар от господа , да знаеш , че си щастливка.
Всички си похапвате добре , някои още по-добре , дори завидно добре , ама нали това е номера - с хапване да се отслабва. Аз също не се оплаквам  от недостиг на храна, подлагам си  вкусно , е , съобразявам се все още със зоната , ама временно. Важното е, че всички сме сигурни и уверени в крайния успех.Ако продължа спадането с този темп ,в понеделник  може да се престраша да си обуя един кремав панталон ,много тъничък , почти прозрачен. Не съм го носила от 3 години , чисто нов е . Живота  понякога е  прекрасен , нали?

Аз не се наематм да карам на  3 дневен детокс . Много страшно ми звучи ? Два-три пъти пробвах за по 24 ч. да  поемам само вода /по време на пълнолуние/.Първия път ми беше доста зле , може би си внуших /бива ме в тия работи / , а втория път ми беше много лесно.  За съжаление и след двата пъти кантара не помръдна надолу  , което ме разачарова невероянто много. И от тогова не съм проявявала интерес . Ще следя  с интерес обаче вашите коментари.

Ели , какъв скорпион си ти!? Сигурно от най-белите ?  За пръв път попадам на жена скорпион , дето да е толкова миличка и добричка , направо душичка . Имало  значи изключения .Познавам няколко скорпионки  - ми те са ужасни  жени . Нито се водят , нито се карат.  Да не са ти в къщата ,нито в службата. 

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:16 от bgnikdi

# 563
Диди, ми да ти кажа ... чак манекенски не са. А гръдната не я и меря, щото там ... нямам да свалям  Mr. Green 
Не, не е 90. Може и да е била при големите ми кила, но вече не е. Не знам колко е. Знам, че сега и
оттам свалям - просто го виждам. То това е женския начин на сваляне и качване - свалянето започ-
ва отдолу нагоре (първо гърди, после корем, после ханш, после бедра), а качването започва отдо-
лу нагоре - първо бедра и ханш, после корем, после гърди. Било хормонално. Та, аз гърдите ги на-
малих, корема намалих, ханша също, сега очаквам отслабването да стигне и до бедрата - макар и
там вече да имам напредък, има какво да се очаква още.
Историята ми е такава - забременах някъде на 68 кила, излязох от родилното 83 кила, после покрай
кърменето ... отидох над 90 кила (най-голямото ми замерване е било на 91, просто на повече не
посмях да се тегля). След кърменето отидох на 83 отново и там висях дълго време. После се появи
форумът в моя живот. Започнах да свалям като се заех с Дюки, вм нвх и се научих да ... закусвам.
Свалих до 55, после до 52. После започнах няколко месеца да спирам цигарите и отидох тази зи-
ма докъм 59-60. Е, та това сваляне ми е най-трудно. Няколко месеца карах между 57 и 58. Между-
временно си бях подменила целият гардероб и настана драма ... нямах какво да облека кажи -
речи това лято. И така, в драми и мъки, допреди 4 седмици. Тогава се хванах да правя детокс. А
след него, с летящ старт - тук. Над половин година се бях почти обезверила, че ще ми се размине
ново пазаруване на дрехи (а така да не обичам). Обаче вече си влизам в тях, без проблеми. Надя-
вам се и още см да махна.
Междувременно какви ли не простотии правих - и житеният, и постене, и ... мани, не е за разпра-
вяне. Обаче опознах кое как ми действа. Знам, че въглхидратите не ми се отразяват добре - едно,
че ме огладяват зверски, второ, че ми правят страхотен целулит, трето - правят невъзможно пос-
следващо някакво отслабване.
Интервалното ми дойде много добре и много навреме. Радостна съм за което, премного радостна  Hug

