® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Ами аз до колкото си спомням, МаринаТранс бяха обявили че последните им курсове ще са през две седмици?  newsm78
И когато е така аз си прескачам една и си пазарувам втората седмица.  Mr. Green

Жени не искам да влизам в препирни, но нищо подобно не беше обявила. Даже още и седи графика във форума на 7 дни. Но както ти каза на всеки се случва. И ние сме хора и ако си кажат честно проблема ще ги разберем. Просто Марина разиграва сценки от 2 месеца. Ваканция - после се оказа смяна на адрес. Пак ваканция обявена в последния момент. Сега технически проблем с бус. Да не говорим, че по-ужасно отношение не съм получавала от никой превозвач. Знаеш, че винаги се старая да съм коректна, но не получих подобно отношение от Марина. Напротив.

Не искам да излиза като лична нападка, но пак казвам това е личният ми опит и за себе си - никога Марина Транс.

# 451
 Hug Ами Рали, като ходих да си взимам последния път нещата, тя сама ни каза че ще са на две седмици курсовете (бяхме две момичета). После отворих форума им и наистина беше написано че ще са на две седмици курсовете през лятото.
Освен след това, просто да са махнали тази информация.  newsm78
Иначе наистина разговора който сте провели по Скайп, ме накара да се чувствам неприятно.  Tired Още не мога да си го обясня...

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:45 от Jen_Jen

# 452
Hug Ами Рали, като ходих да си взимам последния път нещата, тя сама ни каза че ще са на две седмици курсовете (бяхме две момичета). После отворих форума им и наистина беше написано че ще са на две седмици курсовете през лятото.
Освен след това, просто да са махнали тази информация.  newsm78

За мен не е проблем, че са на 2 седмици курсовете им. Проблем е че дава невярна информация. Обещава неща, които след това не спазва. Например с отменената безплатна доставка за София за последния пристигнал курс. Без предизвестие, без обяснение. Както вече казах аз пускам към нея точно заради това, и ако знаех че ще я отмени щях да си пускам нещата към друг посредник за по-ниска цена на доставката и по-нисък курс на паунда. Проблем е и отношението. Знам, че не е лесно да се работи с хора, но като се захващаш с това си поемаш рисковете.
Както и да е. Всеки сам си преценява и решава за себе си.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 17:18 от Анонимен

# 453
спесен въпрос - значи това е първото ми участие в е-bay и не знам как да подходя - проблемът е - за транспортни разходи за две бебешки бодита и една пелена ми искат 6 gbp? Как да реагирам?

# 454
спесен въпрос - значи това е първото ми участие в е-bay и не знам как да подходя - проблемът е - за транспортни разходи за две бебешки бодита и една пелена ми искат 6 gbp? Как да реагирам?

Купила ли си ги вече?

# 455
  • Балчик

Ами не ги купувай, щом не ти е изгодно, минавй на следващия продавач. Ако са ти ги поискали след като си купила стоката, а не си питала предварително, колко ше стрева- плащай.

# 456

да се доуточня -
1. 6 лири много ли са за доставка на така описаните неща?
2. да питам ли защо толкова много пари ми искат или направо да се отказвам?
P.S
дрешките все още не са купени

# 457
1. 6 паунда до България ли ти искат? Ако е до БГ е съвсем наред цената. Може би е малко завишена, но не е нищо драстично.
2. Ибей не е Продавалника - не можеш да се пазариш за транспортните разходи. Освен това, хората си включват в транспортните разходи такса опаковка /защото пликовете, в които пускат нещата са с пари, защото ходенето до пощата също не е безплатно, метрото струва около 1.50 паунда и т.н/. Не е прието да питаш защо са толкова разходите. Като не ти харесва цената на разходите - минаваш на следващия продавач, докато те устройва. Но имай предвид, че до България е нормално пощенските да са толкова.

# 458
Благодаря за включването, момичета!  bouquet

Имам онлайн банкиране, но вече втори ден - нищо. Не са теглени никакви пари от сметката. Колко е допустимия срок, знае ли някой?

# 459
Не съм много сигурна за крайния срок. Ти заяви ли да ти изтеглят пари от сметката?

Ако не, става по следния начин: влизаш си в акаунта в Пей Пал, в моя акаунт. Там трябва да има някъде list to do ili things to do .
Едното е да си потвърдиш имейла, а другото е да заявиш кода за Пей Пал. Ако не натиснеш дадения линк, няма да ти вземат 1.50 от картата и няма да ти излезне кода!

# 460
Не съм много сигурна за крайния срок. Ти заяви ли да ти изтеглят пари от сметката?

Ако не, става по следния начин: влизаш си в акаунта в Пей Пал, в моя акаунт. Там трябва да има някъде list to do ili things to do .
Едното е да си потвърдиш имейла, а другото е да заявиш кода за Пей Пал. Ако не натиснеш дадения линк, няма да ти вземат 1.50 от картата и няма да ти излезне кода!
Заявила съм, дори три пъти. Получих отговор, че няма повече право на опити за това. При опита за верификация ми излиза съобщение, че на 12-ти /вчера/ са дръпнали 1,5 евро, да проверя сметката си и да въведа кода, който се намира в основанието. Всичко е ясно, само дето никакви пари не са дърпани от сметката ми. Нито цент. Tired
Затова питам, колко дни е срока и, дали е възможно просто банката още да не е обработила данните?

# 461

Заявила съм, дори три пъти. Получих отговор, че няма повече право на опити за това. При опита за верификация ми излиза съобщение, че на 12-ти /вчера/ са дръпнали 1,5 евро, да проверя сметката си и да въведа кода, който се намира в основанието. Всичко е ясно, само дето никакви пари не са дърпани от сметката ми. Нито цент. Tired
Затова питам, колко дни е срока и, дали е възможно просто банката още да не е обработила данните?

Напълно възможно. На мен понякога от Пей Пал ми отразяват плащания след 3-5 дни.  Peace

# 462
  • Балчик
Абсоютно е възможно. И на мен от банката ми казаха,че кода излиза след няколко дена. А  в банкирането трянзакциите също ми се отразяват след 3-4 дни.

# 463
Остава ти само да чакаш , за съжаление   Sad !

# 464
  • София

Аз съм си взимала и ботуши и обувки и са ми добре - 39 номер нося.
Аз имам два чифта на Д-р Мартенс, нося 37 номер и този си поръчах, но са ми малки с около 1/2 номер.
Благодаря ви!  bouquet
Искам да купя ботуши за дъщеря ми, крака и в момента е 22,5см и не знам кой номер е това.. UK2 и е малко, то е 34номер... UK3 го дават 36 номер този май трябва да купя.
Еми, 37 номер колко сантиметра е? Simple Smile
Като се върна от работа ще премеря и ще дам сантиметри.  Hug
37 номер - 24 см е стелката

Общи условия

Активация на акаунт