True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 371
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
пмм Бащата на Сука ?
Или нали има някакъв Филип какъв беше той ?

# 631
Бащата на Суки ли Thinking Те нали са умрели много отдавна с майката? Абе не знам дали ви направи впечатление, когато Франк тършуваше из документите, намери един лист с родословието на Стакхаус. Там беше заградено името на Суки и на още някой Thinking
Кой ли беше, не беше брат й, някой по назад беше, по-възрастен. Някви идеи имате ли? Дали не е дядо й, нали имаше нещо такова в книгите. Гледам, че способностите й, ще се проявят в следващия епизод.

# 632
Абе Сука нали има в себе си кръв на фея Simple Smile Демек ми се струва, че който и да е умрял само е вярвал че е баща й  Joy Joy Joy Ама може и да бъркам де... който е 4ел другите книги да казва  Naughty

# 633
Ъхъ, мисля, че дядо й беше това... дето нали от него е наследила фейщината.

# 634
И аз мисля,че е дядото,точно,защото го имаше по книгите.Нали той и разкриваше тайната каква е тя...
Ами що да не умрат-нали не са безсмъртни феите.

# 635
Не знам бе Simple Smile ама просто бях останала с впечатление, че е баща й.
Добре а защо тогава Джейсън е.. обикновен ???  newsm78 нали са брат и сестра  Whistling

# 636
Айде, другарки на пародиятааааа: Vampires Suck

Joy

# 637
  • гр.София-Красна поляна
Айде, другарки на пародиятааааа: Vampires Suck

Joy
hahaha Ма Пуц а субове нещо...

Уомо,аз като ида у Ката плюс барбекюто може да ми предложи и забавления като: прасни Лорена с мотика,одрежи краката на Лорена първи,кой първи ше бръкне в окото на Лорена и тн.
Казвам ти първа ше съм на опашката. Mr. Green Laughing

# 638
Май нема още субове  newsm78

Представям ви новата си продукция (щото новинарския бюлетин се поизчерпа): Денят на една вампирещица

# 639
Оххх Явно днес ще е разпускащ ден Simple Smile Ето нещо което ама много ме кефи многоооо Simple Smile

Шефка на рекламна агенция споделя:
"Хората често ме питат за разбираемо обяснение на това какво е маркетинг.Може би следните аналогии ще им помогнат да си изяснят понятието"

1. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: "Аз съм фантастична в леглото". Това е директен маркетинг.
2. Вие сте на парти... с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки вас, и
казва: "Тя е фантастична в леглото". Това е реклама.
3. На прати виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате тел.му номер. На следващия ден му звъните и казвате:" Здравей.Аз съм фантастична в леглото".Това е телемаркетинг.
4. Вие сте на прати и виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я с репликата:" Може ли?". Изглаждате гънките по неговата
вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му. След което небрежно подхвърляте:"Между другото, аз съм фантастична в леглото". Това е връзки с обществеността.

5. Вие сте на прати и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: "Чух, че сте фантастична в леглото". Това е разпознаване на марката.

6. Вие сте на прати и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере в къщи с вашата приятелка. Това е представител по
продажбите.
7. Вашата приятелка не може да го задоволи и той се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.
8. Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива не една от тях, заставате в центъра й и изкрещявате с пълно гърло:" Аз съм фантастична в леглото" . Това е спам.
Тогава един от студентите се включва:
Нито Вие, нито аз сме на парти. Не пием нищо. не се познаваме даже. Само сме на път към тази идея. В Интернет сме. Аз дискретно се приближавам и още по-дискретно Ви питам: "Как сте в леглото?"Подозирам, че сте фантастична?"
Според маркетинга: Това платежеспособно търсене ли е?

Казвам ви голям смях Simple Smile

# 640
...забавления като: прасни Лорена с мотика,одрежи краката на Лорена първи,кой първи ше бръкне в окото на Лорена и тн.

Допълвам ... Футбол с нови правила :
Няма различни отбори .. играчи колкото душа сака... Само да се съберат на двора. Топка нововъведена марка "Лорена" - представлява главата на последната, но с вдлъбнат навътре нос за да не бега у лево. За целта вижте в подписа на Зиз как точно става обработването.

Стрелба с огнени стрели.
Мишена марка "Лорена" - Производителите предупреждават, че мишената може да бяга и е мнгоо бърза, но за да бяга в кръг или поне да бърка посоката извъртете главата й на 180 градуса както е показано в последната сцена от епизод 3. С добре изпълнено действие мишената ще бяга към вас и ще вика "И аз те обичам " сега можете да запалите стрела и да се целите в окото или сърцето.

Нова игра да подпалим Лорена.
Предупреждение : Не използвайте газова лампа / няма желания бърз ефект и има опасност да успеят да спасят целта и по топзи начин да ви дисквалифицират от надпреварата/.
Забранява се и предварително поставяне на мини с цел незабавно възпламеняване когато стъпиш върху тях. Последното се санкционира строго а намерените мини се конфискуват.

# 641
  • гр.София-Красна поляна
...забавления като: прасни Лорена с мотика,одрежи краката на Лорена първи,кой първи ше бръкне в окото на Лорена и тн.

Допълвам ... Футбол с нови правила :
Няма различни отбори .. играчи колкото душа сака... Само да се съберат на двора. Топка нововъведена марка "Лорена" - представлява главата на последната, но с вдлъбнат навътре нос за да не бега у лево. За целта вижте в подписа на Зиз как точно става обработването.

Стрелба с огнени стрели.
Мишена марка "Лорена" - Производителите предупреждават, че мишената може да бяга и е мнгоо бърза, но за да бяга в кръг или поне да бърка посоката извъртете главата й на 180 градуса както е показано в последната сцена от епизод 3. С добре изпълнено действие мишената ще бяга към вас и ще вика "И аз те обичам " сега можете да запалите стрела и да се целите в окото или сърцето.

Нова игра да подпалим Лорена.
Предупреждение : Не използвайте газова лампа / няма желания бърз ефект и има опасност да успеят да спасят целта и по топзи начин да ви дисквалифицират от надпреварата/.
Забранява се и предварително поставяне на мини с цел незабавно възпламеняване когато стъпиш върху тях. Последното се санкционира строго а намерените мини се конфискуват.
smile3532

Браво Пуце,браво. smile3501

# 642
 bowuu След малко и втора част.

Ох, бе, Уомииии! Яявно някъв вирус ходи по скайпа  hahaha hahaha hahaha

# 643
Според мен забуленият мъж е Ерик. ББ: Бабата на Суки е изневерила на дядо й, който не е можел да има деца, с мъж фея. Феята много е харесал бабата и почти я е изнасилил - не физически, а чрез въздействие, защото феите са неустоими за хората. Тя не се е дърпала, но той много я е искал и така се родил бащата на Суки. Майката на Суки е била изцяло обсебена от баща й, тъй като неговата фейска кръв я е привличала. Тя почти винаги е пренебрегвала децата си за сметка на мъжа си. Родителите на Суки не са загинали случайно, а ги е одавил един от лошите феи, които не са искали да съществуват хора с фейска кръв във вените си.......и затова после искат да убият и Суки. Това вече е книга 9. Джейсън също има фейска кръв и затова му се лепят жените - просто трудно му устояват. Телепатията обаче не е последица от фейската кръв и затова само Суки е телепат, просто в допълнение има и феиска кръв, което я прави вкусна и неустоима за вампирите.....

# 644
Хъммм, направо не знам докато стигнат до филмиране на 9-та книга колков ече ще са изкелиферчили сюжета...

Втора част на Вампирещицата

Усещам, че почвам да ставам доста нескромна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт