Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Ако наистина го искаш, пожелавам ти го.
И на мен тези дни ми идва да пусна подобна тема и ще използвам твоята - на мен лично ми трябват само здрави нерви в момемнта, защото ми е адски напрегнато в работата и не знам какво ще става. Иначе, ние сме в очакване на потвърждение или отрицание - още не съм правила тест - трябва да ми дойде най-късно до утре. От деня на "правенето" (точно в ову) имам странно кафеникаво течение, вкл. на моменти с по 1-2 розови нишки - т.е. 10 дни ми цапа, но и не ми идва цикълът. Принципно, кървя около овулацията, а и при предните ми бременности имах постоянно слабо кървене (във всемъзможни цветове). Знам, че има кървене и при инплантацията, но може и просто да има някакъв проблем. Гърдите ми ще се пръснат. Не ми се пуши изобщо от 3-4 дни (а друг път започвам деня с 10-тина цигари), а днес за закуска повърнах и още ми се гади. Може би си въобразявам, може и хормоните ми да са луднали с тези мисли, но много искаме вече бебе - даже в събота купувахме подаръци на девойките за рождения ден от Джъмбо и с половинката загубихме близо час в ровене в бебешката част на магазина (гледахме кошарки, колички и т.н.). Луда работа. Стискайте ни палци. Ако не стане сега, следващите месеци, въпреки лудницата около професионалния ми живот в момента. Мъжът ми ме успокоява, че не бива да се ядосвам за глупости, а да съм спокойна и да се надявам, че при всяко положение 2011 ще гушкаме бебе...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 10:11 от azaf

# 271
  • София
autumnsphere, azaf, направете си отчетна, според мен  Mr. Green

# 272
  • Бургас
Кръвен тест ще покаже!

# 273
  • София
Хахаха, да не дърпаме дявола за опашката... А то сигурно има отчетна вече. Simple Smile

Пазим се с презервативи.

# 274
Хахаха, да не дърпаме дявола за опашката... А то сигурно има отчетна вече. Simple Smile

Пазим се с презервативи.
И ние се пазим с презервативи,споед мен ако не се е скъсала гумата няма никакъв шанс да си бременна.
И на мен ми се е случвало да ми закъснява, да имам симптоми които са различно от нормалните за мен преди цикъл, но като зная че съм правила секс с презерватив, нито за миг не съм се и съмнявала, че съм бременна.
Ако въпреки всичко се е случило чудо, честито.

# 275
  • Талант на 2012,2013 г.
Ако си млада и го искаш... що пък не? Виж ако ЕГН-то не позволява, тогава... Thinking

# 276
  • София
Позволява го, няма страшно... Просто синът ми е на годинка и половина и за секунда нямам спокойствие, но сега се усещам, че ми се иска... Crazy

# 277
azaf тичай бързо за тест, как до сега си се удържала да не направиш при всички тези симптоми  Crazy Стискам палци да видиш още този месец двете чертички  Peace

# 278
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, хайде тогава пожелавам ти го! От сърце!!! Дано да е станало... Ако ли не - не се отказвай! Hug

# 279
autumnsphere, azaf може и да сте може и да не сте ,но ви пожелавам да е това което искате.Пишете резултатите .Успех и на двете Hug

# 280
След 2 седмици закъснение тестът е почти невъзможно да е отрицателен, така че сигурно не си.

Азаф, стискам палци  Hug

# 281
Здравейте , момичета !Включвам се в темата , моля ако някой е запознат с въпроса ми , да даде информация.
 Вчера се обадих да си запиша час за моя гиниколог за дата 07.08. тогава трябва да ми се напише нов болничен , и от информация ми обясниха , че от 05.08. ще излиза в отпуск и няма проблем на 05.08. да ми напише болничния с дата 07.08.Та въпросът ми е може ли наистина , защото аз не и хванах вяра .

# 282
Да може да се издаде по-рано,а на самия болничен си пише от коя до коя дата важи. Peace

# 283
  • Талант на 2012,2013 г.
Блонди, стига де при мен след двадесет дни пак дава отрицателен резултат, ама аз съм на един друг влак - към... остаряването... Embarassed

# 284
Аз за последния болничен дори бях забравила покрай бебето и ми го издадоха с няколко дни закъснение.Като погледнах датата страшно се шашнах.

Общи условия

Активация на акаунт