® E-bay - тема 55

• 35 545
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • Балчик
БЯСНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!
Нито ме е питала по какво искам да ми прати нещата нито нищо  Outta Joint

Това си е твоя грешка, на сайта на Маринатранс пише, че пращат с Еконт.

И аз днес получих, слава богу всичко, което чаках от Маринатранс.

VENDITA, нищо не подписвай. Най-после пощите да си получат заслуженото. Колко непристигнали пратки имаам, не е истина просто. Ще се радвам да си платят. Mr. Green (Открито злорадствам Laughing)

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 20:40 от Джемма

# 751
  • Хасково
БЯСНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!
Нито ме е питала по какво искам да ми прати нещата нито нищо  Outta Joint

Това си е твоя грешка, на сайта на Маринатранс пише, че пращат с Еконт.

И аз днес получих, слава богу всичко, което чаках от Маринатранс. Повече обаче няма да ползвам техните услуги. Не съм имала непристигнали пратки, но с тия отменени курсове и развалящи се бусове не желая повече да се забърквам.

VENDITA, нищо не подписвай. Най-после пощите да си получат заслуженото. Колко непристигнали пратки имаам, не е истина просто. Ще се радвам да си платят. Mr. Green (Открито злорадствам Laughing)

В сайта преди пишеше друго , че праща и по пощата а и с нея така се бяхме разбирали  Peace

# 752
  • София
Ето какво ми написа англичанина:

we only copied the address that was on ebay, this is standard procedure for us we only send to the address stated on ebay unless we are told to send it to another address. sorry for the inconvenience.

В order details пише:
55 Hornsey Road
Cafe Red Zone
London London N7 6DG
United Kingdom
(0885) 893889

Тогава много гледах точно за адресите и съм 100% сигурен, че посочих този на Габко. А как става така този стоп да тежи 4кг, не знам. Просто не ми се разправяше, платих и по живо по здраво. Wink

# 753
  • Пловдив
Момичета искам да ви питам за този тип обяви http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2004901 … ame=STRK:MEWAX:IT ако искам мога да предложа по-ниска от тази цена ли?  И още един въпрос - четох някъде че чесовниците задължително се облагат с мито, колко мито да очаквам на тази сума от около 70 долара?

# 754
  • София
моля ви, помогнете ми да обясня на една мома англичанка, че роклята, която ми е пратила, не е нова. Плата е станал на топченца, но незнам как да й го опиша на английски  ooooh!

# 755
  • Бургас
Момичета искам да ви питам за този тип обяви http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2004901 … ame=STRK:MEWAX:IT ако искам мога да предложа по-ниска от тази цена ли?  И още един въпрос - четох някъде че чесовниците задължително се облагат с мито, колко мито да очаквам на тази сума от около 70 долара?
Митото на часовниците е към 1%.Да можеш да предложиш по ниска цена.

# 756
 newsm78 Това за часовниците, само ако са над някаква(та) сума за облагане или абсолютно всички?? И от митница да не би да се вземат  ooooh!
При "запознаване" с наддаването в сайта без (много) да искам си купих някакъв часовник, тип детски, че беше 2-3лв, ама да се пробвам да играя на търг  Joy Вече сигурно месец си го чакам, писах на продавача, каза, че го е пратил и дата писа и т н...сега да не излезе, че тр да ходя да си го търся в митница, че то пътя до там ще ми е 3 пъти колкото часовника, да взема да им го подаря  Joy

# 757
  • Бургас
моя часовник беше над 200 долара и не мога да кажа дали митото е задължително или зависи от сумата

# 758
  • Пловдив
Митото на часовниците е към 1%.Да можеш да предложиш по ниска цена.
Благодаря ти! Hug
anny, дано не те подведа, но в непомня коя тема четох че часовници и бижута се облагат си мито независимо от цената.

# 759
  • София
Вижте този Анг. боклук какво му писах

Will report to ebay, because they do not abide by
the terms and want punishment for you!
I will present evidence!
 и той какво ми отговори
there is nothing you can do ebay will not do nothing and plesae if you write in english please do it right
Не знам езика , но си мисля добре се разбира за какво иде реч, ако греша ме поправете!

п.п.- и понеже искам да пусна диспут , може ли някой да ми помогне с превода това правилно ли е преведено?
...Продавача отказва да достави спечеления продукт до посоченият адрес, а аз съм заплатила за куриер и съм спазила условията на търга!
...Seller refused to deliver the product to that earned address, and I paid for the courier and I complied with the auction!

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 22:43 от iankampanova

# 760
  • София
Вижте този Анг. боклук какво му писах

Will report to ebay, because they do not abide by
the terms and want punishment for you!
I will present evidence!
 и той какво ми отговори
there is nothing you can do ebay will not do nothing and plesae if you write in english please do it right
Не знам езика , но си мисля добре се разбира за какво иде реч, ако греша ме поправете!

п.п.- и понеже искам да пусна диспут , може ли някой да ми помогне с превода това правилно ли е преведено?
...Продавача отказва да достави спечеления продукт до посоченият адрес, а аз съм заплатила за куриер и съм спазила условията на търга!
...Seller refused to deliver the product to that earned address, and I paid for the courier and I complied with the auction!
до колкото ми стигат познанията  Embarassed се разбира за какво става въпрос
А продавача е ужасно НАГЪЛ, на твое място бих го попитала дали ВЪОБЩЕ знае друг език, че да му пишеш на него  Mr. Green като не му харесва така

# 761
  • София
А бихте ли ме посъветвали къде да отворя диспут в Pay Pal  или      E-bay?
Благодаря за съчувствието, би трябвало да има по сурови мерки за подобни нищожества!  bouquet  bouquet  bouquet

# 762
Ти сигурна ли си че имаше опция за куриер. Да не е било само вземане на място?

Това за часовниците, важи за още хиляда неща, но ако необлагаемите минимуми не са прескочени, няма кой да иска акцизи, мито и прочие. Имам сумати часовници поръчани.

# 763
  • София
Ето това пише за доставката
GBP 8.00
United Kingdom
Other 48 Hour Courier
Varies

# 764
Я по-добре дай да видим обявата.

Общи условия

Активация на акаунт