True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 909
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
  • гр.София-Красна поляна
Браво на теб. Wink
Обаче за съжаление всяка седмица има по една серия само. Rolling Eyes
Приятно гледане ти желая,серийте са страхотни. Crazy

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 23:02 от zisska

# 391
Добър ви ден, аз днес съм ранобудна  Mr. Green

Ками, какъв напредък, бе  ooooh! Има 3-4 силни сцени, ако това имаш предвид, да, напредък е.

Здрасти, Aila, добре дошла в цирка!   bouquet

Алоуууу, лейти, майоре, де сте, бе! Мецнете едно потвърждение за срещата!

# 392
  • Срещу планината:)
 wavey 

Разбрано, шефе -13.00 пепелника -СЦС.Носи билетите   smile3503

# 393
wavey 

Разбрано, шефе -13.00 пепелника -СЦС.Носи билетите   smile3503

Ми ще се постарая да не забравя Mr. Green

# 394
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Лелей,днеска сте на среща,а? Wink
Пуци,надявам се,че ще се върнеш в добро здравословно състояние. Laughing

# 395
Добро утро! Hug

Лелей,днеска сте на среща,а? Wink
Пуци,надявам се,че ще се върнеш в добро здравословно състояние. Laughing

Шъ съ, шъ съ, щото вече дваж го гледах филма. Макар че, знам ли, ефекта на големия екран... Blush Но мерси за загрижеността  Mr. Green

# 396
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,голям екран - по-голям Мечо съответно би. Mr. Green Laughing

# 397
Пуци,голям екран - по-голям Мечо съответно би. Mr. Green Laughing

Баш, де, баш!  Heart Eyes

# 398
Как е, банда?  Hug
Я докато чакаме Пуцито, Демито и Дю, да го видим тоз хубостник как се прибира вече в Л.А:

# 399
Оп, оп, оп! Тук съм  Mr. Green

Права беше Зисе, Мечо на голям екран си значи по-голям Мечо. Но се отървах само с лека тахикардия  Heart Eyes

Дю
след филма беше нечленоразделна, само охкаше, а с Деми дружно оплюхме Рабита, който, вече не само според мен, о*ра филма. Но иначе много хубаво беше!

# 400
Все ми се струва,че Мечо остарява за тази роля...в първата серия му повярвах,че е тийн,ама сега не мога нещо....но муцунките хубаво си ги игра пак.Аз пак да кажа,много ми хареса играта на Тейлър,дано има успешно бъдеще в киното занапред.А относно напредъка на Рабита-имах впредвид,че не прави толкиова много нацупени устнички,въздъхвания,забелване на очи и т.н.неината запазена марка на луузър поведение.
Ир-нали не си се обидила за коментара ми във фейса,че румънците са безинтересни...просто лично впечатление от това,което видях вчера...естествено,не   важи за всички Mr. Green

Тъкмо свърших книгата и съм много доволна Mr. Greenопределено обаче сезона ще е различен,този път Бол си е вземал само имена и фрагменти Mr. Green

Нали утре ще има серия?

# 401
Ками, бе, ти пък! Защо да се обиждам?  Joy

Мечо определено вече не е тийн, но какво ми пука, става все по-красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да бе, нямало въздъхвания! "Ще ми направиш ли изключителната чест да се омъжиш за мен?" "Да, мхъх"  Sick

# 402
  • гр.София-Красна поляна
Ками, бе, ти пък! Защо да се обиждам?  Joy

Мечо определено вече не е тийн, но какво ми пука, става все по-красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да бе, нямало въздъхвания! "Ще ми направиш ли изключителната чест да се омъжиш за мен?" "Да, мхъх"  Sick
hahaha hahaha hahaha Стюпид Рабит беее. hahaha
Пуци,а нещо снимки...такова,а? Whistling

# 403
Най хубава беше сцената между Джейкъб и Едуард.....защото Рабита спеше у палатката и нямаше как о..ре пейзажа, като си отвори устата и направи скръбната мутра Twisted Evil
Тейлъре много добър актьор дано има бъдеще в киното, Ками споделям мнението ти, че Роб хич не ми тийнеджурее вече.

# 404
 Hug Уау, Пуцето - живо, Демито ясно че е живо  Wink ами Дю пътува ли, че да не я мисля нея...

Ай па тая па  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт