® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Е ползвайте Габко бе хора 2 курса имат на седмица от Англия който се засичат вторник ли беше в БГ. Алезар също за Варна...супер точни и двете фирми,отлична комуникация....скоро тука едно момиче беше копирало разговора си по скайп с Марина Транс,аз направо онемях от отношение!!!!   4uu

# 436
  • Бургас
Днес май ще напиша първите отрицателни оценки...  Simple Smile

Първата ще е на Баролас, освен ако не се смиля и реша да е неутрална. Пратиха ми едни маратонки, които определено не бяха нови, с кутия. Бяха просто отвратителни! Мръсни, пожълтели и миришещи ужасно! Както и да е, върнах им ги, като имах условие да ми върнат паричките и това, което съм платила за връщането. Така... Маратонките бяха общо 21.5 паунда, връщането към 7 паунда. Вчера ми пишат дали съм била съгласна на 20 паунда. ??? Направо онемях, набързо им спретнах едно писъмце, та ми върнаха цялата сума. Без малко, щото ПейПал са си удържали, но карай...
Днес ми пращат искане да канселирам транзакцията, защото вече ми били върнали сумата. Ама аз нещо не зацепвам защо. Така ли се прави?  Thinking

А един момък англичанин пък... Вчера си спечелих страшни Адидас-ки, но за малко паричките. И явно на момъкът-англичанин са му се видяли твърде малко, та ми пуснал и той искане за канселиране на транзакцията, защото кучето му ги наръфало.  Laughing И той ще отнесе една отрицателна, мдам.

# 437
Здравейте!

Имам спешна нужда от съвет и помощ!

Поръчах няколко неща за малката, дойдоха, останах доволна. Тогава открих търговете и се поолях в наддаването... Embarassed
На 10-ти спечелих първите си неща - дребни покупки за детето. Тогава открих, че имало лимит, който бил изтекъл и не мога да платя с картата си по утвърдения начин.
Веднага се регистрирах в Пей пал и от тогава чакам прословутия 4-цифрен код, намиращ се в основанието за плащане на 1,5 лири, които първоначално си дърпат, за верификация на акаунта.
Лошото е, че докато аз чакам, продавачите също си чакат парите...Междувременно, не съм спряла участието си в останалите търгове и току що спечелих още нещо, което не мога да платя на този етап. Close

Има ли начин да заплатя нещата по друг начин, не през Пей пал, докато си чакам кода за потвърждение? Как се прекратява участието в търг? Ако не мога да заплатя някак, как да обясня на продавачите, че съм допуснала тъпа грешка, без да получа отрицателна оценка?
Ама съм голямо пернато! Tired

Благодаря на отзовалите се!

# 438
И аз чакам едни нещица от Марина, до сега не съм имала никакъв проблем с тях, бързо ми изпращат нещата, щом пристигне бусът. Сега  реших да погледна кога са ми изпратени джиджавките(че са от китайски продавач) и изненадка - This user is no longer registered on eBay. Аз отворих веднага диспут в пейпал(защото от евау нали така съветват) и го ескалирах в клайм. Обаче има ли изобщо вероятност да си получа обратно парите, щом като китайчето вече не е регистрирано  Thinking Писали сте нещо по въпроса в предишни теми, но не успях да го открия  Embarassed
А Габко праща ли курирер до други градове?
Норе, http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?RetractBidShow - ако искаш да си анулираш бидването(но май трябваше да остават поне 24 часа до края на търга). А относно тези, които си спечелила-ако не се споразумееш с продавачите, ще трябва да ги платиш. Пиши им, че в момента имаш проблем, да почакат. Кодът за верификация можеш да го вземеш и на място  в банката.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 13:27 от m@ria

# 439
Здравейте!

Поръчах няколко неща за малката, дойдоха, останах доволна. Тогава открих търговете и се поолях в наддаването... Embarassed
На 10-ти спечелих първите си неща - дребни покупки за детето. Тогава открих, че имало лимит, който бил изтекъл и не мога да платя с картата си по утвърдения начин.
Веднага се регистрирах в Пей пал и от тогава чакам прословутия 4-цифрен код, намиращ се в основанието за плащане на 1,5 лири, които първоначално си дърпат, за верификация на акаунта.
Лошото е, че докато аз чакам, продавачите също си чакат парите...Междувременно, не съм спряла участието си в останалите търгове и току що спечелих още нещо, което не мога да платя на този етап. Close

Има ли начин да заплатя нещата по друг начин, не през Пей пал, докато си чакам кода за потвърждение? Как се прекратява участието в търг? Ако не мога да заплатя някак, как да обясня на продавачите, че съм допуснала тъпа грешка, без да получа отрицателна оценка?

Това което ми хрумва е мъжът ти например също да се регистрира в Пей Пал и да платите с негова карта (разбира се ако новите покупки са ти до 100 евро).

# 440
Днес май ще напиша първите отрицателни оценки...  Simple Smile

А един момък англичанин пък... Вчера си спечелих страшни Адидас-ки, но за малко паричките. И явно на момъкът-англичанин са му се видяли твърде малко, та ми пуснал и той искане за канселиране на транзакцията, защото кучето му ги наръфало.  Laughing И той ще отнесе една отрицателна, мдам.

hahaha Joy Joy Joy Ама как лъжат само , аз скоро спечелих една нова блузка Некст за сина ми за около паунд и нещо , продавачката след 2 седмици ми писа , че така я била прибрала ,че не можела да я намери . Не й писах отрицателна ,  върна ми парите , но ми стана ясно ,че заради ниската цена не ми я изпраща  Crossing Arms

# 441
Вижте:
http://marinatrans.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=5

Няма да има подаръци явно тази седмица  Cry.
Е направо прекалиха вече  smile3515 бива, бива ама лъжа върху лъжа натрупаха - що не си казаха още отначало - не излизаме във ваканция, сменяме адреса и курсовете - на две седмици, вместо  да се чудят какъв проблем да измислят - болен шофьор, технически проблем... да си бяха казали как стоят нещата, не човек да има очаквания и ... изненадааа  ooooh! Разочарована съм от тия евтини опити за мамене - а бях толкова доволна от тях. Да си бяха казали как са нещата, всички сме хора, щяхме да разберем. Чакам десетина неща вече сума време да ми доставят, а пуснати след това неща ще си взема утре с Габко. Изгубиха ме като клиент.
Някой има беше хакнал форума и беше сложил линк към секс магазин май някакъв, писах да ги уведомя, ама не са отваряли и скайп от няколко дни. Защо? Човек и да се крие и да не се крие, има само разочарование, това не значи, че няма да се спазва добрият тон.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 13:49 от delices8

# 442
  • Балчик
Даа, така си и знаех, че ще има пак някоя изненадка от Маринатранс.  Twisted Evil

# 443
Ами Марина (vikuna) малко си повярва. Но за съжаление претенциите са без покритие. Аз съм крайно възмутена от нейното отношение (скайп разговора беше с мен). Даже бих казала, че нейното е просто липса на възпитание. Мъжът ми каза, че и неговата комуникация с Марина винаги е била с "напрежение". В повечето случаи той ходеше да взима нещата от паркинга на Била Надежда, защото никога не са ме питали кога ми е удобно да ми докарат нещата, а ме изненадваха когато вече са пред входа.
Да не говорим, че в разрез с правилата на форума си правеше явна(с лични съобщения) и скрита реклама.
За себе си съм се зарекла никога повече да не ползвам Марина Транс.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 15:09 от Анонимен

# 444
Здравейте!

Това което ми хрумва е мъжът ти например също да се регистрира в Пей Пал и да платите с негова карта (разбира се ако новите покупки са ти до 100 евро).
Ako имаш онлайн банкиране гледай там,пей пал теглят 1.50 евро ли беше не помня,и в банкирането на основание има един 4 цифрен код.Ако нямаш бягай до банката на която ти е картата и там ще ти го дадът.  bowuu

# 445
Ами Марина (vikuna) малко си повярва. Но за съжаление претенциите са без покритие. Аз съм крайно възмутена от нейното отношение (скайп разговора беше с мен). Даже бих казала, че нейното е просто липса на възпитание. Мъжът ми каза, че и неговата комуникация с Марина винаги е била с "напрежение". В повечето случаи той ходеше да взима нещата от паркинга на Била Надежда, защото никога не са ме питали кога ми е удобно да ми докарат нещата, а ме изненадваха когато вече са пред входа.
Да не говорим, че в разрез с правилата на форума си правеше явна(с лични съобщения) и скрита реклама.
За себе си съм се зарекла никога повече да не ползвам Марина Транс.
Мдааа, това е много неприятно, но да се надяваме, че поне последният им курс ще се осъществи. И аз чакам доста неща, като смятам повече да не използвам услугите им. Последните ми покупки са с адреса на Габко.

# 446
Само трябва да е наредила да й изтеглят кода.
Ако не е - ще има да си го почака.

# 447
Ами аз до колкото си спомням, МаринаТранс бяха обявили че последните им курсове ще са през две седмици?  newsm78
И когато е така аз си прескачам една и си пазарувам втората седмица.  Mr. Green
Аз винаги съм била най-доволна от факта, че са в "моя край" на София  hahaha  Joy Така каквото и да стане знам че са ми наблизо и или аз ще си взема пакетите в удобно за мен време или те ще ми донесът нещата без пари до вкъщи.  Heart Eyes
А, не като Гъбко - на другия край на София и 5 лв. на доставка  #Crazy... (то е даже по-скъпо отколкото "Еконт" взимат като имаш регистрация за 40% оff).
Поне да вземат да я смъкнат тази такса на 2-3 лв., другото си е обирджийство!  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:21 от Jen_Jen

# 448
като ви чета, съжалявам, че пратих няколко скъпи пакета към мариана транс, дано поне да дойдат
и в емпреса ме мотаят вече един месец, но може и пакета да се е изгубил /втория пакет към тях също ми е скъп, но все още не е фрапантно закъснял/
от Габко съм най-доволна, нещата ми идват за две седмици, известяват ме със смс и мейл, изобщо не смятам повече да ползвам други екзотики
да не говорим, че миналия месец имаше промоция и един килограм струваше 2.1лв, което е смешно ниско

# 449
Днес май ще напиша първите отрицателни оценки...  Simple Smile

Първата ще е на Баролас, освен ако не се смиля и реша да е неутрална. Пратиха ми едни маратонки, които определено не бяха нови, с кутия. Бяха просто отвратителни! Мръсни, пожълтели и миришещи ужасно! Както и да е, върнах им ги, като имах условие да ми върнат паричките и това, което съм платила за връщането. Така... Маратонките бяха общо 21.5 паунда, връщането към 7 паунда. Вчера ми пишат дали съм била съгласна на 20 паунда. ??? Направо онемях, набързо им спретнах едно писъмце, та ми върнаха цялата сума. Без малко, щото ПейПал са си удържали, но карай...
Днес ми пращат искане да канселирам транзакцията, защото вече ми били върнали сумата. Ама аз нещо не зацепвам защо. Така ли се прави?  Thinking

А един момък англичанин пък... Вчера си спечелих страшни Адидас-ки, но за малко паричките. И явно на момъкът-англичанин са му се видяли твърде малко, та ми пуснал и той искане за канселиране на транзакцията, защото кучето му ги наръфало.  Laughing И той ще отнесе една отрицателна, мдам.

Що не го поизмъчиш момъка, да се попоти малко ?! Помоли го да ти прати снимки с наръфаните маратонки за доказателство. Кажи му, че имаш подозрение, че си е измислил това като оправдание и ако не получиш снимки, ще го докладваш в Ибей  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт