® E-bay - тема 55

• 35 647
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз само да ви покажа нещо, което ми се видя интересно  Laughing http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705085 … ame=STRK:MEWAX:IT
има си и клипче, как точно се ползват  Peace

а дали стават за многократна употреба или ползваш и после в коша....че ако е така доста скъпо излиза  Confused

# 241
Момичета,
Една мома англичанка ми е пратила спечеленти от мен сандалки на 26.06, обаче ги няма с последния курс на Маринатранс.Тя не знае че ползвам посредник и сега казва да правя диспут на роял мейл и да търся парите си оттам-тя щяла да ми изпрати тракинг номер.какво да правя сега незнам.Да изчакам последния курс на МТ и полсе...

Кажи й, че ползваш транспортна фирма и не си в Англия. Ако беше там можеше да подадеш документите в Роял Мейл и ти. Но от разстояние няма как.

Според мен не е много добра идея да й казваш, че ползваш транспортна фирма, защото после ако не ти пристигне стоката или пък е нещо повредена винаги може да ти каже, че транспортната фирма е виновна. Просто й кажи, че ти нямаш отношения с Роял мейл и си пускай диспут като минат 20тина дни  Peace
Аз имам от 09.06 платена стока и по номера за проследяване отдавна е на адреса, но и с този курс я нямаше. След многократно настояване ми отговориха, че е там и следващата седмица ще я доставят.Това е най-неприятното от използването на посредници.  Sad

# 242
  • София

а дали стават за многократна употреба или ползваш и после в коша....че ако е така доста скъпо излиза  Confused
[/quote]
 ми май не стават за многократна употреба, но пише, че са 6 чифта  newsm78

# 243
В ибей има ли опция да се изпрати отговор директно на @?
Защото съобщение в ибей не съм получила, а на @, а знам, че трябва през ибейската система.
/kонтактувам с една френска мома за неполучена стока/

# 244
Момичета,как може да се откажа от нещо не съм го платила,но получих мел с последната стапка за плащане, ooooh! още не съм на ясно сега се уча,нека някоя добра душа ми обясни като на малоумна Crazy

# 245
Здравейте!

Някой има ли информация кога ще се раздават пратките от последния курс на Маринатранс в София? Видях, че раздаването е отложено, но ме интересува кога ще се осъществи. А Марина я няма нито в скайп, нито отговаря на мобилния си телефон. Почвам да се притеснявам, че няма да си получа нещата!  Shocked

# 246
Здравейте!

Някой има ли информация кога ще се раздават пратките от последния курс на Маринатранс в София? Видях, че раздаването е отложено, но ме интересува кога ще се осъществи. А Марина я няма нито в скайп, нито отговаря на мобилния си телефон. Почвам да се притеснявам, че няма да си получа нещата!  Shocked

Ами точно за настоящия курс раздаването беше в понеделник пред Била Надежда от 11 ч. до вечерта. (Беше отменила безтлатната доставка). Имаше го във форума им, но сега виждам, че Марина си е редактирала мнението и сега текста на съобщението и е различен http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=5

# 247
Аз също си ги взех от Наджеда... Марина каза, че във форума е писала, но аз не чета там и разбрах случайно. Звънни и пак, тя е много коректна и не вярвам да не ти звънне като види пропуснато  Peace
Момичета сигурна съм, че въпроса ми е дъвкан и предъвкан, но ще бъда благодарна, ако някой ми отговори дори и на лични как стои въпроса с продажбата в Ибей... С какви фирми пращате нещата и т.н. БГ пощи им гледах тарифите, но много скъпичко ми се вижда за стоки до 1 кг, от порядъка на 25 лв. ?  Praynig Praynig

# 248
# 249
  • София
И аз да споделя!
От една кифла бях спечелила това нещо, http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3304450 … IT#ht_1087wt_1137
Днес като го взех, бях бясна видимо втора употреба. Преведох чрез чичо ГУГ едно писъмце в което и обясних , че не ползвам втора употреба и тя тутакси ми върна парите.
Решила съм да и поставя отрицателна оценка и от тук на татък , независимо от техните действия при подобни случаи ще им поставям отрицателни оценки! Peace

# 250
много моля ако някои по погрешка  е получил това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604388 … DME:X:RTQ:GB:1123 с последния или пред последния курс на маринатранс да ми пише,защото детето ми е много нещастно поемам пощенските разходи

# 251
Вики, аз пращам по поща. Не изпращам по фирми, не съм се интересувала, не ми се вижда изгодно. В обявата се отбелязва от къде се праща продукта.Изпращам по пощата, обикновени малки пакети. Ако нещо е скъпо, тогава вече препоръчано. Цената която гледаш от 25лв е за колет, не за малки пакети. Ти ще пращаш като малки пакети. Вччера примерно изпратих една рокля, излезе ми 3 и нещо. Бельо пак 2.50-3.00 ми е излизало. Не е скъпо. Нямам загубена пратка досега.

# 252
Специални благодарностти на galq4 за нейната коректност!   bouquet
По погрешка е получила пакети за една приятелка ! Страхотно е, че има такива чудесни хора !!!   bouquet    bouquet

# 253
  • Шумен
Специални благодарностти на galq4 за нейната коректност!   bouquet
По погрешка е получила пакети за една приятелка ! Страхотно е, че има такива чудесни хора !!!   bouquet    bouquet
И аз искам да благодаря на *Ави*, тя знае за какво. Страхотна е   bouquet  bouquet Heart Eyes.

# 254
Мерси мило за обяснението разбрах, аз гледам тези за колетите и цените ме удариха в главата, а то какво било  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт