® E-bay - тема 55

• 35 580
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,знам че  е обсъждано но не сам чела Tired,играя на тарг на който след мен цената веднага се качва какво да правя

Ами наддаваш, какво искаш да правиш?
Явно някой преди теб си е сложил висока крайна цена и съответно системата автоматично ти вдига нагоре цената.

# 121
Или по-скоро нещата, които се опитвате да продадете.
Има една асоциацийка гаднярчета в Ибей - VERO - дето защитават марките. И ако сте в БГ например, понякога обяснява самата система на Ибей, че не може да продадете маратонки Адидас напр., щото живеете в такава държава, в която има ментета.
Не казвам, че това е случая, просто си разсъждавам на клавиатурка.
http://pages.ebay.co.uk/help/tp/programs-vero-ov.html - политиката им
http://pages.ebay.co.uk/vero/participants.html - и марките, които участват и могат да се продават при определени условия и след преглеждане на обявата.
Аз например се опитвам да пусна обява за GSM HTC купен от Ибей и брандиран за техен оператор.Странно.....ще пробвам да продам нещо друго да видим....освен да търся някой познат в Англия да му ползвам номера....ама се сещам само за един дето е в БГ в момента....  Tired Rolling Eyes

# 122
Да питам за идея тук.
Харесала съм си едни сандалки нови уж пише, така изглеждат и на снимката, на мин цена 0.99, играе се търг, но все още никой не се е включил, търгът изтича на 7ми...искам ги, ама на 7ми няма как да играя, пък и искам да питам продавачът колко см е стелката..как ви се струва варианта на 6-ти да пратя питане и ако ми отговори и ми е ОК да го питам дали може някой друг да ги купи от мое име, но да платя чак другата седмица....в уславията му пише да платя в рамките на 2 раб дни.
Някой друг = да дам акаунта на приятели, които да играят, ама пък сега и да плащат ли...но пък по този начин, ако питам нещо продавачът ще му е ясно, че има интерес и може да почне да вдига цената, примерно да играе някой негов познат на търга и т н...или си мисля глупости  Crazy

# 123
  • София
Маринатранс ще бъдат във ваканция от 15.07 до 01.09:
http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=11

# 124
Да питам за идея тук.
Харесала съм си едни сандалки нови уж пише, така изглеждат и на снимката, на мин цена 0.99, играе се търг, но все още никой не се е включил, търгът изтича на 7ми...искам ги, ама на 7ми няма как да играя, пък и искам да питам продавачът колко см е стелката..как ви се струва варианта на 6-ти да пратя питане и ако ми отговори и ми е ОК да го питам дали може някой друг да ги купи от мое име, но да платя чак другата седмица....в уславията му пише да платя в рамките на 2 раб дни.
Някой друг = да дам акаунта на приятели, които да играят, ама пък сега и да плащат ли...но пък по този начин, ако питам нещо продавачът ще му е ясно, че има интерес и може да почне да вдига цената, примерно да играе някой негов познат на търга и т н...или си мисля глупости  Crazy

Използвай снайпер.Ще наддаде вместо теб в последните секунди.

# 125
Stryper, това ми мина през ума, ама по-добре някое висше да изкарам още, отколкото да се боря да се справя и  това  ooooh!

# 126
Изобщо не е трудно. http://www.gixen.com Напиши user-а и парола-та от ибей приеми условията им и наддай.
Ако искаш ми прати аукциона на лични и ще ти го заложа и платя. За сандалки за 1 лири - не се тормози толкова.

# 127
  • Варна
Момичета Гъбко работят ли с намалението за енконт?Сега се чудя кой превозвач да изплозвам?

# 128
Момичета Гъбко работят ли с намалението за енконт?Сега се чудя кой превозвач да изплозвам?

Да , работят , аз ги ползвам вече няколко месеца и съм много доволна от тях  Peace

# 129
 Stryper, благодаря много, ще търпя до вторник, дано до тогава пристигне 1 рокле, заради което искам обувките  Blush Пък и ще пиша да питам за дължината на стелката на продовача, че то бива да са ми малки няма и на кого да  ги дам  ooooh!
Ако всичко е наред, ще се възползвам от предложението за "тормоз" на лични.  Embarassed

!! Дженифър, а и към другите  newsm78 не съм видяла и в темата за Доставка от Англия дали не сте го писали, но снощи, разглеждайки мейлите си, попаднах на 1 от Еконт и те почват да предлагат тази услуга за посредници...ама нещо Пак не схванах за условията, така че поне тези, които разбирате може да видите в сайта им и да ви е ясно.  Peace

# 130
  • Варна
Супер значи тях ще ползвам. Благодаря ви!

# 131
...
!! Дженифър, а и към другите  newsm78 не съм видяла и в темата за Доставка от Англия дали не сте го писали, но снощи, разглеждайки мейлите си, попаднах на 1 от Еконт и те почват да предлагат тази услуга за посредници...ама нещо Пак не схванах за условията, така че поне тези, които разбирате може да видите в сайта им и да ви е ясно.  Peace
С Еконт доставката от английски адрес е много дърво - към 32 лв. за кг мисля,че беше! Rolling Eyes

# 132
 Shocked Shocked #Crazy Crazy Стига де, тия луди ли са?

# 133
Аз пък съм ядосана на Е. Наложили са някаква цензура на форума. Първо трябва да ти одобрят мнението те, след което го публикуват, преполагам само ако им харесва. Почвам сериозно да се замислям за друг посредник. Ако всичко във техния форум е "мир и любов" нали се сещат, че има и други форуми, които не могат да контролират и който се интересува ще намери информацията от там?!

# 134
  • В Европа!!!
Аз пък за едни детски обувчици за 10 лири които не получих след 30 дена от Англия  #Cussing out,пуснах направо диспут без да се обяснявам на продавача-само му писах че не съм получила все още нищо и той ме баламосва с липсата на т.номер и да съм ги търсила  #2gunfire.Спечелих диспута и си получих новите учудващо бързо  Peace.Даже ми пратиха ваучер  Peace.
Та в тази връзка много моля по-запознатите да ми обяснят за използването на тези ваучери  Praynig.След като си сложа номера на ваучера в отбелязаното поле не ми отчита нищо-никакво намаление  newsm78.Аз ли не правя нещо както трябва  Thinking?

Общи условия

Активация на акаунт