® E-bay - тема 55

• 36 440
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Това кой курс е на Габко, че и аз чакам разни неща.
Би трябвало от неделя да е Peace
Това е курса от миналия вторник Peace.И аз имам пристигнали 1 пакетче от 15,та се чудя да се разкарвам ли или да чакам неделния курс,който предполагам понеделник ще е тук.

# 706
Няма смисъл, и моите са от 14 и 15, курса ще е тук в понеделник. Peace

# 707
А аз с нетърпение чакам курса на МТ. Че бая неща имам да получавам, дано всичките да са в този курс, силно се надявам. )

Вчера спечелих още няколко нещица, на който му се гледа...) че напоследък май само аз си се хваля тук, взе да ми става неудобно.
топ Маркс и Спенсър
ризка Джордж
дънки Некст
още едни Некст

# 708
А аз с нетърпение чакам курса на МТ. Че бая неща имам да получавам, дано всичките да са в този курс, силно се надявам. )

Вчера спечелих още няколко нещица, на който му се гледа...) че напоследък май само аз си се хваля тук, взе да ми става неудобно.
топ Маркс и … 89;ър
ризка Джордж
дънки Некст
още едни Не … 82;ст
Мирама, честито. Топа на М&S и дънките много ми харесват.
Аз няма с какво да се похваля. Нещо не пазарувам напоследък от тук, с тези намаления по другите сайтове не ми остават пари и за тук. Дори и в последния курс на Габко няма нищо за мен. Все пак чакам 3-4 неща, но май ще дойдат чак август.

# 709
Благодаря ти Алекс
Аз май взех да се отчайвам с моя английски ще продавам в ибей на куково лято.Страх ме е да си пусна стоката да не би нещо да сгреша и да ме шитнат от ибея преди даже да съм разбрала.Прочетох доста от темите и освен в момента да ми е каша в главата нищо друго не съм постигнала.
Освен да пробвам пък ще видим.
А как е по добре да опиша детската номерация както си е на етикета 92,98,104 или 2год, 3год,4год.?

# 710
  • София
И аз пазаравам от ebay.uk чрез майка ми/тя живее там/. Да се оплача, че един продавач май нещо ни върти. Купих едни боти на Адидас, продавача ми писа, че ще се забави с пращането. След като мина датата за пращане и нищо не видях да ми е пуснал му писах. Той не ми отговори, но маркира иконката за пращане. Обаче вече повече от седмица минава отново нищо не получавам. Мисля да го изчакам до довечера и пак тормоз. Купувах след тези въпросни боти още много неща и всичко си дойде, а те се бавят. Rolling Eyes

# 711
  • Бургас
Мацки, едно бързо питане - приятел сега ми звънна за джокер, ама и аз като не знам Rolling Eyes  Пуснал е уж една обява за продаване, но никъде не му излизала и не знае защо. Като си влезел в профила я виждал, но никъде другаде я нямало newsm78

# 712
Обявите за продажби излизат не веднага, а мисля до 24 часа! Посъветвай го просто да изчака до утре!

# 713
  • Бургас
И аз така знам и сега съм му влязла в акаунта "да съм видела уж какво не е наред" (гачели знам какво да гледам hahaha). Публикувана е на 17-ти, но е правил няколко редакции, последната от които днес - може ли да е заради това или може да е направил нещо не както трябва newsm78

P.S. Излиза му на мискинина сега като пробвах друго търсене Close Ама като си слага тирета без интервал преди и след тях, таман ще си я намери обявата по име ooooh!

Мерси мацка, че се включи Hug

# 714
bradata , твоя приятел е  Joy Joy Joy

# 715
  • Балчик
Момичета, могат ли продавачите да изтриват поставена оценка? На 3 юли платих нещо, което пратих на адреса на Маринатранс. Продавачът ми постави веднага оценка. След около 2 седмици ми писа 2 пъти и аз да му поставя, но нали нищо не съм получила още от Марина, не му отговорих изобщо. Преди 2 дни забелязах,ч е вече нямам оценка от този продавач, звездичката не е синя вече, а безцветна. За първи път ми се случва това. Не че ми е важно и фатално, но е дразнещо. Аз платих веднага след покупката, защо ми маха оценката, само защото аз не му поставих. Надявам се след 2 дни наистина д аполуча нещата си, както е обявено в сайта на МАрина, защото не искам човека да си мисли, че съм некоректна.  Rolling Eyes

# 716
Джемма , не си го слагай много, много! Може пак да ти постави , след като ти му поставиш!  Peace Като му сложиш, му напиши еднп писъмце, че напр. дълго време не си влизала в Ибей, защото си била на почивка или използвай любимото извинение на анличаните, че си била в болница  Mr. Green

# 717
  • Балчик
Джемма , не си го слагай много, много! Може пак да ти постави , след като ти му поставиш!  Peace Като му сложиш, му напиши еднп писъмце, че напр. дълго време не си влизала в Ибей, защото си била на почивка или използвай любимото извинение на анличаните, че си била в болница  Mr. Green

Laughing Благодаря за съвета. Не си го слагам на сърце- за мен не са толкова важни оценките. Имам много непоставени, въпреки, че винаги плащам веднага и винаги поставям оценки. Никога не съм поставяла отрицателна дори (веднъж само се наложи, но не се получи да поставя, не знам защо). Но не съм писала на продавачите, да ги подканям. Така си остава. Дали за 80 или 180 има ли значение? Не е ли важен рейтинга или пропускам нещо, та толквоа се борят някои за тези оценки? Вероятно за продавачите са по-важни, аз само купувам. Simple Smile

# 718
  • Плевен
Джемма , не си го слагай много, много! Може пак да ти постави , след като ти му поставиш!  Peace Като му сложиш, му напиши еднп писъмце, че напр. дълго време не си влизала в Ибей, защото си била на почивка или използвай любимото извинение на анличаните, че си била в болница  Mr. Green

Вие се смеете, но на мен наистина ми се наложи да вляза в болница с малкия и като излязох се наложи да пиша 2-3 извинения на мацки от Продавалника.
И като взех да обяснявам се сетих за Ибея и ме хвана смях  Joy

Извинявам се за офф-а  Blush

# 719
Преди малко ми се случи нещо странно.Печелех една пола и оставаха 9 мин до края на търга.Преди малко като влязох,за да видя как е завършил търга, не мога да открия никъде обявата.Няма я в спечелени,няма я и в неспечелени,изобщо не знам къде да я търся.

Общи условия

Активация на акаунт