® E-bay - тема 55

• 35 609
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Трябвало е още тогава да развалиш сделката и няма да дължиш такса за продажбата.
Ако още ти стои някъде из менютата, виж от падащото меню дали има нещо като cancel transaction.

# 226
Мисля че го има още, ако не имам едни такива за затваряне на дело и тн.? Моляте обясни ми като за идиот какво да направя защото очевидно съм такъв Embarassed

# 227
  • София
Аз само да ви покажа нещо, което ми се видя интересно  Laughing http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705085 … ame=STRK:MEWAX:IT
има си и клипче, как точно се ползват  Peace

# 228
Момичета, може ли ако някой има обувки на Кларкс детски, номер 6 да ми премери стелката. )
Калина сега има обувки 5ти номер, които са и ок, и се чудя за есента дали да и поръчам 6ти номер направо, или 5 и половина...
Искам да видя колко е разликата между двата размера.

# 229
Аз мога да ти измеря стелка на Кларкс 5 и 1/2, ако те интересува.

# 230
  • Варна
Момичета,
Една мома англичанка ми е пратила спечеленти от мен сандалки на 26.06, обаче ги няма с последния курс на Маринатранс.Тя не знае че ползвам посредник и сега казва да правя диспут на роял мейл и да търся парите си оттам-тя щяла да ми изпрати тракинг номер.какво да правя сега незнам.Да изчакам последния курс на МТ и полсе...

# 231
Момичета,
Една мома англичанка ми е пратила спечеленти от мен сандалки на 26.06, обаче ги няма с последния курс на Маринатранс.Тя не знае че ползвам посредник и сега казва да правя диспут на роял мейл и да търся парите си оттам-тя щяла да ми изпрати тракинг номер.какво да правя сега незнам.Да изчакам последния курс на МТ и полсе...

Отговори и , че ти не може като получател да пускаш диспут на Роял Мейл, само тя като изпращач може! Пусни и диспут за неполучена стока. Тя трябва да ти върне пари и да си клеймне в пощата.

# 232
Може ли превод на това:

Is it stretchy fabric?

Става въпрос за риза  Peace

JenniferLopez  може да изчакаш и следващия курс на МТ и тогава да пускаш диспут. Аз също имам нещо което не е пристигнало от тази дата, но съм сигурна че сега ще дойде  Hug

# 233
Момичета,
Добре де, при положение, че буса на М. е тръгнал на 27.06. аз не виждам защо очакваш стоката с този бус и защо изобщо е трябвало да я питаш. Твърде рано е. Peace

# 234
Момичета,
И на мен така двечки ми писаха но тук ме посъветваха да пусна диспут и аз го направих  newsm44

# 235
Във връзка с това вижте какво получих като лично съобщение

Good news. We issued you with a refund of £4.99 on 05 Jul, 2010 through PayPal at ........@yahoo.com. The refund includes the purchase price plus original postage & packaging. Please log in to PayPal to get your refund.

This case is now closed, but you can view the details of the case in the Resolution Centre. If you still have questions or concerns, please contact Customer Support. 

Как да разбирам това и в ибей и в пей пал пуснах диспут но в пейпала си висят още а и защо ще ми връщат парите на мейла ми в ибей като пейпал акаунта ми е с друг мейл....  newsm78

# 236
Момичета,

Кажи й, че ползваш транспортна фирма и не си в Англия. Ако беше там можеше да подадеш документите в Роял Мейл и ти. Но от разстояние няма как.

# 237
Може ли превод на това:

Is it stretchy fabric?

Става въпрос за риза  Peace
Разтеглива материя
 Hug
Във връзка с това вижте какво получих като лично съобщение

Good news. We issued you with a refund of £4.99 on 05 Jul, 2010 through PayPal at ........@yahoo.com. The refund includes the purchase price plus original postage & packaging. Please log in to PayPal to get your refund.

This case is now closed, but you can view the details of the case in the Resolution Centre. If you still have questions or concerns, please contact Customer Support.  

Как да разбирам това и в ибей и в пей пал пуснах диспут но в пейпала си висят още а и защо ще ми връщат парите на мейла ми в ибей като пейпал акаунта ми е с друг мейл....  newsm78
Ами, имаш рефунд и влез в пей пал да си го видиш  Hug
Момичета,
Няма как да са дошли с последния курс, изчакай следващия и тогава ако не са дошли си пусни диспут  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 12:14 от stefinka

# 238
  • Балчик
Ееее, как може изобщо да очакваш сандалките, твърде рано е от 26.06 с посредник. Мислете малко логично. ooooh! Курсът на Марина транс тръгна на 27 рано сутринта. Laughing

# 239
  • София
Момичета,

Кажи й, че ползваш транспортна фирма и не си в Англия. Ако беше там можеше да подадеш документите в Роял Мейл и ти. Но от разстояние няма как.

Според мен не е много добра идея да й казваш, че ползваш транспортна фирма, защото после ако не ти пристигне стоката или пък е нещо повредена винаги може да ти каже, че транспортната фирма е виновна. Просто й кажи, че ти нямаш отношения с Роял мейл и си пускай диспут като минат 20тина дни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт