True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Браво Трайки!!!!

И аз тази сутрин се сдобих с книжката ИК.

Ама тази Парцала-много тъпо го пипа по главата,все едно е момченце,те на важен прием ли са или какво...и как се мазни на хората,абе...дано да я разкара по-бързо,че госпожицата няма грам маниери....понеже била шампионка по езда нищо чудно да я е ритал кон.И е ходила с Орландо Блум и джеймс русо/последния леко ми прилича на Алекс/....нищо лично Mr. Green

# 136
Ау, Танчик, зашеметена съм от промяната. Пак си хубава, разбира се!

Браво Трайки!!!!

И аз тази сутрин се сдобих с книжката ИК.

Ама тази Парцала-много тъпо го пипа по главата,все едно е момченце,те на важен прием ли са или какво...и как се мазни на хората,абе...дано да я разкара по-бързо,че госпожицата няма грам маниери....понеже била шампионка по езда нищо чудно да я е ритал кон.И е ходила с Орландо Блум и джеймс русо/последния леко ми прилича на Алекс/....нищо лично Mr. Green
Joy Joy Joy

Ками, аз нея я недолюбвам от Орландо Блум насам. Много го харесвам и много ми бяха хубави с Кийра Найтли, ама не било писано  Crossing Arms

# 137
Ау, Танчик, зашеметена съм от промяната. Пак си хубава, разбира се!

Шон ми дава сили да не полудея покрай изцепките на милото... Rolling Eyes И ми пее мръсни песнички на ушенце...... Blush Blush Blush

П.С Аз нали съм по крайностите-единият е от Швеция,а другия-от Ямайка Mr. Green

# 138
Няма да полудяваш  spoko Ше му мине!

# 139
Ох, мадами, голям майтап у църквата. Нашата "калипетренска слива" Етървището беше кръстница. Попа пита "Отрече ли се от сатаната" Тя ъвсем тихо "Да" Попа-"моля?" Тя пак "да". Мъжа ми още по-тихо "сигурна ли си?"  Joy Joy Joy

# 140
  • Срещу планината:)
Ох, мадами, голям майтап у църквата. Нашата "калипетренска слива" Етървището беше кръстница. Попа пита "Отрече ли се от сатаната" Тя ъвсем тихо "Да" Попа-"моля?" Тя пак "да". Мъжа ми още по-тихо "сигурна ли си?"  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 141
  • гр.София-Красна поляна
hahaha hahaha hahaha

# 142
Ох, мадами, голям майтап у църквата. Нашата "калипетренска слива" Етървището беше кръстница. Попа пита "Отрече ли се от сатаната" Тя ъвсем тихо "Да" Попа-"моля?" Тя пак "да". Мъжа ми още по-тихо "сигурна ли си?"  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

Ох бе,Кате,ще ме умориш.......... Joy Joy Joy

П.С Уоми,докато се върна,да си ми намерила голи снимки на Sean Paul.......... Whistling

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 19:53 от TraYkovA

# 143
Въх Трайкич това и това е най - голото за сега ама продължавам Simple Smile дано има  Mr. Green

# 144
Въх Трайкич това и това е най - голото за сега ама продължавам Simple Smile дано има  Mr. Green

Майкоууууу,тази 1-та снимка е доста......конкретна,макар да не показва самия.....зеленчук... Blush Blush Blush

# 145
  • гр.София-Красна поляна
Абе гледам го туй гномче Парцала и се питам дали знае,че вече не сме в камената ера
и има фризьори,коафьори.... Thinking
Все е чорлава би,като бустанска четка е бре,ше ида да я нареша аз,че много ме дразни. Close

# 146
Аа гледах я тая.
Ама нещо противничка ми е бие. С това чипо носле Имам чуството, че е попадала на мъж чийто жена не е била толкова хмм търпелива и й го е набила навътре.
Трайкич само да ти кажа, че Алекс все едно се дърпаше от нея бе някак в облекчение прие новодошлия в компанията. Скоро много скоро ще му омръзне да знаеш.  Hug Ама верно много протична и това само от една секунда гледане. Отивам да докиризя.

ЕДИТ : ОМГ тая с дънки ли е или аз недоскивам ???  Shocked олееееееее той със сако и риза надолу не го знам ама аааааааааааааааа божеееееееее.Парцалеса. А с тез криви крачка незнам дали и в леглото я бива. Трайкова тоз твоя явно е много добър човек и се е отдал на благотворителност иначе не виждам причина да е с ..... таз природна грешка  Crossing Arms

Ха може и скоро да не се наложи ние да я трепим Simple Smile попаднах на това  Twisted Evil спрягат я за анорексичка. Знам знам злобно е ама наистина била е и с ИЪН беееееееее кучка мръсна. Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 23:13 от WomanitKa

# 147
Мацки,след малко тръгвам.

Към всички фенки на Ерик:
Това,че съм си сменила аватара хич да не ви заблуждава! Аз си оставам пълноправна мисис Нортман и всички забрани остават в сила. Ще се върна в София директно от свеки  Twisted Evil,т.е ще бъда много зла,така че да му мисли,който е стъпил накриво!

Айде чао,ще ми липсвате!!!  Sad   Crazy Hug

# 148
Добро утрооо!

Леле, Кате, голям сте цирк, бе Христови!  hahaha hahaha hahaha Тъкмо щях да те питам читав ли се е оказал попа.

Парцала просто не ща да го коментирам...

# 149
  • София
Мацки,след малко тръгвам.

Към всички фенки на Ерик:
Това,че съм си сменила аватара хич да не ви заблуждава! Аз си оставам пълноправна мисис Нортман и всички забрани остават в сила. Ще се върна в София директно от свеки  Twisted Evil,т.е ще бъда много зла,така че да му мисли,който е стъпил накриво!

Айде чао,ще ми липсвате!!!  Sad   Crazy Hug

Приятно изкарване Simple Smile Ще ти пазим Ерик Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт