Интервално хранене

• 47 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
... аз също живея в апартамент, а съм с две кучета - баща и щерка  Mr. Green Не е лесно, определено, но ако го разхождаш хайванчето - няма проблем. ...
Била съм с две кучета , че и с три като роди нашето пинчерче. Много е весело - пълна къща. После оставихме едното при родителите ми и така от време на време се събираха майка и дъщеря заедно.
В момента  ежедневно изсипва толкова много косми че не мога да смогна да събирам . А нашето куче е само 3 кг и 20 см височина от земята.

eldi , незнам дали те поздравих с добре дошла  newsm78 Ако съм пропуснала , правя го сега и се извинявам. Blush

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 12:33 от veti_d

# 571
И аз, и аз сред куче-феновете. Скоро пак ще взимаме Simple Smile Май даже си е съвсем време, че да поотрасне
преди зимъска ... Да, добре че стана дума, да не забравя да го сторя. Засега ММ и рожбето постигнаха
някакво съгласие за породата, ама да видим ... Докато не ги задвижа, няма да се появи домашният лю-
бимец    animal037

О, мамамиши, честитките къде ще ги слагаш Simple Smile Браво и все така да върви  Hug

И не приемам повече поздравления за сваленото от мен. Не е трябвало да качвам, а това, че после сва-
лям .., ми не е голямо постижение  hahaha 

# 572
  • Universe
Как сте, интервалки,  Hug
За малко помислих, че съм в темата "4 лапи"  hahaha / и аз съм гледала кучета - далматинец, мини-шпиц, 3 боксера; няколко котки - улична, сиамка, персийка; папагал Жако, маймуна; няколко хамстера; водна костенурка; рибки- сега гледам внуче newsm30  Wink/

Браво на mamamishi и на Асса, която не приема поздравления - ама си е за възхита това вашето Hug

Аз си чакам прозореца и до тогава ще  newsm75 wash 1ironing  food002, надявам се да ми остане време и за

До скороооооооооооооооооооооооо Heart Eyes

П.П. Благодаря за аплаозите  bouquet Зарибих още 2 приятелки с режима, те са с такъв стереотип, обаче ужасно се тюхкаха от вечерното плюскане. Като им мине психо-блокажа /чувството за вина/ - надявам се да почнат да свалят Peace

# 573
Прибрах се по-рано от работа,петък нали е,и си викам я да видя по туй време колко ме изкарва кантара.И сега съм -0.400 от сутринта ShockedЩе кажете,открих топлата вода,ама сега кое е правилното,сутринта или следобед  newsm78Щото 56.800 някак по ми харесва Mr. GreenАма да не се вманиячявам,че от това ме е страх.Просто рекох да споделя.Малиииии,тука с часове слабеем,не с дни Laughing

# 574
Мале, днешния работен ден мяма да свърши ,май. Часовника спря , глад ме подгони , изобщо ........Петъците са най-чаканите дни и винаги   много  се закучват .

# 575
Диди,аз затова се омитам петък по-рано от работа,ами писва ми пък Crossing ArmsОбаче при мен може,пък и шефа е отпуска.Пий едно кафе или чай и ще ти мине глада.

# 576
мамамиши, нали и аз от маниачките (не правете така, моля ви) ... та съм засякла следното нещо -
колкото тежа преди прозореца, ако се храня по онези, дето ги изтипосвам тук, толкова тежа и
на другата сутрин. Обаче, менюто ми "тежи" някъде около кило (т.е. с почти кило съм отгоре
след яденето), което се е разкарало до другата сутрин. Т.е. при мен реално отслабването е ...
денем основно, а нощното е стандартното +/- 1 кило. Не знам дали си струва да го проверяваш
за себе си - по-скоро не.

Обаче очаквам и Ели да се появи ...

И днес ми леко гладно понякога. И по този повод, а и защото съм жадна, пия повече от предишните
дни.

Лени, дано стигнеп до последната картинка  Hug

# 577
Кво правите вие, бе ще се свършите за нула време с тия темпове ?  Явно като се отприщи процеса и няма спиране по нанадолнището. Браво , браво , мамамиши ,ще станеш фиданка .

# 578
Диди, усещането е като да имаш вградено турбо - гори, та пушек се вдига ...
Тя и Джинджи това разправяше. Ама ще разберете вий за к'во си пишем тук  hahaha 
Само яжте достатъчно, а и да е не е боклукчива храната. В някакъв момент
като се отпуши - вярно, че няма спирачки  Joy 
А сега напълно сериозно споделям, че обмислям, ако все така продължава,
какво да правя, за да намаля малко темпото. Изглежда ми нормално да е по
половин кило на седмица, пък аз за два-три дни го правя ... А после? А?
Единственото, което ми идва наум е ... да намаля храната  Joy

# 579
пих чай, пих вода , ама кафе не смея повече от едно на ден  , че до скоро имах някаква аримтия и едвам я оправих с хапчета,макар ,че то си беше на нервна почва , ама пак ,де. По-добре леко гладна ,отколкото да ми е некомфортно от сърцебиене .

# 580
Диди,аз фиданка не ми се вярва да стана с това дупе,ама Асса с тия темпове ще стане вейка hahahaИнтересно ще е,ако решиш да не смъкваш повече,това към Асса,а да задържаш.Е тогава ако намалиш храната и качиш,ще ми разбиеш представите за живота просто.

# 581
Не бе, ще ти се наместят, а не разбият  Joy
Аз пиша ли пиша - за да се отслабва, трябва да се яде, вий не ми вярвате. Даже с пример го показвам.
Ами така е устроен живота, не съм аз виновна.
А като намалее храната, телцето ще вземе да се пази от глад и ще спре да я гори  Hug

Нали сте чели и GEORGIO - той все това обяснява. Айде, мен не ме слушате, ама неговите снимки ви-
дяхте ли? Вярвам вече, че може да направи прехода от 2 към 3-та снимка за 3 месеца. Аз, понеже
не мога да тренирам като него, а и съм жена - чак такова чудо няма да успея да направя.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 16:16 от Асса

# 582
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, в първия момент си рекох, че съм пообъркала темата с някоя зоо... Mr. Green
Браво на всички, които имат добри резултати!   bouquet Да не изброявам, че ще пропусна някой.
Аз мислех да не се тегля поне до понеделник, но днес сърце юнашко не изтрая и се метна на кантара. Равносметката е: - 2,5 кг, а още не съм направила и една седмица. Ухаааа! Много, ама много съм доволна. Grinning   

# 583
 smile3544   лулумба, уау ...к'во да кажа Simple Smile   newsm20 

Я кажи, а ти ядеш ли? И какво, и как ...  thumbsup

# 584
Минавало ми е през акъла дали пък наистина няма да дойде един такъв момент  , но съм мислила и за друго - че зимата изпитвам доста по-сериозен /перманентен / глад ,който се дължи на лека дипресия,обхващаща ме винаги в периода октомври -март. Страх ме е , че  през него няма да издържа  на режима .Гледай за кви неща си мисля -как  ще я карам  след няколко месеца. Сетих се за  приказката "Нероден Петко". Темата за зимата по ме притеснява , отколкото това , че ще отслабна  прекалено  . Никога до сега не съм стигала до там ,че да нямам нужда от вталяване , като разбира се не броя времето ,когато бях госпожица. Ех, младини....
Май бая народ се включи активно в писането  и не мога да публикувам

Общи условия

Активация на акаунт