® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
момичета,от къде мога да видя цени на български пощи,за изпращане извън България?
помогнете ми моля ви,опитвам се да продам и се запънах на това как  да определя пощенските  Rolling Eyes

# 406
момичета,от къде мога да видя цени на български пощи,за изпращане извън България?
помогнете ми моля ви,опитвам се да продам и се запънах на това как  да определя пощенските  Rolling Eyes

Заповядай: http://www.bgpost.bg/Resources/FCK/File/ceni%20i%20otstypki/Mejd … _i_zoni_62008.pdf
За дреха не можеш да искаш пощенски повече от 4 паунда, а за обувки - повече от 6 паунда.

# 407
Алекс,имам го това същото,поне се успокоих че съм на правилен път,но не мога да го отворя,явно иска програма някаква,с какво се отваря pdf файл?
 4 паунда,имаш в предвид лири нали  Embarassed

# 408
С Адоб Акробат. Можеш да си я свалиш безплатно от тук: http://get.adobe.com/reader/

# 409
Момичета електроуредите в Англия с различен накрайник ли са?? Дали има смисъл да гледам за електроуреди там?? Много не съм фен на трансформаторите, преди време ми гръмна една преса в ръцете донесена от сащ... и още ми сържи влага... Hug

# 410
Момичета електроуредите в Англия с различен накрайник ли са?? Дали има смисъл да гледам за електроуреди там?? Много не съм фен на трансформаторите, преди време ми гръмна една преса в ръцете донесена от сащ... и още ми сържи влага... Hug

Нужнен е само преходник, който струва около 3 лв. По дребните електроуреди в кухнята ми са от UK.

# 411
С две думи не се променя волтажа Simple Smile)) Благодаря много за бързия отговор  Hug

# 412
Здравейте!
Пазарувам от e-bay от около година. Понякога ви чета и сте ми полезни.
Сега влизам с една питанка - някой поръчвал ли рокля от този продавач - http://myworld.ebay.com/sunny9915/?
Харесах 3-4 моделчета, но се чудя как са от към качество, изработка  newsm78.

# 413

Нужнен е само преходник, който струва около 3 лв. По дребните електроуреди в кухнята ми са от UK.
Вчера ги гледах в железарията за 1,20 лв. Laughing
Имам питане . Английски размер на мъжко Size 40R на какво отговаря от нашите?

# 414
Имам проблем. Следният - имам някакви кирливи 4 паунда на пейпал акаунта. Днес си вкарах 15лв в картата, за да си платя едно горнище, обаче се оказа, че тия пари от пейпала не ми се приспадат към парите от картата, въпреки че ми пише From PayPal и отдолу From Visa и сега за няколко лева не ми стига да си платя, а аз очаквах, че се приспадат.................. Някой може ли да ми обясни какво да направя и ако може да не включва отново ходене до банката  #Cussing out

# 415
Ако е обикновена пратка не те карат, само ако е препоръчано.
Ааа, моля, моля, това не е вярно. В наше село се подписваме за всичко, независимо дали е обикновено или не  Laughing
vesi_m, най-добре пиши на продавачката и поискай да ти върне парите. Както ти е казала Алекс, заплаши я с отрицателен фийдбек. Преговаряй, ако не иска да върне цялата сума, поне част от нея. Това с неполучената пратка... може и да мине, но не е честно, някак си. Не че е честно да се пращат скапани стоки с описание за много добро състояние, ама това е друга тема  Simple Smile
Сериозно ли  Rolling Eyes
В нашата поща на обикновени пратки не ми искат подпис, само на тези, които са с препоръка  Thinking

# 416
Имам проблем. Следният - имам някакви кирливи 4 паунда на пейпал акаунта. Днес си вкарах 15лв в картата, за да си платя едно горнище, обаче се оказа, че тия пари от пейпала не ми се приспадат към парите от картата, въпреки че ми пише From PayPal и отдолу From Visa и сега за няколко лева не ми стига да си платя, а аз очаквах, че се приспадат.................. Някой може ли да ми обясни какво да направя и ако може да не включва отново ходене до банката  #Cussing out
Това, което искаш да плащаш в паунди ли е? Ако плащането е в друга валута , обърни паундите в съответната валута в My Account / Currency Convertor

# 417

Вчера ги гледах в железарията за 1,20 лв. Laughing
Имам питане . Английски размер на мъжко Size 40R на какво отговаря от нашите?

За нашенско не знам, щото нашите номера на нищо не приличат и не отговарят.
За френските мога да ти кажа.
40 UK e 50 FR. Баща ми носи английски сака 46, френски 56, български има от 54 до 62.

# 418
  • Балчик
Да се пооплача малко- за н-ти път не ми пристига дредно нещо- един термометър платен на 25.06. С по-големките пакети нямам проблем- идват за няколко дни, но нищо малко не пристигааа! Не мога да разбера къде е проблемът и ката пон веднъж не дойде нещичко поне от дребничките нещица. ooooh! Бясна съм Crossing Arms

П.П Някой да знае бусът на Маринатранс дали търгна, че на сайта няма обновено инфо, да не заформят някоя изненада пак. Обикновено пишат като в тръгнал, а сега- не.

# 419
  • София
И при нас се подписваме на всичко.И егн пишат.
Аз с въпрос. Ако някой от вас е купувал обувки или ботуши на Др Мартенс да ми каже дали си отговарят на номерата...или ако има малък номер - 35, 36 да ми каже за колко см крак стават. Praynig Че не съм вземала досега...на Кикерс например знам,, че са умалени, ама тези...

Аз съм си взимала и ботуши и обувки и са ми добре - 39 номер нося.
Аз имам два чифта на Д-р Мартенс, нося 37 номер и този си поръчах, но са ми малки с около 1/2 номер.

Общи условия

Активация на акаунт