True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Уоми мерсаж, направо ми кипна кръвта с тази целувка, бреееех, голяма химия, голямо чудо Crazy
Цеце уби коча с лопатата просто, егати съня Crazy

ирония в гласеца ли ти дочувам   Laughing

Аааа тц, аз съм заклет фен на Тейлър, направо ми събира мозъка  в една точка Heart Eyes

# 316
Oh, oh, ох, ох Crazy Голяма химия има тука Crazy Изтръпнаха ми краката, не мога да се концентрирам Crazy

Няма да споделям пак на Джоуи Трибиани мъдроста, че Командоршата ще ме прати и мен в Сибир  Joy Joy Joy

За кво да те пращам в Сибир? Никой не мисли, че между Рабита и Тейлърчо има нещо. Но по повод мъдростта на Трибиани - а какво ще кажеш за кака Анче и Стивън, а? Химия на екрана, химия извън екрана.  smile3534

А и в тая сцена химията е само от страна на Джейк, шма прощавате.

ПП Въй, адаш, кви са тез шефове, бре, тцтц!  Laughing

# 317
  • Срещу планината:)
Вие гледали ли сте филма на Анче дето е взела Оскар  Thinking

# 318

Аз не съм, ма май само аз не съм  Mr. Green

# 319
Анчето и Стивън правят трети сезон т.е. трета година опа 2 и половина и в тоя още не съм видяла химия. Щото нали го отвлякоха.
Ам в Новолуние химия още имаше между Роб и Кристен. Да не говорим за сцената зад кадър дето им викат стоп на целувката ама те продължават Simple Smile явно доста надълбоко влезли в роля.
И друго - Анчето е доста по - добра актриса от Кристен Wink

ЕДИТ : Горе не говорих за химията м/у Кристен и Тейлър, а за липсата на такава м/у Роб и нея / немога да сложа плезещото се човече ама да знаеш плезя се /

# 320

Аз да, доста отдавна, ама помня, че филма много ми хареса. А Анка там е лапетийка още, ма добра е.

# 321
  • Срещу планината:)
Вие гледали ли сте филма на Анче дето е взела Оскар  Thinking

Аз да, доста отдавна, ама помня, че филма много ми хареса. А Анка там е лапетийка още, ма добра е.

Аз знам,че е лапе щото някой беше пуснал клипче как си получава Оскара,толкова беше сладка  Crazy

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 11:22 от R_Dew

# 322
Анчето и Стивън са двойка още от пилотния епизод на сериала, не ми приказвай ти на мене. Другото не ми се обсъжда, писна ми вече. Точно ти оня ден ми обясняваше, че в Новолуние нямало химия. Ти вече тая теория на Джоуи  ще я изкараш по-общовалидна от тази на Айнщайн.  Twisted Evil

# 323
Пуц не беше химията от ЗДРАЧ, но имаше някаква  Naughty
Айде беееее пилотния.... Виждат са на снимките за първи ден и пляста тряста веднага. Ама удържаха ли до вечерта или я опъна по пътя някъде ???
Ох няма смисъл боли ме честно кой с кого спи и на кой зеленчука опитва. Ако не пипат Иън да се спасяват. Naughty

# 324
Пуц не беше химията от ЗДРАЧ, но имаше някаква  Naughty
Айде беееее пилотния.... Виждат са на снимките за първи ден и пляста тряста веднага. Ама удържаха ли до вечерта или я опъна по пътя някъде ???
Ох няма смисъл боли ме честно кой с кого спи и на кой зеленчука опитва. Ако не пипат Иън да се спасяват. Naughty

Видели са се преди това при Алън, бе. Това Стивън го каза, не някой жълтур.  Peace

# 325
Опс тук съм,купих билетчета за Здрач за утре Mr. Green

Аз не сънувах,че с детето пак панаири цяла вечер...то реве,нерви се,инати се...ужас направо.

Брей таз целувка от сцената с палатката ли....

Деми-няма да ти е лесно с тоя щеф...да не се вкараш в някой филм сега.... Sick

# 326
Едно клипче от по време на снимките на филма на Алекс Beyond The Pole. Предупреждавам, много пияни муцуни  hahaha 

КЛИПЪТ

# 327
Aaaaaaaaaaa!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Пустиняциииииии! И после ше ми разправят, че Мечо бил пиянде!

# 328
  • гр.София-Красна поляна
Едно клипче от по време на снимките на филма на Алекс Beyond The Pole. Предупреждавам, много пияни муцуни  hahaha 

КЛИПЪТ
Олелееееее... smile3532 rotfImbo

# 329
 hahaha hahaha hahaha hahaha И е с клинче  doh И чорапките му къртят  hahaha hahaha Започвам да придобивам афинитет към бельото на Алекс /откъм чорапи де/

Общи условия

Активация на акаунт