True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
hahaha hahaha hahaha hahaha И е с клинче  doh И чорапките му къртят  hahaha hahaha Започвам да придобивам афинитет към бельото на Алекс /откъм чорапи де/

Joy Joy Joy

# 331
  • Срещу планината:)
 smile3532 Давай Алекс ти можеш и ощеееееееее

# 332
Кату снимкиъе си ги виждала но ако поназнаиваш английски ето и сканове със статията ТУК

# 333

Мислиш ли, че е възможно?!  hahaha hahaha hahaha

# 334
  • гр.София-Красна поляна

Мислиш ли, че е възможно?!  hahaha hahaha hahaha
О,да! hahaha hahaha
Трайки,седи ти при свеки,седи. Joy

# 335
  • София
Здравейтеее Simple Smile гледам, че ще гледате Здрач ...аз у събота или неделя мисля да ходя....сама/ама ако съм по добре, че съм настинала нещо/ ама ми се гледа Здрач да видя Кристен как ще се справи ..за другите знам че ще се справят.

пп. Пуци снощи прочетох и аз това дето си чела в книгата за Ерик. Обаче образа на Алсид Ерво е невероятно описан просто много ми хареса.

Суки към Ерик: Ерик какво правиш?
Ерик: Гушкам се

# 336
Да, това с гушкането е направо стоплящо сърцето  Mr. Green

Не питай за справянето, че пак ме хващат бесните... Оздравявай! Hug

ПП, Ох, не мога да се въздържа, ще поспамя, ама Мечо и неговият приятел  hahaha

Мерси, УомиJoy  bouquet

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 15:45 от ИрПуц

# 337
Пуц Simple Smile за нищо ама като ще е гарга да е рошава Simple Smile

Галерия на мечовия най - добър приятел

# 338
Мечо да не е новия Индиана Джоунс Mr. Green

Ох цял ден чета книгата-много яки описания...особено възхищението на Суки от Алсид...
И как Ерик иска Суки...ама ми се струва,че в книгата Суки по-скоро ще забрави Бил...

И как си мисли,че ако Ерик и счупи пръстите никога няма да може да работи като келнерка Joy

# 339
Мечо да не е новия Индиана Джоунс Mr. Green

Ох цял ден чета книгата-много яки описания...особено възхищението на Суки от Алсид...
И как Ерик иска Суки...ама ми се струва,че в книгата Суки по-скоро ще забрави Бил...

И как си мисли,че ако Ерик и счупи пръстите никога няма да може да работи като келнерка Joy

Стига и ти, де!  smile3532

Аз я прочетох книгата, чудничка е, браво на леля Шарлейн!

# 340
  • гр.София-Красна поляна
Хах,Мечо и неговия рошльо. Laughing
Ма на някои снимки Мечо изглежда все едно рошльо му е бил две крушета би. Laughing

# 341
Ма на някои снимки Мечо изглежда все едно рошльо му е бил две крушета би. Laughing

smile3534 Стига, ма! Мечо спасява рошльо! Обаче, сериозно, това същото куче ли е, което беше в "Маската", или негов роднина/съпородник?  newsm78 Много сладка порода, трябва да призная.

# 342
  • гр.София-Красна поляна

smile3534 Стига, ма! Мечо спасява рошльо! Обаче, сериозно, това същото куче ли е, което беше в "Маската", или негов роднина/съпородник?  newsm78 Много сладка порода, трябва да призная.
hahaha hahaha hahaha
Пуци би,негов съпородник е би.

# 343
Оооо, Майло от Маската ли е, би, сладурин мамин  Heart Eyes Тук по кината постера на филма беше много як - The MaskaTA  hahaha

# 344
Оооо, Майло от Маската ли е, би, сладурин мамин  Heart Eyes Тук по кината постера на филма беше много як - The MaskaTA  hahaha

Или е Майло, или е братчед му, ама ква беше породата...  newsm78

Постера кефи  hahaha

Мър, Като, мър, тук видя ли http://www.facebook.com/photo.php?pid=6028649&id=147582313622

Общи условия

Активация на акаунт