# 564
Здравейте, милички Hug...

Ассе, ще ни липсваш...3 седмици са много време ooooh! Hug. Да знаеш, че няма да е много монивиращо измерването - направих го току-що, специално за теб: Ханш -0.5 (което е в процента статистическа грешка на метъра и окржността Laughing), корем - без изменение, но бедротоооо Flutter - там е -2 (пет пъти го мерих, чак си отбелязах с химикалка къде точно минава метъра). Килограми...предполагам -1, но това ще го видя утре към 16:30ч. Wink.
Така е. Нормално е аз да имам най-малки резултати, защото съм се хранила по подобен начин с години, не си мърдам дупЕто от дивана (освен за постоянните срещи с летовници по кафета и плажове знам как звучи, ама е за завиждане само първото лято, а ние сме тук вече четвърто ooooh!) и изобщо, ама изобщо не внимавам какво ям, освен, че е домашно приготвено последната седмица! Така че - моля никой да не се сравнява с мен - имате прекрасни и напълно очаквани резултати и е редно да им се радвате и да ги умножавате! Важи за всички! Peace Резултати и аз ще имам, но е ясно, че ще настъпят по-бавно.
По тоя повод, снощи си мислих дали да не направя пак един месец с 2х36 newsm78...да размърдам процеса, нали...обаче се отказах и реших да дам на Фаст-5 три месеца, преди да почна да го редувам с нещо друго! Никога преди не съм била толкова дълго (3 мес.), на който и да е било режим и затова сега реших да си дам този шанс. Става въпрос за сваляне...ако не стане, ще свалям с друг вид интервално, а после само ще поддържам с Фаст-5.
И след като споделих бъдещите си творчески планове Laughing, да ти пожелая отсъствието да е успешно и радващо, независимо от повода! Hug   bouquet
Диди, БРА-ВО!!! smile3501 smile3501 smile3501 ...сега вече на висок глас! Поздравления, наистина! Знам аз, че амбицията е хубаво нещо, но пусто съм като оперирана от такава ooooh!. Ето на - виж твоите резултати, виж моите Crazy. Но ти се радвам много, а още повече ще се радвам ако самата ти си доволна от себе си!!! Peace
eldi , как няма да се върна Hug... с най-голямо удоволствие при това! Радвам се на всяко ново попълнение в компанията ни!  bouquet А и хъсето на аватара...няма как да пропусна куче!!! Crazy Голяма любов са ми кучетата - ето го моя мърльо - http://elibaranova.snimka.bg/animals/adonis-novi-snimki.439965.all.1 Heart Eyes...
Само едно да ти кажа - махни ги тези изчервяващи се емотиконки Naughty! Като хапваш вечер - хапвай с кеф...тук прегрешения няма Peace. И си пиши колкото си искаш...нямаме ги тия "дълго стана", особено за Водолеите Laughing Wink.
Пинки Hug...ще дойде, мило, ще дойде! Айде днес да се похвалиш вече и да ти влизат нещата в релси! Peace
Раче, приятно изкарване в Каварна и успешен детокс, мило! Hug   bouquet

Изчезвам...нямаме ток от почти три часа #Cussing out и всеки момент може да свърши батерията на лаптопа Rolling Eyes. Еййй...това да живееш в курортно градче не си е работа през сезона ooooh!...
 Hug всички и доскоро.
Чакам и петъчната среща с кантара на Мишито  Peace.

п.п. Докато имам още батерийка, че с Ассето сме писали заедно...Когато аз пък се появих във форума (2008-ма лятото), твоето отслабване беше нещо легендарно, мило Peace. Помня как името (ника, де) се споменаваше в Дюканската тема с пиетет и си кизвах - бреййй, браво на тази жена, евала за издръжливостта!  bouquet И сега пак си го казвам - от над 90кг. до под 55 е нещо, което наистина заслужава всички възможни адмирации!!!  bouquet 
За мерките обаче...ми при мен не е така newsm78 - последно качвам на крака и първо там чистя. А имам преголяма гръдна обиколка, която искам да стопя - пречи ми, дразни ме и ме прави да изглеждам кръгла, защото всички блузи падат от обиколката право надолу ooooh! Cry...бре да му се не види - явно и в това сме различни всички newsm78.

