True blood сезон 3- Тео и краля- 28 тема

• 17 384
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Аа зиз четенето легнал уврежда очите би  Naughty
Па и аз пак легнала чета Simple Smile както и да е Simple Smile ако нямаш търпение мятам веднага Simple Smile ама третата ми е книжна и колкото и иека да съм не мога я метна до София Simple Smile И да си съдера задника от засилване  Whistling

# 616
  • гр.София-Красна поляна
Аа зиз четенето легнал уврежда очите би  Naughty
Па и аз пак легнала чета Simple Smile както и да е Simple Smile ако нямаш търпение мятам веднага Simple Smile ама третата ми е книжна и колкото и иека да съм не мога я метна до София Simple Smile И да си съдера задника от засилване  Whistling
hahaha Ма Уомо,ти ако си с лаптоп можеш да четеш и легнала.
Ма я си представи само как ще ме изгледат у нас ако си легна и си метна настолния комп на
шкембето би. Laughing

# 617
Уоми,  hahaha hahaha hahaha Ти като Чапай и Петка - "Плувай, Петка, плувай. То не е риба..."  Joy Joy Joy
И аз сънувах морски сънища, малко филмирани, но нищо особено - просто кеф.
Зисе, чи заповядай, би. Ама за давене на сливи незнам - малко плитичък ни е басейнчето за потапяне на шамандури. Ама може да си направим едно барбекюнце на зелено

# 618
И аз сънувах морско-окенаско-речно сънище,ама беше нещо много лошо и ми беше гадно като се събудих Sick,дори не си го спомням.
Вярно,че Стакхаус не са се опрашвали-я кажете сега,че не си спомням,в този сезон предвижда ли се опрашване с Ерик или Алсид???В книгата нямаше,но сериала е по-хард,та надявам се няма да си останем само с изпълненията на Тара и Франк и Бил и Лорена Rolling Eyes

# 619
# 620
Много се надявам на една сцена от книгата много интимише и еротише след която Ерик е с мм петно на боксерките Simple Smile
Онази Пуц със 6-те ръце Simple Smile и пръстчето  hahaha hahaha hahaha
Тоя Буба аз ако бях щях да го убия честно  hahaha

# 621
  • Срещу планината:)
 hahaha  Уомс ,Хубав четвъртъчен сън

аз бях в страната на сър Мечо,и си търсех шефа  Rolling Eyes но попаднах в едно общежитие дето нямаше кюрав англичанин.Всички бяха някакви емигранти.
После се върнах у нашенско и помагах на някакви хора от Кърджали да намерят едно читалище щото трябвало да тацуват там,уж ми говореха на български, а нищо не им разбирах  ooooh!,после ме отвлякоха   Confused абе глупости колкото си искаш

# 622
  • гр.София-Красна поляна
Уоми,  hahaha hahaha hahaha Ти като Чапай и Петка - "Плувай, Петка, плувай. То не е риба..."  Joy Joy Joy
И аз сънувах морски сънища, малко филмирани, но нищо особено - просто кеф.
Зисе, чи заповядай, би. Ама за давене на сливи незнам - малко плитичък ни е басейнчето за потапяне на шамандури. Ама може да си направим едно барбекюнце на зелено
hahaha hahaha hahaha
Ши дода мър Като,ма барбекюто да не е само от печени киселици. Whistling
Оно си требе и месо....

Ооо,Демо,що прави хубавия колега би?

# 623
hahaha  Уомс ,Хубав четвъртъчен сън

аз бях в страната на сър Мечо,и си търсех шефа  Rolling Eyes но попаднах в едно общежитие дето нямаше кюрав англичанин.Всички бяха някакви емигранти.
После се върнах у нашенско и помагах на някакви хора от Кърджали да намерят едно читалище щото трябвало да тацуват там,уж ми говореха на български, а нищо не им разбирах  ooooh!,после ме отвлякоха   Confused абе глупости колкото си искаш

hahaha hahaha hahaha Истинския шеф, а не мен, предполагам, си търсила? Ама как звучи "в страната на сър Мечо"  Mr. Green

# 624
Зоси нема го Убавия, мярка се от дъжд на вятър Mr. Green

# 625
Мчи как би, Зис. Панирани натрошени крилца А-ла-фей, спешъл фор ю ще ти стъкмя, с краставична гарнитура. Ако дойде цялата тайфа направо мяткаме Вълчите мезета  Whistling

# 626
Давай мезетата! Толкова куцо почна тоя ден, а и имам силното чувство, че е петък, гррррр!

# 627
Ам Кату Зис може да я привлечеш само с деликатес "Побита Лорена" задушена в собствен сос и с гарнитура от избити зъби  Naughty Прикоткай я и ще дойдем да помагаме за фейчето  hahaha

# 628
Ам Кату Зис може да я привлечеш само с деликатес "Побита Лорена" задушена в собствен сос и с гарнитура от избити зъби  Naughty Прикоткай я и ще дойдем да помагаме за фейчето  hahaha

Кръвожадници! Mr. Green

# 629
Ех предчувствах си аз, че братчето на Сам ще застъпе на бара Mr. Green Много са сладички новия персонал Shocked

Чудя се кой е този забуления на края на трейлъра Thinking

Общи условия

Активация на акаунт