True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Това с 10-те вампира е култово. За съжаление наистина Том Круз полудя и образът на Лестат пострада, вече не е такъв, какъвто се беше отпечатал на 14-годишния ми мозък.

Затова се утешавам с професор Снейп, докато още търся подходящ вампир...

А Брулени Хълмове колко я мразя...

# 91
Ааах, ааах, ааах! Боже, боже, божеееее! (тва за Затъмнение)

Дай още, Катоооо! hahaha hahaha hahaha

Mamacita Bandida, в каква връзка споменаваш "Брулени хълмове"?  Shocked И аз я мразя, без да съм я чела дори  Joy

# 92
А, не знаете ли? Ми Бела това чете, любима книга- та за феновете на Здрач са я направили със специален шрифт и картинка:

http://www.newmoonmovie.org/images/twilight-wuthering-heights-emily-bronte.jpg

На мен любимата книга ми е Моби-Дик, много искам да я видя в True Blood дизайн.

# 93
  • Срещу планината:)
А, не знаете ли? Ми Бела това чете, любима книга- та за феновете на Здрач са я направили със специален шрифт и картинка:

Аз мога да си я представя Един кит с 2 кръвясали къчешки зъба и водата около него червена  Mr. Green (Не съм я чела  Peace)

А защо мразите Брулени хълмове  Thinking

# 94
Като море моме, прекрасна реч се лее от перото ти, продължавай все така.

# 95

Знам, ма кво от тва? Това е чела авторката, това е сложила да й четат героите  Tired Апропо, във филма, слава богу, сме лишени от четене на Емили Бронте.

ПП Лейти, това е супервикторианска книга, със суперпресилени герои и всичко е пре...пре... (Кво като не съм я чела, учила съм периода, затуй приказвам) Джейн Еър, ама по-трагична, дет се вика.

# 96
Аз в Езикова я четох и на английски...мъка....мъкааа.

Имаше филм май със Жулиет Бинош и Ралф Файнс...той бива.

# 97
Аз в Езикова я четох и на английски...мъка....мъкааа.

Имаше филм май със Жулиет Бинош и Ралф Файнс...той бива.

Еее, Ками, и Жулиет Бинош, и Ралф Файнс са много добри. Не съм гледала екранизацията, признавам, но обичам тези двама актьори.

Днес всички обичам!  Hug

# 98
Де сте, бе?! По спалните ли се ряазотидохте?  hahaha

Не мога да се стърпя, пак сама си приказвам..

Аз мога да си я представя Един кит с 2 кръвясали къчешки зъба и водата около него червена  Mr. Green (Не съм я чела  Peace)

А защо мразите Брулени хълмове  Thinking

Нищо подобно, разбира се.  Joy Обаче като нищо може сюжета да се трансформира с вампирска насоченост  Mr. Green (и аз не съм я чела, но знам за какво става дума в нея)

ПП Мамасита, странно, не звучиш като човек, който има само една любима книга.   bouquet Лична отбележка.

# 99
  • Срещу планината:)
Аз съм прилегнала в чакане на мача и гледам Мемоарите на една гейша  bowuu

# 100
  • гр.София-Красна поляна
Аз па върлих един белтък на Листопад та да влеза в ритъма на Ката. hahaha hahaha hahaha

# 101
  • София
Аз па върлих един белтък на Листопад та да влеза в ритъма на Ката. hahaha hahaha hahaha

Ханъм ханъмм.... :Д

# 102
Пуци-Брулените е екранизация от 92ра и имах впредвид,че филма бива,не само Ралф Mr. Green
Аз няма какво да гледам и пия ракия.

Току ще за добро или зло добваих половинката ми у фейса и сега чакаля да видя кога ще се светне колко бивши съм добавила към листата Joy JoyТой е нов във фейсбук и тепърва го разучава.До сега се учихме как да напише,че е обвързан,че си беше качил само негови фотоси,ама сега гледам сложил мен и детето Mr. Green

За Еклипс-другата седмица съм организирала дамския тийм и отиваме дружно да го гледаме,че срамота ама първите 2 части на кино не успях да гледам Sick

Да видим тази нощ кой ще се сънува...мен още ме държи снощния сън-то филми,книги,действителност,телефони всичко се омеша.Ама Трайки-много ти ходи да си манекенка.И на мен обувките от съня много ми ходеха...

Пуци-ти чете ли една статия ето пише,че Мечо бил роднина на Дракула...да не излезете рода  JoyJoy

# 103
Да видим тази нощ кой ще се сънува...мен още ме държи снощния сън-то филми,книги,действителност,телефони всичко се омеша.Ама Трайки-много ти ходи да си манекенка.И на мен обувките от съня много ми ходеха...

Нали?  Flutter Абе знам си аз,че съм скрит талант отвсякъде...... Laughing Лошото е ,че само аз го знам(вече и ти)   Mr. Green

# 104

Пуци-ти чете ли една статия ето пише,че Мечо бил роднина на Дракула...да не излезете рода  JoyJoy

Таман три пъти! hahaha Първо сама си я намерих в имъдъбъ, после Терориста, или лейти (май лейти беше), ми я прати на български, финално мосю С ми я показа на роден румънски.  hahaha hahaha

Ние сме си рода, ама не кръвна, ъъъ, така де  Blush

Танчик, хич не си скрита, хич, талантът ти манекенския се вижда отдалече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт