True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 358
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
Аз да си кажа.
След поредното гледане на епизода и задълбочен анализ на ролята на Франки - реших!!!
Не мога да допусна, тоЗ великолепен перверзен екземпляр да остане без постоянен фен
на първа страница и да стои низвергнат в ъгъла на нежеланите - не, не мога.
Затова, заявявам най-официално, че от следващата тема съм с две запазени територии -
на Кутър и на Франки.
Две е повече от едно  Twisted Evil

Моля органите на реда на се намесят по компетентност.
 Mr. Green

прилагам и нова bad снимка

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 13:59 от Ян Бибиян

# 646
Уоми, оправи ми настроението, би  hahaha hahaha Може ли да допълня:
На парти сте и се насочвате към групичка мъже, които се оказват Стив Мойер, Алекс, Джо и Лафайет. Поздравявате ги и директно им казвате "Обзалагам се, че петимата ще сме чудесни в леглото" - това е Международни икономически отношения  Whistling Еххххх, пък аз да завърша счетоводство и контрол  Crossing Arms

Ир, чудесна си като вампирещица  Hug Ако ще омесваме руското с друго пиши ме и мен на линия - нал съм 1/4 казачка  Wink

# 647
  • Срещу планината:)
Уомчо задавих се от смях с този марткетинг  Joy Joy Joy

_Шефе чакам да видя какво се е случило в сряда   smile3501 rotfImbo

hahaha Изрично бях поръчал предястието да е от самоубийствено настроени банкери, но с печал трябва да ви споделя, че по мнението на гостите ми използваните банкери са били само леко до средно депресирани...

# 648
Яне, записвам си надлежно и промяната ще бъде отразена в следващата тема. Добър избор!  Mr. Green

Уоми, оправи ми настроението, би  hahaha hahaha Може ли да допълня:
На парти сте и се насочвате към групичка мъже, които се оказват Стив Мойер, Алекс, Джо и Лафайет. Поздравявате ги и директно им казвате "Обзалагам се, че петимата ще сме чудесни в леглото" - това е Международни икономически отношения  Whistling Еххххх, пък аз да завърша счетоводство и контрол  Crossing Arms

Ир, чудесна си като вампирещица  Hug Ако ще омесваме руското с друго пиши ме и мен на линия - нал съм 1/4 казачка  Wink

smile3532 smile3532 smile3532

Като
, нема месим руското с друго засега, ше месим друго с водка, пък да видим. Но не е лоша идеята и за милионерски коктейл, записвам си!

Значи да продължавам да съм нескромна и да пускам дневника?  Embarassed

# 649
 rotfImbo rotfImbo Ирко, Ирко...направо започвам да ти вярвам на историите  Wink Бах и Моцарт  hahaha hahaha И от мен да знайш - от афробългарите само едно можеш да очакваш - и то е неочакваното  hahaha

# 650
grauchy много интерено  Thinking много се чудех дали да го прочета,но то докато дойде 9та книга аз ще съм го забравила  Mr. Green

Абе на Суки дали ще и поникнат крила  Mr. Green

# 651
grauchy много интерено  Thinking много се чудех дали да го прочета,но то докато дойде 9та книга аз ще съм го забравила  Mr. Green

Аха, да, и кристална вълшебна пръчица ще й се появи от нищото  Joy

rotfImbo rotfImbo Ирко, Ирко...направо започвам да ти вярвам на историите  Wink Бах и Моцарт  hahaha hahaha И от мен да знайш - от афробългарите само едно можеш да очакваш - и то е неочакваното  hahaha

А, не, и АБ+/АБ- може да очакваш от тях  hahaha

# 652

Ти пък Ама разбира се Simple Smile Св. Петър ги раздава като отидат при него, а Ката почти й е разписала билета   Joy

# 653
Аз да си кажа.
След поредното гледане на епизода и задълбочен анализ на ролята на Франки - реших!!!
Не мога да допусна, тоЗ великолепен перверзен екземпляр да остане без постоянен фен
на първа страница и да стои низвергнат в ъгъла на нежеланите - не, не мога.
Затова, заявявам най-официално, че от следващата тема съм с две запазени територии -
на Кутър и на Франки.
Две е повече от едно  Twisted Evil

Моля органите на реда на се намесят по компетентност.
 Mr. Green

прилагам и нова bad снимка

М-м-м да......Франки е изключително первезен.....споделям мнението ти.

# 654
смейте се вие   Mr. Green ше видите като й се появат крилца и кристална пръчица на Суки

# 655
Стига, моля те!  hahaha

# 656
Пуци-при първа възможност ще се насладя на творбата ти Grinning
Честита ни първа тройка в темата!

За Суки -добре де брат и привлекателен,ами тя нали преди Бил,като се изключи Сам никой не я харесваше,дори в книгите все намекват,че не била привлекателна за мъжете....

За забуления мъж-аз съм ЗА дядото,ама много бързо се разметка за старец,да не би да е някой нов вълк или вамп???Сещате ли се за нов персонаж,който още да не е излязал на показ.

# 657

За Суки -добре де брат и привлекателен,ами тя нали преди Бил,като се изключи Сам никой не я харесваше,дори в книгите все намекват,че не била привлекателна за мъжете....

Ми може ефекта с привличането да е само ако си мъжка фея  Thinking

# 658
Пуци-при първа възможност ще се насладя на творбата ти Grinning
Честита ни първа тройка в темата!

За забуления мъж-аз съм ЗА дядото,ама много бързо се разметка за старец,да не би да е някой нов вълк или вамп???Сещате ли се за нов персонаж,който още да не е излязал на показ.

hahaha hahaha hahaha

Ох, хора, Vampires suck  е потресаващо смешен! На 15-та минута вече рева от смях! Дано по-скоро да излязат субтитрите  Joy

# 659
  • гр.София-Красна поляна
Ох, хора, Vampires suck  е потресаващо смешен! На 15-та минута вече рева от смях! Дано по-скоро да излязат субтитрите  Joy
А дано,че и аз искам много да го скивам би.

Общи условия

Активация на акаунт