Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 042
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • сред маслини и портокалов цвят
Направи си кръвен тест за бременност. След 2 часа ще знаеш резултата.

# 331
Пусни си кръвен тест!Той ще ти покаже най-вярно.А,ако си бременна във 2-3 месец домашните тестове няма как да сбъркат Peace

# 332
Благодаря за съвета, ще си направя  Peace

# 333
пРИ МЕН СЪШО НЕ СГРЕШИ ТЕСТА

# 334
  • sofia
при мен не сгреши теста, ако имаш закъснение, със сигурност ще покаже ако е бременност

# 335
Здравейте, исках да ви споделя моите терзания. Миналата седмица бях на гинеколог и имам потвърдена бременност в 6та седмица. До преди 2-3 дни има абсолютно всички симптоми на ранна бременност. Гадене, подути и чувствителни гърди, увеличен апетит, подут корем, киселини, дори не ми се пушеше. Но изведнъж всичките симптоми се изпариха. Все едно нищо не е имало, започна и много да ми се пуши и да ми се пие кафе. Имам час за преглед, но е чак другата седмица. Това, което ме притеснява е дали може да сам изгубила бебето по някакъв начин. Това което лекарката ми каза миналата седмица, че все още околоплодното сакче е празно, но ми обясни че това е защото все още е много рано. Моля, ако някой е преживявал нещо подобно да ми пише или ако има информация дали това е нормално – всички симптоми да се изпарят.

Благодаря предварително на всички ви!

# 336
здр мамчета
пиша ви защото сам малко притеснена
в 33 седмица сам но онзи ден напипах нещо странно на корема си точно под дясната гарда
първоначално помислих че е крачето на бебето,защото в петък бяхме на лекар и ни каза че вече се е обърнало и точно там в дясно са му крачетата и там трябвало да го осещам да ме рита
само че странното е че това го забелязах в събота вечерта а вече сме в понеделник и тази издутина не изчезва
моя приятелка ми каза че това му било крачето и просто си стои там но аз не мисля че е нормално да не го мести
иначе бебето си го усещам да се движи но това си стои там
моля ви за мнения ако някой е преживял таково нещо
мерси предварително

# 337
Здравейте, исках да ви споделя моите терзания. Миналата седмица бях на гинеколог и имам потвърдена бременност в 6та седмица. До преди 2-3 дни има абсолютно всички симптоми на ранна бременност. Гадене, подути и чувствителни гърди, увеличен апетит, подут корем, киселини, дори не ми се пушеше. Но изведнъж всичките симптоми се изпариха. Все едно нищо не е имало, започна и много да ми се пуши и да ми се пие кафе. Имам час за преглед, но е чак другата седмица. Това, което ме притеснява е дали може да сам изгубила бебето по някакъв начин. Това което лекарката ми каза миналата седмица, че все още околоплодното сакче е празно, но ми обясни че това е защото все още е много рано. Моля, ако някой е преживявал нещо подобно да ми пише или ако има информация дали това е нормално – всички симптоми да се изпарят.

Благодаря предварително на всички ви!

# 338
Може би напипваш коляното на краченцето.

# 339
Говори за притесненията си с гинеколога. Може да пробваш да натиснеш подутината, ако е бебето би трябвало да реагира. Успех и лека до края.

# 340
Всички симптоми при мен изчезнаха с появата на двете чертички. Относно второто, ако си изгубила бебето, уверявам те щеше да разбереш. Успех и лека бременност. Повече позитивни мисли, радвай се на бременността си. Това е най-романтичния и прекрасен момент преди появата на бебето.

# 341
Всичко е наред.Радвай се че са отминали неприятните симптоми .Щом не кървиш и се чувстваш добре не се тревожи!Аз въобще не съм имала от тези симптоми!Лека бременност!

# 342
При мен всички са се оказвали верни!Може да си внушаваш!Кръвния тест ще покаже на 100%!

# 343
  • в Надежда-та
Кръвен тест Peace
И при мен бяха верни Laughing

# 344
  • в Надежда-та
Честито  Hug
Наслаждавай се на бременността и не се терзай за глупости Naughty
Както вече са ти казали, ако беше загубила бебето със сигурност щеше да разбереш.
Леко бременеене Hug

Общи условия

Активация на акаунт