Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 8

• 54 040
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, имам един въпроси и ще се радвам, ако можете да ми дадете отговор. На 21 Юли ми дойде и на 26 ми свърши. На 29 правихме секс и той свърши в мен, после след два три дни пак правихме и тока до днес през два - три дни. Та въпроса ми  е дали е възможно да съм бременна, тъй като имам много обилна овулация, а този месец  нямам.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 14:29 от desislavcaa_85

# 346
Ако го изгубиш, ще разбереш... Спокойно, там е Hug. Не може просто да се изпари от тялото ти  Wink

# 347
Я пробвай  да си зададеш въпросите правило, нищо не разбирам- кога ти е дошло, кога ти е свършило Whistling

# 348
  • Пловдив
Може да си , може да не си.Можем само да гадаем

# 349
  • в Надежда-та
Изчакай малко и си направи тест.
Може да си , може да не си.Можем само да гадаем
Peace

# 350
само тест може да ти отговори, по принцип може  Peace

# 351
От 21 юни насам, не си ли имала МЦ?
Доста време е минало от тогава!По мои груби изчисления имаш около 20 дневно закъснение Rolling Eyes
Направи си тест или посети специалист.

# 352
НЕ е задължително да имаш каквито и да било симптоми.
Изчакай си датата на прегледа и не се вкарвай в излишни филми.

# 353
ИЗВИНЕТЕ на 21 Юли, не Юни

# 354
Ако цикълът ти е 28 дни и овулацията ти е на 14, а на 4.08-6.08 сте правили секс и той е свършил в теб е твърде вероятно да си бременна. ooooh!
Защо е този въпрос? Ние от къде да знаем. Или си чакаш датат, правиш си тест и се радваш или просто се пазиш, не трепериш и следователно не задаваш подобни въпроси, на които няма как да ти се отговори категорично.

# 355
Питам защото съм с мигрена и съм на Acefein. Страх ме е, ако съм бремеманна да не направя нещо на бебчето.

# 356
Здравейте!и аз имам няколко въпроса Simple Smileв 15 седмица съм и се чудя кога да ида на 4D,дали към 20 е добре?също и колко струва в Авис Медика?казаха ми че не е много хубаво да се къпеш в морето,пък за басеин да не говорим.знаете ли нещо такова?кога усетихте за първи път бебенцето?айде лек ден!

# 357
  • Varna
Върви до аптеката и си купи тест за бременост за да си спокийна,щом вземаш някакви лекарства .Няма какво да гадаеш.

# 358
Още е рано за тест.

Деси, в такъв случай или трябва да се консултираш с гинеколог какво да правиш, т.е. да пиеш или да не пиеш лекарства някакви или просто да спрете с опитите за бебе, докато не намериш алтернативен вариант, съвместим с бременност. Хомеопатия примерно. Успех.

# 359
Пързалките не бяха ли в друг раздел?
Авторката ,или си  безотговорна и незаинтересована ,или си нямаш друга работа та да чакаш да хвърлим боб,Таро и т.н.
Първото което е трябвало да направиш се казва тест,ако е положителен се ходи на АГ  и там се дават отговорите на конкретните въпроси.
Ако е отрицателен ,а искате бебе пак консултация и съответно възможно ли е приемането на хапчета или се заместват и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт