® E-bay - тема 55

• 35 580
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • В Европа!!!
Опс-вече е apllied  Peace.

# 136
Само аз ли имам проблем с компромисед акаунт днес? Затворили ми бяха акаунта и трябваше да сменям паролата, за да вляза

# 137
На Clarks номерата отговарят ли си?

И какво означава D след номера на обувката?

# 138
  • Варна
Само аз ли имам проблем с компромисед акаунт днес? Затворили ми бяха акаунта и трябваше да сменям паролата, за да вляза

и намен - един 1час си играя вече

# 139
  • Пловдив

и на мен и на мен  bowuu

# 140
Момичета случвало ли ви се е - да изчезне продуктът,който сте купили от "купени" и изобщо и продавача го няма.Минала е само една седмица от покупката,но тъй като е с посредническа фирма още не е пристигнал продукта.Продавача е от Англия,но сега се и притесних да не е нещо фалшиво дори и да пристигне,а е тип хранителна добавка да укрепване на имунната система за детето.Дали изобщо да му го давам,ако пристигне де...Според вас какво да правя да изчакам ли...и каква е причината за изчезването да продукта и купувача?

# 141

и на мен и на мен  bowuu

И на мен. ooooh! Какво се прави сега. Спешно трябва да си го оправя по най-бързия начин. #Cussing out

# 142
  • Варна
Най-добре се свържи с лайв чата и там момичето стъпка по стъпка ще каже как.на мен така ми помогна тя, понеже дава линк за новата парола. Аз незнаех отговора на тайния си въпрос и затова тя директо ми даде линка за да си въведа новата парола

# 143
Най-добре се свържи с лайв чата и там момичето стъпка по стъпка ще каже как.на мен така ми помогна тя, понеже дава линк за новата парола. Аз незнаех отговора на тайния си въпрос и затова тя директо ми даде линка за да си въведа новата парола

Аз се оправих, без тях. Направо чатнах на забравена парола, попълних си тайният въпрос и другите неща, и си сложих нова парола.  Party

# 144
  • Варна

Аз се оправих, без тях. Направо чатнах на забравена парола, попълних си тайният въпрос и другите неща, и си сложих нова парола.  Party

Е супер.Аз бях забравила тайния въпрос и се мъчих толкова време...

# 145
Мен пък тази седмица два пъти ме кара да си сменям паролата  #Crazy. Днес вече им написах един мейл, че само и единствено аз използвам този акаунт. Много често влизам ли или защото използвам снайпер? Някой друг има ли такъв проблем?

# 146
Мен пък тази седмица два пъти ме кара да си сменям паролата  #Crazy. Днес вече им написах един мейл, че само и единствено аз използвам този акаунт. Много често влизам ли или защото използвам снайпер? Някой друг има ли такъв проблем?

Хммм, и на мен тази седмица ми поиска да си сменя паролата. Какви са тези глупости, някой се пробвал да влиза неоторизирано в акаунта ми бла-бла.  Най-вероятно е хакерска атака към Ибей.

# 147
Не се бях сетила за хакерска атака  Thinking, но вероятно си права. Тази седмица дори не съм играла за нищо, за това ми е много странно. Дано да няма повече такива проблеми.

# 148
На Clarks номерата отговарят ли си?

И какво означава D след номера на обувката?

буквата след номера означава ширината - F за средно краче, D за ширико, но не толкова, H за плавници  Rolling Eyes

аз имам въпрос към продаващите в e-bay, или към имащите опит с изпращане на пакети до UK.
Погрешно са ми доставили обувки, които не съм поръчала - трябваше да са от плат, а са кожени. Мисля да им пиша евентуално за смяна, но не знам колко ще ми струва да ги пратя обратно. тук намерих цени за международни пратки, но се чудя кутия за обувки (45 номер  Shocked) може ли да се прати като пакет, или вече отива към колетите  newsm78

Моля ако някой е пращал и знае да ми каже. Благодаря  Heart Eyes

# 149
  • София
Извинявам се за офф-а, но не знам къде другаде да попитам Embarassed Тъй като прочетох, че Маринатранс спират до 01.09, исках да питам дали Габко доставят безплатно в рамките на София? В сайта им на едно място пише, че доставят, на друго, че струва 5 лв на адрес newsm78

Общи условия

Активация на акаунт