True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Здрасти, Дестиел!   bouquet

The Gates е Портите, ново сериалче за вампири, върколаци и какво ли още не. Даже вече има тема и тук, може да я прегледаш. Mr. Green

# 166
ИрПуц, много благодаря за бързия отговор   bouquet beer Веднага се впускам в теглене  Grinning

# 167
Ама моля ти се! Оу, мерси за биричката, знаеш ти с какво да черпиш  Mr. Green

Впускай се, ама са само две епизодченца до момента... Confused Тия искат да ни побъркат от чакане.

# 168
  • София
Здрасти, Дестиел!   bouquet

The Gates е Портите, ново сериалче за вампири, върколаци и какво ли още не. Даже вече има тема и тук, може да я прегледаш. Mr. Green

Ето ти http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/195367773/?tab=summary 3 епизод :П

Зис, Ир ако искате книгите на ИК в книжен формат мога да ви дам мойте назаем   bouquet  а след като прочета и 3-тата и нея Simple Smile

# 169
Мерси, Джеска, ама аз първите две вече ги четох, лейтенанта ми ги даде  Mr. Green

# 170
  • София
Е нищо Simple Smile аз да си предложа Stuck Out Tongue пък и имам още вамп книжки ама довечера ще пусна снимките им в фейса (мойта колекция) ама има да се попълва Simple Smile

# 171
  • Срещу планината:)
Ха здравейте, само нашите  гъзари   ли ще почиват заради 4ти  Crossing Arms

Може би за да ми компенсират липсата на серия снощи сънувах Бил и Суки -беше доста продължителен  и шантав сън. Но помня само,че Били леко се запали, мисля че го изгасихме навреме.и другото което  си спомням е,че бяхме нещо като 3ка  Embarassed Лошото е,че се целувах със Суки  #Crazy

Шефе,май няма да мога да ти дам 3та книга в неделя,щото още я нямам  Rolling Eyes след малко ще ходя до книжарницата,но като знам колко са бързи в обновяването,най вероятно да я няма  Tired

# 172
 hahaha Бравос, лейти!

А за книгата, не се притеснявай, не съм толкова стръвна да я чета  Mr. Green

# 173
Може би за да ми компенсират липсата на серия снощи сънувах Бил и Суки -беше доста продължителен  и шантав сън. Но помня само,че Били леко се запали, мисля че го изгасихме навреме.и другото което  си спомням е,че бяхме нещо като 3ка  Embarassed Лошото е,че се целувах със Суки  #Crazy

Дю, браво, бе  Mr. Green   Тройка с Билито и Сукитоо  hahaha hahaha hahaha

Ще ми празнуват вчера, а  Crossing Arms И без серия да ни оставят, хм  Crossing Arms  Пиеници  hahaha

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 12:19 от ceciliya

# 174
Добро утро!  Hug
Уф че куцо днес без серия...  Rolling Eyes

Я тука интервю и снимки на Кари Престън за Regard списание http://regardmag.com   /долу на страницата има скрол, скролвайте отляво надясно/ а първата е оназ мома от Дневниците, нали?
ако не ми бяхте казали че е Каролайн от Дневниците, нямаше да я позная

# 175
Бири ше ми пие, а? Ааама ха!  hahaha

# 176
  • гр.София-Красна поляна
Ха здравейте, само нашите  гъзари   ли ще почиват заради 4ти  Crossing Arms

Може би за да ми компенсират липсата на серия снощи сънувах Бил и Суки -беше доста продължителен  и шантав сън. Но помня само,че Били леко се запали, мисля че го изгасихме навреме.и другото което  си спомням е,че бяхме нещо като 3ка  Embarassed Лошото е,че се целувах със Суки  #Crazy

Шефе,май няма да мога да ти дам 3та книга в неделя,щото още я нямам  Rolling Eyes след малко ще ходя до книжарницата,но като знам колко са бързи в обновяването,най вероятно да я няма  Tired
hahaha hahaha hahaha
Дю,и ти превърташ душицо. Joy
Джесче,аз искам книгите ма как ше стане... Rolling Eyes

А дано Парцала се задави с тея бири та да пукляса а ние да си отдъхнеме. Mr. Green
Да глътне капачката на бутилката дано тая мумиефицирана спържа.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 12:53 от zisska

# 177
Защо мамка му няма серия ?
Само да не ми казват, че това че се пада 4-ти има значение  #Cussing out Тя нали е снимана предварително серията. Наште пак не са на работа  Twisted Evil
Аааааа само оправдания.

# 178
Леле, Зис, каква кръвожадност!  hahaha

Защо мамка му няма серия ?
Само да не ми казват, че това че се пада 4-ти има значение  #Cussing out Тя нали е снимана предварително серията. Наште пак не са на работа  Twisted Evil
Аааааа само оправдания.

Това беше официалната причина, мда. Тъпаци, нищо повече не мога да кажа.

# 179
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,днес съм много зла и аз незнам защо. Laughing
Парцала ми образува особена агресия само като я скивам.
Почват да ми се въртят едни картини в съзнанието,как я смъртофлясвам...

Общи условия

Активация на акаунт