Hug пак...бягааааам (още няма ток #Crazy)

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:25 от _Ели_

# 565
Асса, като чета какви мерки си постигнала и се връщам във времето на моминските ми години . Имах талия 62 и бях 48-50 кг. след това дойде детето и от 62 талията ми скочи на 72 и така карах до второто дете. След него и в момента обиколката е 82. А навремето като се омъжих, свекърва ми притеснено ме гледаше и се вайкаше че корема ми бил хлътнал и залепен за гърба - ела да видиш сега къде е .
Направо не мога да си представя че имам шанс да  сляза на поне 70 см талия. Ако това се случи с този режим ...

Ели, хубаво куче . Като говорим за любимци аз имам минипинчер , но изобщо не е злобен. Най-голямата душица е .

# 566
eldi,Ели ,и аз като вас много обичам животни /меко казано/.  Домашните ни любимци са котки - 3 на брой. И куче бихме  си взели  , но нямаме къде да го гледаме. Аз съм убедена , че на кучето му е необходимо  по-голямо пространство , пък ние нямаме двор , живеем в апартамент и ще е наказание /според мен/ да го затворим това хайванче в 4 стаи . Децата предпочитат куче пред коте . Може би , защото никога не сме го имали като домашен любимец. Смятам , че хората , обичащи животните  не могат да таят нищо лошо в себе си. Имам си голяма падалка към такива хора.

# 567
Ели, хич не е мърльо - страхотен е!!! Мале, как ми се иска да го намачкотя.  Laughing

Дидка, аз също живея в апартамент, а съм с две кучета - баща и щерка  Mr. Green Не е лесно, определено, но ако го разхождаш хайванчето - няма проблем. На нас сега ни предстои кастрация на момата и ми е малко спекано, но вярвам, че всичко ще е наред. И да не забравя да те поздравя за резултата - БРАВОООО  newsm44

Край на спама.

Асса, ти си станала наистина манекенка, мацко! Браво на тебе! Наистина ти се възхищавам.   bouquet

# 568
Ето ме и мен,проблеми с нета на работа ме забавиха.Първо да кажа че съм адски,много,ужасно щастлива.Контролата показа -0,500,което означава че плюса от запивките миналата седмица е изчистен.В момента съм на кг. си от края на плодуването,сиреч 57.200,ама ме водете 57,да не издребняваме чак толкова LaughingЕдин месец след плодуването съм си същите кг. и то с доста хапване,което на практика ми изглеждаше невъзможно преди 3 седмици.На тези кг. си се харесвам,аз в горната част съм слаба,даже откъм бюст съм доста зле.Дупето ми е намаляло,според дрехите,но си е дебеличко и не очаквам това да се промени много.Не знам как съм на мерки,но ще се измеря,като намеря с какво,не ми е важно,от любопитство най-вече.Доволна съм,че достигнах момента,в който да се харесвам,това ми дава и някаква увереност и самочувствие за всичко останало в живота ми,помага ми много.
Аз много обичам кучетата,имах кокерка преди време.Сега сина ми иска куче и скоро сигурно ще вземем,още обмисляме породата.
Моята история с килограмите почти се припокрива с тази на Асса,с тази разлика че аз ударих 102кг. в родилното CrazyВодолеите сме така LaughingЕлди,грехота е да имаш кростренажор и да стои,мятай се,колкото издържиш.Аз не се изморявам за 1час въртене,Хаус явно така ми действа LaughingМисля обаче да си купя и аз кростренажор,но за сега съм взела велото на заем и ще карам така.

# 569
мамамиши, таман бях почнала да се притеснямав за теб. Реших , че отсъствието  ти до одеве се дължи на липса на силички след снощното поредно  спортуване . Поздравления и за теб - за минусчето , важно е  - за стимула от тук на сетне.  Всички ще бъдем доволни , едни по-рано , други по-късно , зависи кой  кога е започнал с режимчето. Ние по-пресните ще се ощастливим  след някой и друг ден. Търпение му е майката.

Общи условия

Активация на акаунт