® E-bay - тема 55

• 35 604
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
И аз ей сега ще слагам отрицателни оценки, този път и диспут в пей пал не помогна, по неясни за мен причини ми затвориха единият без никакво обяснение и разрешение на въпроса. Ами не може месец и нещо да чакам пратка, а нея да я няма.

И аз пак да помоля, може ли някой да ми пусне 4.20паунда, че страшно искам едно нещо, но продавача е сложил условие да се плаща веднага при покупка. А щерката е болна и не мога да мръдна от нас, а е последната бройка.
По-късно след обед или утре връщам парите обратно на който ми окаже съдействие.

# 211
И аз ей сега ще слагам отрицателни оценки, този път и диспут в пей пал не помогна, по неясни за мен причини ми затвориха единият без никакво обяснение и разрешение на въпроса. Ами не може месец и нещо да чакам пратка, а нея да я няма.

И аз пак да помоля, може ли някой да ми пусне 4.20паунда, че страшно искам едно нещо, но продавача е сложил условие да се плаща веднага при покупка. А щерката е болна и не мога да мръдна от нас, а е последната бройка.
По-късно след обед или утре връщам парите обратно на който ми окаже съдействие.

Мирама , през сенд мъни ли да ти ги пратя , пращам веднага  Hug Ако искаш ми пиши на ЛС .

# 212
моля някои да преведе това че с гугьл не се разбира предварително благодаря                                                                                               hello, thankyou for your question, your item was posted out on 3rd june at ashton under lyne post office, items address on ebay was number 16 and post code was rm16 6rt in the uk, this is the address you gave via your ebay account, i have kept proof of postage, can you confirm the address given is corect, there is no tracking number as you only get a tracking number for recorded or special delivery , i do always get proof of postage , can you just confirm the address please kindest regards marie

# 213
Нещото е било пратено на 3-ти юни от пощенска станция ashton under lyne. Пощенският код на който са изпратени е rm16 6rt. Това е адреса, който е взела от твоя ибей акаунт. Иска да потвърдиш дали това е правилният адрес. Няма тракинг номер, понеже не е препоръчана пратка, но има доказателство за изпращането. Потвърди дали адреса е този.

Hug Hug Hug

# 214
благодаря много

# 215
Момичета как да търся гоблени. Но комплектовки, не ушити или само схеми?

# 216
Момичета ,някой има ли информация за буса на Габко , чакам пакети , а още нямам мейл ,че е пристигнал  Rolling Eyes Скайпа им е изключен .

# 217
  • Бургас
Днес трябва да дойде Rolling Eyes Вчера ги питах за едни мои пратки и отговорът беше, че едната пратка е в курса, който пристига във вторник (значи днес), а другите в курса, който бил тръгнал в неделя. Те по колко дни им са курсовете, някой знае ли newsm78

# 218
Днес трябва да дойде Rolling Eyes Вчера ги питах за едни мои пратки и отговорът беше, че едната пратка е в курса, който пристига във вторник (значи днес), а другите в курса, който бил тръгнал в неделя. Те по колко дни им са курсовете, някой знае ли newsm78

Благодаря  Hug Значи ще чакам , не че имам нещо спешно за получаване , ама съм свикнала във вторник да идва куриера от Еконт с чувала и да отварям пакети, голяма тръпка ми е  hahaha Joy

# 219
Те за колко ли време ги оправят тия пакети  Rolling Eyes Имам предвид, дали да очаквам, че днес ще пуснат мейли или по-скоро - утре.

# 220
Аз само да питам - Габко нали няма да излизат и те във ваканция, че незнам вече къде да си пращам пакетите  ooooh!

# 221
  • Балчик
Момичета как да търся гоблени. Но комплектовки, не ушити или само схеми?

Заповядай- cross stitch kit:
http://crafts.shop.ebay.co.uk/Cross-Stitch-/3091/i.html?rt=nc&am … sid=p3286.c0.m282

# 222
  • Бургас
Дошъл е буса на Габко явно, защото имам мейл, че нещата ми са тук и ще бъдат пратени утре Peace

# 223
  • София
Моля ако чете тук Галина Любомирова от София да ми пише ЛС

# 224
Moмичета аз пак с въпрос. Преди месец продавах една количка. Една дама уж я купи, пък се покри. Аз реших да не съм зла, да пиша лоши отзиви и тн. а просто след месец пак я пуснах. Обаче сега ми идва фактурата от пейпал и ми искат 2 паунда (освен другите) за продажбата на тази количка, която всъщност не е продадена. Мога ли по някакъв начин да им кажа че не съм я продала и че не искам да ги плащам тези пари.  newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт