Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
... интересува ме колко след това като изпия първото хап4е ще ми дойде.. Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

До няколко дни. Не ми се връща назад да чета, но кога ти беше последният цикъл?

# 316
при положение, че закъснението ти е само десетина дни, си мисля, че е рано за такива хапчета...но все пак ти си решаваш  Peace

# 317
ами на 29.. миналия месец... незнам коко е рано ..но просто се притеснявам,защото наистина бременността не е желана.. незнам какво да си мисля.. ходя ве4е 4,5 пъти  и ъж вси4ко е наред ,а не ми идва.. Confused Confused

# 318
щом са ти казали 4-5 пъти, че няма бременност, не би трябвало да се притесняваш. Ако имаше нещо все щеше да се види. Хапчетата, за които говориш, за хормони и обикновено се предписват за доста по-дълги закъснения.

# 319
ами на 29.. миналия месец... незнам коко е рано ..но просто се притеснявам,защото наистина бременността не е желана.. незнам какво да си мисля.. ходя ве4е 4,5 пъти  и ъж вси4ко е наред ,а не ми идва.. Confused Confused

29 юни предполагам. Да не те объркам, но до три дни май трябва да ти дойде след хапчетата. Не че е правило. На едно момиче от отчетната тема, където пиша така след закъснение и хапчета още и закъсня, но накрая все пак и дойде цикъла. Абе ще дойде, няма къде да отиде. Има време и да реагираш ако си за аборт, спокойно.

# 320
...ако се прави секс 6-7 дни преди началото на цикъла? Цикъла ми е редовен (28 дни).

# 321
възможно е, единствено въздържанието е гаранция  Peace

# 322
Малко вероятно, но не е абсолютно невъзможно.

# 323
имам позната забременяла в цикъл, аз самата 7 дни след на4алото му.....винаги е възможно!

# 324
аз самата 7 дни след на4алото му.
същата работа беше и при мен...  Wink просто природа...

# 325
При редовен цикъл по-скоро е малко вероятно.

# 326
  • София
Малко е вероятно, но не и съвсем изключено.

# 327
По-скоро не, но винаги има риск. Надявам се при теб да е както би искала Peace

# 328
Здравейте, искам да попитам до колко тестовете за бременност са верни, защото когато бях на гинеколог ми казаха, че имам силно увеличена лигавица, а корема ми се надува като за 2-3 месец  Shocked, а тестовете все ми показват, че не съм бременна. Постояно ми се гади и и имам нещо като менструални болки но само на моменти  Thinking

# 329
  • В подножието на планината
 При мен  все верни са се оказвали . Има и кръвни изследвания за установяване на бременност , ако имаш съмнения .

Общи условия

Активация на акаунт