Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 047
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • област Варна
Май имаше един израз: "Влезеш ли в деветия може да родиш по всяко време!" Така, че ти си се подготви по от рано, не чакай седмица преди термина.

# 301
Много Се извинявам,но съм много притеснена! Незнам къде то4но трябваше на изпратя това писмо .но се моля се някой да ми даде съвет!Проблемът ми е следният:моят цикъл по принцип е нередовен.Нередовен в рамките на 5 6дни максимум да ми е закаснявало.Сега ми закаснява с 9! което много ме притеснява.Взех си тест показа 4е е ортицателен.Бях на гинеколог -тя също ми каза 4е не съм бременна.Симтомите ги имам:болят ме гърдите,корема ми е поддут,ниско доли също ми е поддуто,нямам гаднене,нито световъртеж.Проблемът ми е 4е уж вси4ко е наред,но на мен не ми идва..и ве4е незнам какво да си мисля..много съм притеснена ,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!Благодаря предваритено!!

# 302
  Щом теста и лекарят са ти казали, че не си бременна се поуспокой малко. Ако искаш направи си и кръвен тест. Ако си пила някакви лекарства или сменила мястото си, може да се получат леки отклонения в цикълът.

# 303
не ! не съм пила нито лекарства .нито нищо..толкова съм притеснена .дали може да се има вяра на гинеколог?дали няма някаква грешка?!Незнам какво да си мисля ве4е..много съм притеснена

Ако някой има мнение по този въпрос.МОЛЯ да пише! Наистина е много притеснително!!

4удя се да сменя ли гинеколога? нов тест ли да си направя??

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 22:25 от AnMary

# 304
  • Варна
Не мисля, че е чак толкова притеснително. По вероятно е да не си бременна, но ако искаш 100% сигурност направи си кръвен тест.
А какво каза гинеколога (освен липсата на бременност), за състоянието на матката и яйчниците ти? Thinking

# 305
ами каза ми 4е вси4ко е наред ,4е имам 2-3 кисти4ки,които ще се спукали и тогава щяло да ми дойде..каза да из4акам 10 дни и ако дотогава не ми дойде щтяла да ми предпише хап4ета за пердизвикване.. :С Confused Confused Confused Confused Cry

незнам дано не е нищо сериозно! Мисля след 1-2 дена най-късно да отиде пак при нея за преглед и да ми даде хап4ета за предзвикване.. и дано вси4ко е наред.. Confused Confused Confused

притесняват ме тези кисти Cry

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 22:26 от AnMary

# 306
И според мен излишно се притесняваш, с 9 дена закъснение би трябвало да се види ако има бременност. При мен и теста, и прегледа отчетоха точицата дори и само с 1-2 дни закъснение.
Кисти и аз имах, но гинеколога ми каза, че няма причина да се притеснявам. Щом лекарката ти нищо не е казала, не се шашкай.  Peace

# 307
Момичета, в 34та седмица съм и имам едни притеснения  Confused Знаете ли дали с ехографски преглед се вижда дали тапата е паднала или си и е на място?

# 308
  • София
Съмнявам се, че с ехографски преглед може да се установи това. Не знам как стои въпроса с вагинален ехограф.
При някои жени тапата пада изведнъж, при други в продължение на няколко дена. Възможно е при паднала тапа да има и контракции.
За всякакви притеснения консултирайте се с гинеколога си.
Синът ми е роден в 34та г.с.

# 309
Да,вагинален имам предвид, утре съм на лекар така или иначе.  Синът ви беше ли в кувиоз, имаше ли някакъв проблем в началото?

# 310
  • София
Да,вагинален имам предвид, утре съм на лекар така или иначе.  Синът ви беше ли в кувиоз, имаше ли някакъв проблем в началото?
Не, не е бил, нямаше здравословни проблеми. Роди се голям, 2 400гр. Само 1ва степен недоносеност е това. След това разви силна жълтеница, но тя се дължала на несъвместимост на резус ф-рите ни.

# 311
Благодаря много, така ми е притеснено  Confused

# 312
офф незнам ве4е .. в4ера пак ходих при същтата гинеколожка и тя отново ми каза 4е нямам място за притеснение,4е съм нямама никакви симптоми за бременност,4е 6тяло да ми дойде..а то от6те го няма..каза ми 4е ще ми изпише хап4ета,които 6те предизвикат цикъла ми... Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused моми4ета знаете ли до колко време след като пия хап4ето 6те ми дойде ??  просто незнам какво да си мисля ве4е ..каза ми да 4акам още една седмица и тогава щяла да ми ги даде... незнам ве4е адски много се притеснявам... Cry Cry Cry Cry Sad Sad Sad Sad Confused Confused

# 313
Щом наистина ти е толкова притеснено защо не идеш при друг гинеколог? Мисля, че второ мнение би те успокоило поне малко.

# 314
ами незнам..объркана съм и незнам какво да правя ве4е... в краен слу4ай ще 4акам още няколко дни за тези хап4ета и това е ... интересува ме колко след това като изпия първото хап4е ще ми дойде.. Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт